שרון-מסוכן לישראל????

dickens

New member
שרון-מסוכן לישראל???? ../images/Emo18.gif

ההתקפה הפרועה של מר "ביטחון" על ארצות הברית רק מחזירה אותנו לימי השפל של היחסים ששררו בימיו של יצחק שמיר -בין שתי המדינות. מר שרון:אתה צריך להבין שארצות הברית היא הידידה החזקה ביותר והאיתנה ביותר של ישראל.אך מה לעשות,לך אין הרבה מה להציע לארצות הברית מלבד בכי ושנורריות.לעומתך,לארצות הברית יש את כל הזכויות לקבוע מה טוב ומה לא טוב לישראל, היות שבעל המאה הוא גם בעל הדיעה.לו לא הייתה ארצות הברית לא אתה ולא מדינת היהודים היו קיימים. אז,מר שרון, אתה לא הבאת עליינו אלא רק אסונות ,פצועים ומתים החל ממלחמת סיני ועד היום-דרך סאברה ושאתילה. לכן ,מר שרון,עשה לנו טובה,לך לחווה שלך ,קח איתך את עומרי בנך ועזוב אותנו מהשטויות.כי האלטרנטיבה היא הרס מוחלט של מדינת היהודים ,וזאת, על ידי המילים המטורפות שלך. מר שרון:בוא תודה בפני העם שנכשלת בגדול.ייזכרו אותך כזה ולא כמי שמפעיל טרור מדיני. מר שרון:אתה האיש המסוכן ביותר לישראל היום.לך הבייתה!!!!!

dickens

New member
תלמד קודם עברית!!!

ושאל איך מאיתים זאטוט!!!!או שאתה לא מסוגל גם לזה???

שרוף

New member
הרגת אותי מצחוק דיק נס

איך כותבים (מאיתים) או מאייתים.

dickens

New member
אתהיודע מי צוחק אחרון,לא??? ../images/Emo3.gif

מה זה מצחיקים הדברים שלך!!!רק בשביל הבידור כדאי להתייחס אלייך!!!

DIZEL XXX

New member
אתה חולה ../images/Emo29.gif ושמאלני מוכה!!!

מעט גאווווה לאומית !!! מעט כבוד עצמי !!! לכבד לא רק את האחרים אלא , גם את עצמנו!!! לעמוד על זכויותינו- הבסיסיות לדאוג לשלום אזרחינו ולא רק לאחרים!!!!! אם אצל האמריקאים היו נהרגים יום יום כמות כזאת של אזרחים תוך 24 שעות!!!!!! היו משמידים את התוקפים. את עיראק הם תקפו לא בגלל כווית אלא, בגלל שהדבר השפיע על מחירי הדלק לאמריקאים!!!!!!! לכן,אתה וכל השמאלנים העוורים התעוררו!!!!!!!!!!! שרון טוב לישראל אתם מזיקים לבטחון המדינה!!!!!! אנחנו לא מזיזים לאמריקאים אצלם חשוב האינטרס !!!!!! לכן לא צריך להתקופף להיות זקופים לעמוד על שלנו להתפשר ניסינו(ברק) לכן ,לפחות קצת כבוד עצמי!!!!!!!! ולא שנאה עוות לכל מה שקשור-בימין

אבו-דני

New member
דיזל מישהי ישבה מול המסך וזיפזפה

בין סקאיי ניוז סי אן אן וביביסי ומה גילתה? באמריקה רבה היתה המבוכה ומי הגיש להם גלגל הצלה? התקשורת הישראלית ב"מיטבה" מלאה שנאה למי שלא שייך לה מיד על שרון פתחה בהתקפה פרועה שכל בקשתו היתה צנועה שאת הקואלציה תעצבו מבלי להגיש את החשבון לישראל המוכה היש לערבים נכס אסטרטגי יותר משריד וחבורתו הבזויה?

aaa123

Member
שרון לא הכריז מלחמה על ארצות הברית

אז כדאי שתירגע. אני מסכים שעדיף היה אם שרון היה מנסח את הדברים בצורה אחרת בלי לוותר הבהרת עמדתנו בקשר למה שנעשה אבל אני לא רואה את הנזק הגדול שנגרם מדברי שרון. המצב הוא שככל שאנו מוותרים יותר ידרשו מאיתנו בעתיד יותר. חוסר וויתור יכול לגרום נזק לטווח קצר אבל לטווח ארוך אם ארצות הברית תבין שהיא נמצאת מול עמדה נחושה שלנו הם פשוט יבקשו מאיתנו פחות. אגב ארצות הברית שלחה סיוע לישראל גם בימיו של יצחק שמיר. שרון הוא לא אויב של המדינה. גם פרס הוא לא אויב של המדינה למרות דעות של הימין הקיצוני. האנשים המסוכנים ביותר לישראל הם אלו שרוצים להשמיד אותנו ולא אנשים מהימין או השמאל הציוני. אני מאמין שהמדיניות שפרס תומך בה תוביל לאסון אבל אני אאשים באסון קודם כל את אלו שבכוונה רוצים באסון ,ולא את אלו שבטעות תומכים במדיניות שגויה. יש לנו מספיק אויבים שרוצים להשמיד אותנו,ולא צריך להתבטא בצורה כזאת ולהגיד על ראש ממשלה ישראלי שהוא האיש המסוכן ביותר לישראל. אגב אילו אני הייתי מנהל הפורום של אקטואליה הייתי מוחק הודעה שאומרת על ציוני (לא חשוב אם מדובר בשרון או פרס) שהוא האיש המסוכן ביותר לישראל.

resh0

New member
בעל המאה הוא בעל הדעה...מעניין.

