שרון מכין את הקרקע

אלוני.

New member
שרון מכין את הקרקע

לחידוש המשא ומתן להקמת מדינה פלשתינאית. שרון האיש והאגדה אומר את המילים מדינה פלשתינאית, יכול להיות שגם המשיח בדרך

resh0

New member
גם ברק רצה... וזה לא יצא! למה???

כי לא היו לרשותו 61 אצבעות של ח"כים שיגידו "כן! אנחנו בעד הסכם הכניעה לטרוריסט". גם לרשותו של שרון אין 61 אצבעות כאלו, מכאן שאם דבריך נכונים הם, צפוי להיות סופו של שרון זהה לסופו של קודמו.

אלוני.

New member
זה ממש לא חשוב

שים לב ששרון, אימת הערבים, עלה לשלטון ברוב מוחץ וגם אז הוא עומד על במה ומדבר על מדינה פלשתינאית. כמו כל ראש ממשלה שיהיה כאן.

שרוף

New member
אתה צודק אלוני

כל ראש ממשלה שיקום כאן ידבר על מדינה פלשתינית עד לזכות השיבה ומי לדעתך ישבר ראשון ראש הממשלה הבא או ראש הממשלה הבא אחריו? לכן בחרתי פתק לבן כי לדעתי חייבים לסלק כל הממסד המושחת הזה מן השלטון. מבין שתי האפשרויות שהן הפיכה אזרחית או הפיכה צבאית אני מעדיף את הצבאית. המדינה גמורה הרוסה מפוררת ובדרך לחיסול. ראש ממשלה שאומר עראפת הוא הבן לאדן שלנו ושבוע אחרי זה מדבר על המדינה הפלשתינית צריך להיות בבית מחסה לחולי רוח או בבית הסוהר. אם הוא פועל תחת אי שפיות מקומו בבית מחסה לחולי רוח ואם הוא שפוי אזי בבית הסוהר בעוון בגידה.

nightbird

New member
ושוב אותה קטנוניות

של אנשים שלא מבינים - או עושים את עצמם לא מבינים - שכל עמדה פוליטית, נחרצת ככל שתהיה, היא למעשה נקודת פתיחה למשא ומתן. אתה צריך להיות קשוח ומאיים בהתחלה כדי להגיע לתוצאה שפחות או יותר תוכלו אתה והצד השני לחיות איתה בסופו של דבר. לכן רק הימין יכול באמת להגיע לפשרה אמיתית, והשמאל תמיד נתקע עם תוכניות וויתור מפליגות שהוא מביא בשלב מוקדם מדי. אגב - שרון דיבר על מדינה פלשתינאית עוד לפני הבחירות, כי בעקבות הסכמי אוסלו זו כבר היתה עובדה בשטח. אבל היותו אימת הערבים נותנת לו יתרון גדול במשא ומתן לעומת יוסי אל-תרביצו-לי ביילין.

אלוני.

New member
אימת הערכים

שמעתי שבכל פיגוע בכל פיצוץ בכל ירי מרגמה הם אומרים : "וואלה איזה פחד שלא יבוא שרון"

nightbird

New member
אימת הערבים זה הביטוי שלך

אבל חוץ מזה, לאור מדיניות החיסולים אני מניח שהם באמת אומרים את זה...

nightbird

New member
דבר אחד בטוח -

הם אף פעם לא יגידו "איזה פחד, שלא יבוא ביילין".

.המוסד

New member
שרון="מדינה פלשתינית"

על מי הוא עובד, הבנאדם מכסח את הערבים בהזדמנות הראשונה, או יותר נכון כהבחירות יתקרבו...

resh0

New member
לכן זה חשוב.

רק מדברים, אבל כו-לם מודעים לעובדה שלא ניתן לבצע, למרות דיבורם ורצונם. כדי שתווצר מציאות על-פיה 61 ח"כים ירימו את אצבעם לחיוב כאשר יובא ההסכם לאישור הכנסת, צריך להיות ההסכם כזה שיתאים לעמדותיהם של המאשרים הפוטנציאלים. אם שרון אכן יביא הסכם שכזה, אני אשבח את פועלו. ריאלי, זה מה שחשוב. אם תהיה ריאלי, תבין כי מדובר אך ורק בדיבורים, בדיוק כמו כל ראש ממשלה שהיה כאן.

למעלה