שרון וסופטי... יש לי שיגעון גדלות.. אפשר להיות מחר המלך בכחול??? קונפוז(מיתחנן)
K KONFUZ New member 30/4/01 #1 שרון וסופטי... יש לי שיגעון גדלות.. אפשר להיות מחר המלך בכחול??? קונפוז(מיתחנן)
ש שרון-ב- New member 30/4/01 #3 מתוקי היית מלך לתפארת....(כל המדינות, כל הפולניות וכל אלה שלא) תהילה חולקים.... שרון, הולכת לחפש לך בגדים כחולים..מה המידה ??
מתוקי היית מלך לתפארת....(כל המדינות, כל הפולניות וכל אלה שלא) תהילה חולקים.... שרון, הולכת לחפש לך בגדים כחולים..מה המידה ??
S softy New member 30/4/01 #4 תלקק לשרון... היא הממונה על מחלקת הגברים. אגב היא אוהבת את זה ברקטום... סופטי יור הוועדה לאיסוף חפצים שאנשים מחדירים לעצמם.
תלקק לשרון... היא הממונה על מחלקת הגברים. אגב היא אוהבת את זה ברקטום... סופטי יור הוועדה לאיסוף חפצים שאנשים מחדירים לעצמם.
ש שרון-ב- New member 30/4/01 #7 עכשיו אני מבינה למה נדבקים אליי הומואים שרון מושכת מכל כיוון (??????)
S softy New member 30/4/01 #8 זה מה שאני גם אמרתי לה זה מביך לא? מה פתאום היא ענתה, זה חרא, באלף! סופטי עוד לא התאושש מאז.
ת תלתן אירי ירוק New member 30/4/01 #9 וידוי. בשעות הפנאי שרון ואני מחדירים חפצים כהים. היא, לפי הטבעת. ואני, לחור של הפיפי. תא``י (מחבר הספר ``סודות מחדר המיטות``)
וידוי. בשעות הפנאי שרון ואני מחדירים חפצים כהים. היא, לפי הטבעת. ואני, לחור של הפיפי. תא``י (מחבר הספר ``סודות מחדר המיטות``)
S softy New member 30/4/01 #14 תלתן יש אפשרות? שאתה יכול להעביר לוועדה את החפצים הכהים לאחר השימוש. יש לנו עניין מחקרי עליהם. סופטי יו``ר הוועדה הנוספת להרחת חפצים כהים שאנשים מחדירים אחד לשני שליד הוועדה לאיסוף חפצים שאנשים מחדירים אחד לשני.
תלתן יש אפשרות? שאתה יכול להעביר לוועדה את החפצים הכהים לאחר השימוש. יש לנו עניין מחקרי עליהם. סופטי יו``ר הוועדה הנוספת להרחת חפצים כהים שאנשים מחדירים אחד לשני שליד הוועדה לאיסוף חפצים שאנשים מחדירים אחד לשני.
ת תלתן אירי ירוק New member 30/4/01 #19 הנה הנה, עוד שניה, אההההההה זהו! הצלחתי לשחרר. רגע, לאיזה צד התכוונת? תא``י (ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאהו!)
הנה הנה, עוד שניה, אההההההה זהו! הצלחתי לשחרר. רגע, לאיזה צד התכוונת? תא``י (ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאהו!)