למרות שלא בחרתי בו. למרות שלא רציתי אותו בשל חטאי העבר שלו ואישיותו, למרות ,שאפשר להודות אפילו ,שלא סבלתי את זיו פניו וקולו . כשנבחר האיש -מר שרון ,בכז קיוויתי שאולי צודקים אלו שאומרים שרון יביא בטחון .למרות שידעתי תמיד שאין הוקוס פוקוס בעניני טרור לצערנו. אז איני חוגגת לאידו, חס וחלילה, אלא מאד עצובה שאין מי שיקנה לנו בטחון כי נגד שהידים ורוצחי ילדים אפילו הבטחוניסט הכי גדול לא מסוגל לנצח. אנחנו בבעיה ענקית,עראפת אינו פרטנר ולצערנו כל עוד הוא יו`ר הרשות לא מסתמן לנו שקט או עתיד לשני העמים. והאשליה שאריק הגדול והגיבור יסוכך ויגן עלינו קצת התנפצה . אז מה יהיה עלינו? אנסח מחדש מישנתי.( ולא איכפת לי אם כוללכם תקפצו עלי). לא אריק יביא בטחון- אלא השלום האמיתי הוא שיביא הבטחון!!! וכמה שיותר מהר ייחתם ,יהיה שקט לעם ישראל ונתרכז בבנין הארץ ,בחינוך ילדינו ,באחדות העם- חילונים ודתיים וכל יתר המגזרים. . וכיתתו חרבותם לאיתים וחניתותיהם למזמרות-אמר הנביא . רק מתי נזכה לשלום ולבטחון איש תחת גפנו ותאנתו ? עד מתי תאכל חרב רבותי?.
רק שלום עם תנאים נלווים.. לדוגמא-גבולות שבכל קונסטלציה אפשר יהיה להגן עליהם במינימום של מחירים גם אם הצד השני יתחרט וישבור את הכלים כמו כעת,לדוגמא והנהאנו מגיעים לתנאי השלום.. כא,גם העימות הענק בין שמאל לימין כי אליבא דלימין אי אפשר להגן על גבולות-67 זהו חיננית-תחליטי כעת אם את מסכימה ש-50% מהשטחים ישארו לעד בידינו עם ירושלים ועם כל ההתנחלויות אז קדימה דלגי אלינו נקבל אותך בידים,רגלים, מה שתגידי..פתוחות לא יהיה לך על מה לריב איתי זהו-חתונה בדרך אני ביגמיסט מלידה וגם את מרק.
הכמיהה לשלום היא לא נושא לוויכוח כי אין וויכוח בנושא. כעת יש לעבור למישור הפרקטי כדי להגיע למצה של ``כיתתו חרבותם....`` ראשית יש לענות על השאלה: איזה שלום אנחנו רוצים? שלום אמיתי וממשי שיש בו ``וכיתתו חרבותם...`` או עוד הסכם על מדשאה רווית אלכוהול של קוקטיילים?? כזה שכמו קודמיו, לא יביא למצב של ``וכיתתו חרבותם...`` אין בי ספק שהאפשרות הראשונה היא הרצויה. ראי את המציאות בשטח, ראי את הקונפליקט שמתובל בהסתה על רקע דתי, ראי את ההיסטוריה והחינוך לשלום בצד אחד לעומת החינוך לשינאה בצד השני... האם לנוכח תנאים אלו נראה לך שיתכן שלום עפ``י האופציה הראשונה מבלי לקיים הפרדה פיזית מלאה בין הצדדים??? לדעתי אין מנוס!!! אם חפצים אנו בשלום אמיתי ממשי, חייבים להדיע למצב של הפרדה פיזית מלאה בין ``ערבים/פלשתינים לבין יהודים/ישראלים. כמובן שרצוי בהסכם, אבל בלעדי הסכמה בנושא זה נצטרך אנו לקבל ההחלטה: או שלא יהיה שלום אמיתי וממשי, או שנבצע את ההפרדה בכוח כדי להשיג את השלום האמיתי שבו אנו חפצים. בקיצור: שלום אמיתי ממשי = הפרדה פיזית מלאה . מי שלא מקבל עליו את עיקרו ההפרדה המלאה, שאפילו לא יחלום על ``וכיתתו חרבותם...`` .
אומרים ``הלנצח נאכל חרב`` מה זה חייו של אדם מול הנצח יכול להיות שבדור שלנו ואולי אפילו בדור הבא לא נזכה לראות שלום.לפני שלושים שנה וארבעים שנה לא היה שלום והיה הרבה יותר בטחון.לפני 30 40 שנה ידענו לטפל בטירור היום אנחנו לא רוצים לטפל בטירור כי אנחנו עם נהנתן הרץ אחרי הכסף ולא עוצר בעצור.המנהיגים שלנו קושרים את השלום בבטחון זה נשמע טוב כסיסמת בחירות אבל זה רקוב מן היסוד. שלום לחוד ובטחון לחוד. את אומרת למרות שלא בחרתי בו אז מכך משתמע שבחרת בברק וזאת הטעות הגדולה שלך ושל הרבה ישראלים שלא מבינים שיש אופציה שלישית לא לבחור באף אחד מהם. זאת האופציה שאני בחרתי. הליכוד ומפלגת העבודה הן חלק מהממסד הרקוב והמושחת שצמח פה בישראל בעשרים השנים האחרונות. לממסד הזה אין פתרונות לבטחון לחברה ולכלכלה. ועל כך אני צוחק על כך שאזרחי ישראל כל כך מטומטמים שתמיד הם נופלים בפח של המפלגות הגדולות ובוחרים בהן שוב ושוב ונופלים כל פעם מחדש.
