שרון רצוי בפריז?

PINIZ

New member
שרון רצוי בפריז?

האם פריז השתנתה? האם שרון השתנה? האדם הלא רצוי שוב רצוי? מה קרה ?!

לי זה נראה כמו ``פיתוי-קטלני`` ;-)

רק ששרון לא יקבל לי חודשיים של שכרון-חושים אחרי זה.. מרק.

shulywolters

New member
הסיבה ששרון הוזמן

שוב על פי מקורות דבקה הסיבה ששרון הוזמן לצרפת היא סינגורו של המלך עבדאללה על שרון . המלך אמר כי היוזמה מצרית ירדנית מתה וכי הוא סוף סוף הגיע למסקנה שעראפת לא מעוניין בפתרון אלא בהסלמה ולכן הכריז הוא על מלחמת דת זאת גם הסיבה לדעתי שמצרים חוזרת ומדגישה כי אין ברצונה במלחמה עם ישראל שני דמויות נורמליות רק חבל שהעמים שלהם כל כך מוסתים ושונאים וזה מהווה מכשול רציני.

הולך הטמבל אל הפריץ! (-:

לא מאמין שהימין היה בוחר בו, אם היה יודע איזה טמבל הוא שרון! (-:

אבו-דני

New member
איזה מזל ששרון טמבל ולא חכם כמו

מזלנו ב1973 ששרון הטמבל היה שם וכיתר בטמבליותו את הארמיה השלישית הביס את המצרים ודחק אותם בטווח יריקה מקהיר...לו היה החכם רבין המנוח הוא היה הולך לנוח ולשתות ויסקי ..מה הוא טיפש כמו שרון ?

תסלח לי .....אבו ענטר!

חלקו של שרון במלחמת 73 שנוי במחלוקת, לפחות בין הקצינים של צה``ל, ואף אם אתמוך בעמדתך כלפיו - אין זה אומר שאצטרך לסבול אותו כפוליטיקאי בשל כך, גם האנגלים זרקו את צ`רצ`יל לאחר המלחמה והרי ידוע לך כי חלקו, במלחמת העולם השניה, של צ`רצ`יל לא היה שנוי במחלוקת. חפש לך נימוקים ענייניים...אבו ענטר, אם אתה רוצה ממני תגובות ענייניות!

שרוף

New member
אבו ענתר אתה יודע מה?

אני מרחם עליך.אתה ממש מסכן מאשים פה אנשים בחולשה אבל האמת היא שאתה חלש גם בנפש וגם בשכל. לך לישון תנוח קצת תתעורר ותבקש יפה יפה מאלוני למחוק את השטויות שלך.

אבו-דני

New member
שמח אני על אחדות-הרעות שרוף-כובש

אם הקמתי אחדות בין ניצים ..אשריי וטוב לי זכיתי במצווה !!

thetruth48

New member
שרון רצה לסוע עם מכבי

הוא רוצה לוודא אישית שהגביע יגיע בשלום

למעלה