שרון לא מטמיע

hayoetz

New member
שרון לא מטמיע

הציבור בחר בדרך המאבק בטרור... ולא בדרך הויתורים. ובצורה ברורה. ההיסטוריה של תקופת מלחמת העולם השניה הראתה שוויתורים הובילו למלחמה ומלחמה על עקרונות הובילה לשלום.
 

hreuven2

New member
לא אבק אדם

באבק אדם יש משהו מן האדם,ומי שמגייס את היטלר בויכוח לאומי יהיה קשה ככל שיהיה הוא דומן ומי רגליים.
 

hreuven2

New member
לך תתאבד

ותגאל אותך ואותנו מיסורי נוכחותך המיותרת בעולם הזה
 

אלון גל

New member
להיטלר היו עקרונות

ומה הסוף שלו? הנה לך תשובה ישירה לתזה המטומטמת שלך!! וכיצד טעית? מסיבה פשוטה! אתה לא יודע לחשוב!!!
 

שרוף

New member
תפוח אדמה אתה נפש תועה באמת

אתה מן הסוג של היהודי המובס מראש טוב שאין הרבה אנשים כמוך במדינה הזאת.
 

hreuven2

New member
הוא לא יהודי

מי שמגייס לטיעוניו את היטלר אין לא זכות קיום במדינה יהודית ומחייב דחוף אישפוז. הנבל הזה שהתעורר פתאום מחדש אינו בעל רעיון אחד מקורי אלא מתגרה ומלכלך. חרא אמיתי של פרות,מוטציה גינטית של חזיר שחי בסרחון של עצמו ונהנה מזה
 

hreuven2

New member
איזכור היטלר בוכוח לאומי

כפי שחשבתי בעבר הינך נבזה וחסר כל ערכים. איזכור היטלר בוכוח ציבורי ופוליטי צריך להעביר צמרמורת בנפשך האבודה והשפלה
 

ashxx

New member
אתה עוד טיפש שלא קולט מה קרה כאן

בחודשים האחרונים. הדבר הנכון לעכשיו זה לשכוח מתהליך השלום לזמן מה, נכון, נצטרך להמשיך בלחימה הזו מול הפלסטינים ואנו יכולים לעמוד בה תקופה ארוכה מהם. יש להרכיב ממשלת אחדות ולהחזיר את המצב החברתי כלכלי והביטחון האישי לתושבים. כאשר נרגיש יותר בטוחים נהיה יותר בשלים לוויתורים ולקיחת סכנות לטובת הסדר שלום. במצב הנוכחי זה לכניס את הראש בקיר בטון, עשנו ערעור על יכולתנו לעמוד בסיכונים שבדרך של וויתור לטובת השלום, אפילו לשיטת השמאל שחש זאת על בשרו היטב היטב. בנוסף לכך אנחנו חייבים להעביר את תחושת היכלת שלנו, צבאית וכלכלית, לפלסטינים ולמדינות האיזור, בצורה משכנעת, במילים אחרות את כוח ההרתעה. רק עם יכולות כאלו נוכל לשבת במו``מ איתם ויועלו על ידם תרישות הגיוניות שנוכל לקבלם. אגב, ההשוואה המטומטמת שלך לא שווה תגובה, היא רק ממקמת אותך אולי במקומך הראוי.
 

שרוף

New member
מי שבחר בשרון לראש ממשלה

חייב היה לזכור את אירועי ימית והפינוי הכואב שנעשה עיי שרון. מי שהלך לקלפי היה חייב לדעת את ההיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל בחמישים השנה האחרונות שרק הימין ויתר על שטחים תמורת ניירות של ``שלום`` שיקרי ניירות של הבל הבלים כמו ``השלום`` עם מצריים.אתן לך דוגמה פשוטה לפני מלחמת יום כיפור אנואר סאאדת היה מוכן לחתום על הסכם שלום עם ישראל תמורת התעלה וחלק מסיני גולדה מאיר סירבה בכל תוקף להצעות מצריים וההמשך ידוע מלחמה ואחר כך בגין חותם על מסמך (``שלום``) כניעה עם סאאדת תמורת החזרת כל סיני עד המטר האחרון. אבל אל תדאג בקרוב תפרוץ מלחמה ולא בגלל שרון אלא בגלל נתניהו וברק שחיסלו את כוח ההרתעה של מדינת ישראל והפכו את צה``ל לצבא פרטי שלהם. רק מלחמה ואיום מצד מספר מדינות ערביות יכול ללכד את העם הזה לאגרוף קפוץ שיכה בהם מכה ניצחת. רק מה עלינו אזרחי ישראל לעשות הכל שאחרי הניצחון יתפוס את השלטון בישראל משטר דמוקרטי חדש עם אנשים חדשים מיקצועיים שיכולים ורוצים להצעיד את המדינה הזאת קדימה ולא אחורה.
 
למעלה