צוחק על ראש הממשלה .ניתן להטיח בו כל בקורת ואפילו הנוקבת ביותר. אך הפגנת זילזול מצדך בסמלים שחשובים בענייך גורמים לי להשתומם שמה אין עקביות מצדך. והביקורת שאתה מטיח היא ביקורת סרק לשם ביקורת. גם עקיצות מקובלות עלי אך לא זילזול,ולכן אני פונה אליך, אנא אל תזלזל בסמלים שלנו ,השמאל עושה זאת טוב ממך. ביקורת כן חריפה כן ,זילזול לא!
שבחר בו. כל מי שהאמין שפתאום יהייה בטחון. זה לא פשוט כלל וכלל. העם הזה הוא עם מטומטם כל מי שבחר בברק או בשרון הוא מטומטם. אם אתה מדבר על סמלים אז בשבילי שרון וברק הם הסמל לשחיתות והריקבון הממסדי הפושה עלינו זה כעשרים שנה. אין פתרונות קסם וכל מי שהלך שולל אחרי סיסמאות בחירות שיבושם לו. הממסד הנוכחי אינו מסוגל לתת פתרונות לבעיות הבטחון החברה והכלכלה.
את עוסקת בפרוטות במקום להתעסק עם הלירה. אריק בסה``כ שלושה שבועות בתפקיד מה רצית שיחסל את כל הערבים? מה עם הערבים הטובים? קצת סבלנות. מי שבעייתי יטופל, ידיו יגדעו ועל זה אני ממונה. מי שיומר לך שיש מיקסם להעלים את הטרור ,במקרה הטוב הוא שקרן ובמקרה הרע הוא ``דגנביל``(דגנרט ודביל) ולכן סיסמאות אינן תחליף לנחישות ותבונה. ומזה אל תסיקי שדרך השמאל הקלוקלת היא צודקת ,ושלום בכל מחיר יביא את הגאולה.
שאני ארצה שאריק יהרוג את כל הערבים? דןוקא אני, ששכחת מאין אני באה ולאן אני הולכת במרץ? או שאחי ,הפכת לסנילי לפי ניקך פלוס י`(צוחקת). אני רוצה בטחון כמו כל אזרחי המדינה .אני רוצה שלום יותר מכמה אנשים במדינה ובפורום הזה. אני הייתי מעדיפה שהשלום ישתרר בלי אף קורבן מאף אחד מהצדדים ,אבל לא תמימה ויודעת שזה לא יכול להיות ככ . חבריך לימין, לפחות חלקם כאן, אמרו והצהירו ברמה``יבוא אריק מלך ישראל וסוף יהיה לכולם ,ייכנס בהם יראה להם מי זה אריק הם ירעדו ובא סוף לטרור``. ואני חשבתי בליבי- אין דבר כזה ,אבל לא ממש התווכחתי פה, כי לפעמים עם כל הכבוד כאן אין עם מי לדבר כל אחד בטוח בדרכו ובצדקתו, אז לא שאני חנוונית ולא שאני חנונית ותמימונת,אני פשוט ריאלית והריאליה די עצובה לאחרונה מה לעשות!
להיות עצוב זה לא להיות ריאלי. להיות ריאלי זה להבין ששלום עכשיו לא יהייה וטירור יהייה ועוד איך יהייה ושס ממשיכה לחלוב את קופת המדינה עיי העמותות הפיקטיביות שלה ומיליון עניים יהפכו בקרוב למיליון וחצי עניים.וערביי ישראל מנחילים לעצמם את האוטונומיה שלהם והשלב הבא יהייה דרישה ממשלת ישראל לחבר את הישובים הערבים לפלשטין והמדינה הולכת לאבדון. להיות ריאלי זה לקום לצאת לרחובות ולדרוש ממשל חרום צבאי.
ממשל צבאי? איך נגמרו כמה ממשלים צבאיים בהסטוריה ? איך נראית מדינה בשליטת גנרלים אתה יודע?ומי זה שיחליט מתי יסתיים הממשל הצבאי? לגבי שס` החולבת והעניים אני די מסכימה . והמדינה לא תלך לאבדון חס וכרפס. לא להיות עד כדי ככ פסימי שרוף.
לצורך הקניית בטחון לתושבי ישראל. שהרי ידוע שהדרג המדיני מסרס את הצבא. וממשל צבאי כדי לכונן שיטת משטר דמוקרטית חדשה. אל תעשי השוואה בין ממשלים צבאיים אפריקניים או דרום אמריקאים בין ממשל צבאי ישראלי. הדמוקרטיה שלנו הרבה יותר רקובה מרפובליקות הבננות הדרום אמריקאיות. מפלגות סקטוריאליות רשות שידור פרטית רשות חינוך פרטית. שרי אוצר מריונטות של פקידי אוצר מושחתים שעושים יד אחת עם מאפייה של חברות כח האדם ומיבאים עובדים זרים ללא הכרה למען רווחים אישיים ועיי כך נפלטים ממעגל העבודה עשרות אזרחים ילידי הארץ מידי חודש בחדשו לאבטלה ועוני. והרשימה עוד ארוכה.