שרון-לנצח

1שינקין

New member
שרון-לנצח

שאלה באתיקה.יחסי ספק-לקוח.ספקטור יועצו של שרון מקליט את הלקוח ולא שומר על סודיות מקצועית.האם מדובר במשב רוח רענן או צחנה במדבר.המשפט נותן חסיון למידע עתונאי-מקור,עו"ד-לקוח,ועוד.

ל נ צ ח

New member
משב רוח רענן או צחנה במדבר

המעשה הנידון תלוי על ההסכמתם שמראש או על אי-הסכמתם שמראש של שני הצדדים לדבר. לדוגמא: אני מציג כמו שאני מציג מדברי עדי נבון כי עדי נבון אישרה לי לפרסם כל אינפורמציה עליה היא חתומה ברבים: היא אישרה לי זאת בעל-פה וגם בכתב - הנה האישור ובכתב והוא בזה באמייל החשוב שקיבלתי מעדי נבון ובבקשה: http://mail.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=msg&path=inbox&id=26595073-4-3-2002-3:31:11.mail&sort=6 מאת: [email protected] חסום דואר מכתובת זו תאריך: Mon, 4 Mar 2002 02:29:04 +0200 (IST) אל: [email protected] נושא: בן עמי יקר כל כך תרומתך לתהליך השלום רבת משמעות. היכולת שלך להוציא דברים לאור מרשימה. אנא המשך להאיר את דברי ברבים, גם כשאהיה רחוקה ממך פיסית. אני אמשיך לשלוח לך שליחים מהתקשורת עם ציוד מתקדם ביותר על מנת שינציחו את עבודתך. עבודת קודש היא. אתה רשאי לפרסם כל אינפורמציה עליה אני חתומה ברבים. ואתה יכול להתקשר אלי בכל רגע נתון על מנת לוודא שאכן אני כתבתי את הדברים. אני תמיד זמינה עבורך, רק אל תשכח לתאם איתי. אוהבת מאוד עדי נבון.

למעלה