שרון יפה?-סקר פתוח

Gilado 69

New member
היא מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא הדודה המרוקאית הכי יפה בעולם!

ממש לא../images/Emo12.gif

היא כן יפה בהופעות, אבל הרבה פעמים יש לה איפור מוזר או לא יודעת מה. היא מהממת בלי איפור בכלל.

TheImpactBoy

New member
יש ויש

לפעמים היא כ"כ מקסימה ומתוקה שבא לי לחטוף אותה. ולפעמים היא מזעזעת, במלא המובן.

Gilado 69

New member
../images/Emo45.gifיפה- תמיד, מזעזעת- בבלאק סימפוני! ../images/Emo3.gif

Amir Noy

New member
בתקופת TSF כן, בתקופת THOE (הנוכחית) לא.

השינוים המיותרים האלו, והכל הדברים האלה, מאוד גורעים ממנה. היא כבר לא יפה, סתם אחת שרוצה להיות כזו, לפי דעת MTV כמובן. בקיצור: שארון, תחזרי לפיאה של ME!

Gilado 69

New member
יוא הפיאה שלה בME זה הדבר הכי מכוער שיש../images/Emo88.gif

אני מסכים- ללא ספק היא היתה הכי יפה בתקופת ME, אבל עכשיו היא בשלה ובוגרת יותר- ואם מדברים על קליפים וזה, דווקא בקליפים של THOE היא מדהימה - בAIN וTH (ואני לא מדבר על השימלת דנה אינטרנשנל עטורת הנוצות זאת מעידה!) בעיקר, בפרוזן ו-WHYD קצת פחות, ובפורגיבן והאנד עוף עצב- היא מכוערת! [: אבל שארון תמיד יפיפה- לדעתי לפחות. אגב שאלה שעלולה לנפץ לי חלום ילדות, הציצי של שארון הוא אמיתי?

ברור o_O

הם ממש לא נראים כמו ציצי-סיליקון. תראה תמונות שלה עם בגדים של בנאדם ולא מהופעות ותראה. (מה? זה לא שעשיתי עבודת מחקר, זה ממש ברור!
)

למה נראה לך? ../images/Emo6.gif

היא לא "סתם אחת שרוצה להיות כזו". היא יפה באופן טבעי, ומה שמשתנה בה בעיקרון זה השיער שלמען האמת משפיע בצורה די רצינית. זה שמישהי משנה את סגנון השיער לא קשור לMTV, אלא לזה שבא לה שינוי והיא חושבת שזה יפה. כמה אביעד מצידך - לקשר את השיער של שארון להתמסחרות.

ilyena

New member
אכן, טאריה אוכלת אותה בלי מלח...

אבל זה לא כוחות
חוץ מזה, שארון כן יפה, לא יפיפיה, אבל יפה.

למעלה