כשהקים ברק את ממשלתו בת ה-24 שרים יצא שרון בשצף קצף נגדו. עכשו הוא עצמו שבר את השיא הישראלי בעלות של עשרות מיליונים במדינה מוכת אבטלה ומיתון עמוק. בעלות 2 שרי המפלגה הגוססת- המרכז היה אפשר לשקם מספר מפעלים שנסגרו!!!
אני כל כך מסכימה איתך, הצרה שלנו שאין ביכולתנו ורצוננו לשנות דברים, אנו כואבים וכותבים, הפוליטיקאים הפכו להיות חיות טרף,כל מה שמעניין אותם זהו כסאם ושכרם,ראשם וליבם לא נתונים לעמם,הם מאוסים,רמאים,נוכלים.
למשטר חרום צבאי זמני סילוק מאה ועשרים חברי הכנסת המושחתים מעמדות הכוח והשררה פיזור הממשלה כולל הפקידות הבכירה ופתיחה במהלכים ליצירת שיטה דמוקרטית חדשה נשיאותית ללא מפלגות סקטור ללא התערבות הדת בשלטון תביא מזור למדינה הזאת. אם נמשיך לחלום שאפשר היום בדרך דמוקרטית להתגבר על אוייבינו מחוץ ומבית נמצא עצמנו מהר מאוד בגולה ובא הקץ על חלומו של חוזה המדינה.
רודני ומדוע אתה משייך הפיכה צבאית והקמת משטר חרום צבאי לרודנות? ומי שמך לקבוע קביעות שכאלה? ואולי אתה עד כדי כך אהבל שאינך מבחין מימינך לשמאלך? ואולי המשטר הנוכחי היום הוא משטר רודני? האם עשית מחקר האם בדקת אם אכן המשטר שלנו במתכונתו היום הוא דמוקרטיה? אתה מייצג את הישראלי הטמבל שחייב להביע דעתו בכל הזדמנות ולא משנה שהוא מדבר שטויות העיקר שקולו ישמע. אתה לא רציני ותשובתך מעידה על כך. אני מציע לך ללמוד לפתוח ספרים והכי חשוב ל-ח-ש-ו-ב -לפני שאתה פותח את הפה שלך ומפליץ פה את התשובות שלך.
סובלני נשלט בידי העם ובעל איזונים ובלמים לא כמו משטר דמוקרטי שהוא כמובן טוטליטרי מרושע ומנודה מהעולם אנה מחל לי אדוני השרוף על שהעזתי לומר משהו נגדך אדוני הליברל והדמוקרט שמייצג את הישראלי היפה זה שלא מקלל בכביש זה שלא מתלהם בפורומים בעל הסגנון,נעים ההליכות,המשכיל,המבריק,המתחשב,בעל העקרונות הנעלים...הו הלוואי ויכולתי להיות כמוך שרוף...ובעצם עדיף שלא
אני רוצה לחיות. לפרנס את משפחתי בכבוד. אני רוצה להיות כמו כל אזרח במדינה נורמלית. אני לא מתימר להיות נעים הליכות ואם צריך משטר צבאי וחוקי חרום צבאיים כדי להמשיך ולחיות פה אז לעזאזל הדמוקרטיה.
טועה שאתה רואה בי ימין קיצוני. אז דע לך שאני הרבה יותר שמאלני מימני רק אין אני שמאלני במובן של השמאל בישראל.אני רחוק להיות מזוהה עם השמאל הישראלי בכל התחומים בטחוני כלכלי וחברתי.למשל אין אני יכול לתמוך במפלגה שיושבת עם החרדים בקואליציה (מרצ) מפלגה של חרדים ששיויון זו מילה מוקצה מחמת המיאוס וציונות היא מחלה שצריך לעקור אותה ודגל והימנון הם סמלים חילוניים מובהקים ולפי תורת נביאי השקר הרבנים מי שהוא חילוני אינו יהודי. אין אני יכול לתמוך במפלגה או תנועה שמשרתת את רעיון שיויון מלא בין ערביי ישראל שהם היום מיעוט לאזרחי ישראל היהודים שהיום הם הרוב למען מדינה דו לאומית מכיון שהרעיון הזה הוא חיסול ריבונות ישראל בעוד מספר עשורים.
לא אמור להיות קשר בין אמונה בסיסית(שויון זכויות למשל )בקו אידאולוגי לבין הפרקטיות של יסומה .או מגיע שוויון זכויות או לא מגיע. אבל מגיע ואני לא רוצה לתת בגלל ההשלכות זה לא בשר לא חלב. במילים אחרות אתה ממשיך את הקו של לרקוד בכל החתונות בלי להשאיר חותם באף אחת מהן.היה ואיננו!!!!!!!
טוב לדעת שיש עוד מישהו בדיעה שלי למרות שאני בעד ממשל צבאי כי רק כך זזים דברים במדינה שלנו כול 120 הטמבלים שיושבים שם לא מיצגים אף אחד חוץ מעצמם ואם יש עוד כמונו רצוי שנתחיל להזיז דברים כי אין לנו זמן בלשחק בנידמה לי
תרצה או לא גם אתה אוכל מאותה צלחת המצב כרגע קקא לחשוב שיהיה טוב חשבנו כבר ותראה לאן הגענו הריב בין שמאל לימין זה לא מי יחזיר שטחים יותר לערבים וכרגע מי שיושב למעלה לא בדיוק יודע מה טוב למדינה רק הצבא יודע כי זו מטרתו להגן על אזרחי המדינה והמדינה בכלל נכון שזה נשמע רע אבל מה שנשמע רע לא תמיד נראה רע וחוץ מזה יותר רע מזה לא יכול להיות עדיף מלחמה של גיבורים מאשר טרור של פחדנים אנו העם היחיד בעולם שנותן לטרור להכתיב לו את סדר היום דבר שלא היה קורה אפילו באר"הב שנחשבת לדמוקרטית
להוכיח לאף אחד שהדרך שלך צודקת. כל אלה שמתנגדים למשטר צבאי פה בפורום הזה עושים זאת ממניעים אישיים מובהקים. משטר חרום צבאי לדידם זה סוף הניצול סוף החיים הטובים שהם עושים על גב מאות אלפי האומללים החיים מתחת לקו העוני. חלקם של אלה המתנגדים הם סתם ג´וקרים המאוהבים במקלדת. מי הציל את עם ישראל בשעת צרה הפוליטיקאים? בוודאי שלא. הם כמעט חיסלו את המדינה הזאת במלחמת יום הכיפורים.