שרון ו-28 שריו.

avidor74

New member
לא צריך לפחד מהצבא

אם שכחתם צ"הל הוא צבא העם ואחוז גדול ממנו שירת בצבא כך שכולם מכירים את הראש הצבאי וצבא יותר ליברלי מהצבא שלנו לא קיים בשום מקום סמל בצבא ארה"ב הוא אלוהים אם לא יותר רק בצבא שלנו אפשר לצחוק עם אלופים ואם הרמטכל כך שאם יהיה ממשל צבאי לא תהיה בעיה לדבר על דברים שמפריעים לכלל האוכלוסיה ובמקרה הכי גרוע נוציא להם גימלים חחחחח

רלוונטי

New member
סתירה! הפך להרגל.

זה יהיה היום .משטר צבאי שיבוצע עלידי צבא העם. אנשים אתם קולטים כמה אתם מגוחכים.

avidor74

New member
גם השלום שלנו מגוכך

אם המצב הזה ימשיך יותר מגוכך מזה לא יהיה כמה מגוכך צריך להיות כדי להבין שאנו במלחמה גם בחיים היום יומיים שלנו אז כולנו במלחמה רק בלי מדים נכון שאנו רגילים לשמוע שיש מהפכה בארצות רחוקות וזה נשמע רע אבל במחשבה לאחור אלו אנשים שנמאס להם מהמצב שהם חיים בו אם תגיד לי שטוב לך מהחיים שלנו אז אין לי מה להגיד לך אם תגיד שרע לך אז רק מהפכה תגרום ליציבות מהסיבה שבדרך של דמוקרטיה כמו במדינה שלנו כלום לא יזוז הערבים ילחצו על השמאל הדתיים לא ילכו לצבא העשירים ישחדו חברי כנסת והשד יודע מתי כול זה יגמר. אני לא אומר להרוס כול מה שבנינו אבל אני אומר לשנות ומהר את כול הדרך שהמדינה הזו עובדת כי אין לנו זמן לשחק בנדמה לי שהמצב יהיהיותר טוב כי הוא לא

רלוונטי

New member
למה לא?

אנחנו עושים זאת בהצלחה כבר מעל לחמישים שנה. לשחק בנדמה לי הפך כבר מזמן לספורט לאומי.

avidor73

New member
אנו צריכים לקבל פרס על משחק

שחקנים יותר טובים מהעם שלנו אין בשום מקום בעולם

למעלה