כלומר: כאשר האריה מחליט לטרוף חיה כלשהיא, צריכה החיה לאפשר לאריה להצע את זממו ללא התנגדות... אנחנו חייבים להתנגד!!!!! ולמה: כי מחר תחליט "בעלת המאה" כי ישראל מהווה מעצור כלכלי בפניה ומונעת ממנה קשרים טובים יותר עם הערבים. מכך שמוטב לה להצביע באו"ם בעד פירוקה של ישראל לטובת העם הפלשתיני וכך תוכל ארה"ב להיות עשירה יותר ואולי נטולת טרור מוסלמי... אדון נכבד: בעל המאה הוא בעל הדעה, זה נכון אבל עד גבול מסויים! כאשר מדובר בהשרדות, אתה נוהג כמו אחד שרוצה לשרוד. ומה אנו סך הכל רוצים? לחיות בבטחון ובשלום על אדמתנו, ככל העמים. לכן חובה עלינו במסגרת מלחמת ההשרדות הזאת להפרד מהפלשתינים לשלום וטובה שעה אחת קודם.

dickens

New member
מי לא רוצה להיפרד מן הפלסטינאים???? ../images/Emo7.gif

רק אנשי הימין הקיצוני החולמים עדיין על ארץ ישראל השלמה.פשוט אנשים עם מוגבלות שיכלית שמנותקים מכל מציאות.אבל גם הם ייעלמו מן המפה .מי זוכר היום את שמיר ואת החברים שלו?מי זוכר את השטויות של הרוויזיוניסטים?רק קומץ קטן של זקנים שעתידים לחלוף מן ההיסטוריה ישר לפח הזבל שלה. על המנהיגים השפויים כאן להבין שרק מדינה פלסטינאית תרצה את הערבים, את העולם ואותנו. האלטרנטיבה לכך ידועה!!!מלחמה,מלחמה ועוד מלחמה.משה דיין הבין זאת עוד ב1967 כשאר הוא הבין שהשטחים יביאו להרס המדינה.אך הוא לא יכל לפעול כי המציאות הפוליטית שלפני 30 שנה הייתה שונה. שתי מדינות לשתי העמים.

על אותו משקל לנו יש את כל העולם

אינני מסכים לא לזה ולא לזה. גם להם וגם לנו קימת מדינה אחת בלבד והיא מצויה באותו חבל ארץ בחפיפה. כאשר לא ניתן לחיות ביחד אין כל ברירה אלא בחלוקה והפה.

resh0

New member
השמאל הקיצוני הוא שמתנגד!

אנחנו רוצים בהפרדות פיזית מהפלשתינים! ישראלים/יהודים לכאן, ערבים/פלשתינים לשם!!! וזה כולל את פלשתינאי ישראל. אבל אתם מפחדים מההפסד האלקטורלי שמקנה כוח למחנה השמאל... כך אתם! שיקולים פוליטים קודמים לטובת העם ולרצון העם. "הפרדה פיזית! אנחנו פה, הם שם". פיזית!!!!!! פיזית!!!!!!! אין הפרדה פיזית ללא קיומו של הליך טרנספר! בלי טרנספר, אין הפרדה. בלי הפרדה, אין שלום! יוצא איפה שמי שמתנגד לטרנספר, בעצם גוזר עלינו שלא לחיות בשלום. להפרד מהפלשתינים לשלום!!!!! וטובה שעה אחת קודם.

nightbird

New member
לא יפה...

ככה לתפוס את שרון ברגע של צלילות דעת, עם הרגליים על האדמה. עוד מעט הוא יחזור לחללית יחד עם שמעון פרס.

Dick

תגובותיך ההסטריות גורמות לי ל-dickאון עמוק שעוד נותרו במדינה רפויי שכל החושבים כמוך. לעומת זאת,נזכרתי דוקא בגיסי השמאלני שבירך על ההשואה וטען שלא יזיק היה להאיר פינות אפלות אצל בוש-שעוד רגע ויחשוב על טובת אמריקה במושגים של משתפ"יות עם אילי הנפט.. טקסני,או לא טקסני.. מרק.

dickens

New member
מה קורה,אבו פסיכי???? ../images/Emo18.gif

ככה אתה מפליץ??????וואלה,איזה סירחון!!!!!איפה המסיכה חברים?שימו מהר!אבו בשטח!!!

dickens

New member
תראו מי שמדבר על היסטריה!!! ../images/Emo13.gif

לך לפסיכיאטר טוב,אך ספק אם נמצא תרופה ךמוח החולני שלך!חחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!

למעלה