שרון לא פולניה-אבל...

שרון-ב-

New member
שרון לא פולניה-אבל...

עברה קורס מזורז אצל פולנית מקצוענית שחבל על הזמן ואפילו קיבלה תעודת הצטיינות החיים יפים מעברו השני של המתרס שרון שנכשלה רק במבחן אחד של הפולניות (יש ניחוש ?)

שרון-ב-

New member
אייריש קרים !!!!!!!!!!!!!!!!!

בדיקת שמיעה שרון שזקוקה ליחס חם ואוהב לפני השינה

שרון-ב-

New member
קראתי ??

ברמקול העירוני עם זיקוקי דינור נלווים מחר בבוקר בכל העיתונים אתה עוד שם ? למה אתה לא פה ? שרון רוצה אותך שם ופה

אם אני לא פה אז אני שם?

ואם אני שם מה זה אומר על הפה? והיכן הפה לעומת השם והשם לעומת הפה? ובכלל מי רוצה להיות שם כשהיא פה אלא אם היא לא פה ואז שאז ארצה להיות שם שהרי ברור שהיא לא יכולה להיות גם שם וגם פה אבל פה ושם היא יכולה ואם היא יכולה להיות פה ושם אז גם אני יכול להיות שם ופה. וזהו! תא``י (ההוא עם השמפו על הסופר)

שרון-ב-

New member
הצילוווווו

חם לי , אני לא נושמת מזיעה בכפות הידיים והרגליים (אין ריח אין !) רועדת בכל הגוף (למעט מקום אחד) ממלמלת חסרת יכולת דיבור איפה שמתי את הונטולין ? שרון שאף יום בחייה לא היתה חולת אסטמה מחוברת לבלון חמצן אירי

שרון-ב-

New member
באה באה

יש לך במלאי אולי ``פו`` עם הלשון ? מכבה שריפות מעולה זה שרון מעודדת כבאים ``תוריד ת`כובע תוציא ת`זרנוק``

ariegur

New member
עד שהגעתי ל``זהו`` קיבלתי כאב ראש

וזה לא בשביל התירוץ, שרון. אריה שלעולם לא סובל מכאב ראש

שרון-ב-

New member
פה נכשלתי במבחן

לא יכולתי למצוא תירוצים בכדי לסרב..... כשזה מגיע לזה...הראש לא עובד... שרון שקראה בשקיקה כל מילה ומילה מהשם והפה ושמפו של תלתן

אריה.

נורא מוזר. מאד דומה רק טיפל`ה שונה. תמיד שאני רוצה את ה``זהו`` גם לה כואב הראש. מה זה אומר לדעתך? תא``י (שצופה באריה כעל דמות גברית אבהית שתספר לו על עובדות החיים)

ariegur

New member
על זה אמר אריק איינשטיין

(החכם ממני) - קח לך אישה (אחרת) ובנה לה בית, קח לך קח לך. ארריק

אריה.

בהמשך למסכת המוזרויות... בכל פעם שאני מסיים (על לגמור אין בכלל מה לדבר) לבנות לה בית, היא חוטפת לי מיגרנה. תא``י (סכסון)

ariegur

New member
ואתה עוד רוצה יחסים עם שרון ?

תשאיר אותה לי. אריה - שממש ממש דואג לתילתן (אחרת היה מוותר לו על שרון)

שרון-ב-

New member
אחוות גברים :)

שמור לי ואשמור לך רק מה שאני עושה בזמן השמירה לא משנה שרון לא משתמשת בתרגילים נשיים ידועים, פשוט מדי בשבילה

זה לא שאני רוצה...

אבל אתה יודע, לא נעים... תא``י (שאם משהו לא יזוז, יתחיל לעשות לעצמו נעים, עם או בלי שרון)

KONFUZ

New member
נו נו ..אפשר לחשוב

שרון,שרון... להיות פולניה זאת לא מציאה גדולה!! ניצלת ..ובגדול! קונפוז~(לאחר גיבוש עמדה סופית בעניין)

למעלה