שרון ב- Patrick Kielty Almost Live
F forgiven dreams New member 19/3/03 #4 ../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif טוב הנה לינק למקום שבו תוכלו למצוא תמונות מהתוכנית Sharon on Patrick Kielty
../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif טוב הנה לינק למקום שבו תוכלו למצוא תמונות מהתוכנית Sharon on Patrick Kielty
J just 4 the corrs New member 19/3/03 #9 מכאן אפשר להשיג חלק מהראיון http://www.tjcorrs.com/cv/real/almost_live.rm
F forgiven dreams New member 20/3/03 #15 החלק השני...../images/Emo187.gif של הראיון היה יחד עם הקומיקאית רובי וואקס, היא נתנה לשרון חתול מפוחלץ ואמרה שהיא יכולה להחליף את אנדי...זה היה ממש מצחיק ואני מנסה למצוא לינק שיתופי שתוכלו להוריד את זה משם
החלק השני...../images/Emo187.gif של הראיון היה יחד עם הקומיקאית רובי וואקס, היא נתנה לשרון חתול מפוחלץ ואמרה שהיא יכולה להחליף את אנדי...זה היה ממש מצחיק ואני מנסה למצוא לינק שיתופי שתוכלו להוריד את זה משם
מ מיכל just New member 19/3/03 #11 ניצולון... סתם לקראת המלחמה, רציתי להגיד לכוווולכם שאני אוהבת אותכם!
P p i n g o New member 19/3/03 #13 חחחח למקרה שלא תראי אותנו יותר??../images/Emo6.gif סתם, אני צוחק גם אנחנו אוהבים אותך!