שרון קורע את העם!

שרון קורע את העם!

יש הסכמה רחבה- שרון קורע את העם! אמנון דנקנר- עורך מעריב : "ראש הממשלה דוחף את תוכנית ההינתקות, תוך רמיסה גסה, בוטה ומכוערת של הערכי הדמוקרטיה ושל הכרעת הרוב" 14/9/04 ארי שביט-הארץ: "העקירה ההמונית זקוקה לבסיס מוסרי מוצק. היא אינה יכולה להישען על מניפולציה פוליטית מהסוג המוכר" 8/9/04 פרופ' רות גביזון מהמשפטנים המובילים בארץ: "להערכתי אין היום לממשלת שרון לגיטימציה ברורה למהלך שהיא עושה" ראיון ברשת ב'. ח" מיכאל איתן- ליכוד, יור ועדת חוקה בכנסת: "אם שרון ימשיך להוביל בעניים עצומות, תוך דריסת כל מי שעומד בדרכו, אם יקדש את כל האמצעים להשגת המטרה התוצאה עלולה להיות טראגית" הארץ 31/8/04 שרון קורע את העם!! אפשר גם אחרת... לא על הכל אנחנו מסכימים. כך זה בדמוקרטיה. יש ויכוחים, יש אי הסכמות, יש מחלוקות עמוקות וקשות. אבל בסוף למרות הכל, אנחנו עם אחד. חייבים לשמור, שכך גם נשאר. ראש הממשלה אמור לאחד את העם, אבל אריאל שרון קורע אותו. הנסיגה החד צדדית מגוש קטיף והשומרון פירושה גירוש אלפי אנשים מבתיהם על ילדיהם ומשפחותיהם ומסירת שטח לערבים, ללא תמורה וללא משא ומתן. שרון פעול בניגוד להבטחותיו לבוחרים ובניגוד להכרעת משאל מתפקדי הליכוד, שנערך ביוזמתו. הוא דורס את הדמוקרטיה ודוהר קדימה, למרות שהבטיח לכבד את תוצאות המשאל. רק חזרה להכרעת העם תקטין את הקרע העם.

אני דוקא מרגיש דיי מאוחד אם בני

עמי וחוץ מזה מה זאת הדמגוגיה הזאת מה הקשר בין כל מיניי כתבות של עיתוניאים מופרסמים של היה כתוב כלום מהציטוטים שלך על קריעת העם היה כתוב רק שהמהלך הזה מאוד לא מוסרי! ההיתנתקות פירושה העברת אנשים מבייתם אין כאן שום גירוש זה נעשה במהלך דמוקרטי. מה הבעיה בלמסור שטח לערבים?! ומי אמר שצריך הכל לעשות במשא ומתן??! למה אם שרון יביא לך דף אם חתימתו וחתימתו של אבו מאזן פתעום תתמוך בהיתנתקות?! אז מה היו הרבה הסכמים בעבר אם הפלסטינים זה אומר שהם קיימו את ההסכמים אז מה זה שווה משא ומתן ומאיפה לך לדעת אולי שרון עושה משא ומתן מאחוריי הקלעים?!!

E טי

New member
"ההיתנתקות פירושה...

העברת אנשים מבייתם"?! אז אולי "נעביר" גם אותך מביתך! "נעביר" את הילדים שלך מבי"ס! "נעביר" אותך מהעבודה! "נעביר" גם את אישתך מהעבודה! "נעביר" את כל החממות שבנית במשך 30 שנה! ובסוף גם לא ניתן לך פיצויים הולמים..

אין לי עדיין ילדים

אני לא עובד בנתיים ואני עדיין לא נשוי וחוץ מזה נותנים להם כאלו פיצויים שהם יכולים לקנות וילות בצפון תל אביב אז מה עדיף? להשאיר אותם שמה?!! ואז תהיה תרגדייה יותר גדולה כי בליו הכי רוב הסיכויים שיפנו אותם נגיד בעוד 100 שנים ואז יהיו שמה כבר יותר מכמהה מאות אלפיי מתנחלים ואז נצתרך לפנות מאות אלפיי אנשים וזה ממש תרנספר זה יהיה אסור בילתי רגיל!

E טי

New member
מה???

"נותנים להם כאלו פיצויים שהם יכולים לקנות וילות בצפון תל אביב" איזה שטויות! המגורשים לא יקבלו פיצויים הולמים! את זה אמר יו"ר מנהלת הגירוש יונתן בשיא... אם ככה אז גם כדאי לפנות את תל אביב כי (לשיטתך) ממילא יצטרכו לפנות אותם נגיד בעוד 100 שנים...

E טי

New member
איך שאני אוהב טיעונים ענייניים...

פשוט תגיד שאין לך תשובה, תגיד שאתה טועה, שאתה רוצה לגרש יהודים על לא עוול בכפם, וגם לגנוב את כספם בא זמנית, אבל כנראה "אני טועה" יצא אצלך מהלקסיקון...

למעלה