שרון בעקבות מי?

hreuven2

New member
שרון בעקבות מי?

אומרים ששרון הולך או מושפע מפרס. לדעתי חוזרת תופעת רבין שנבחר גם בגלל השסע בליכוד וגם בגלל דבריו ערב הבחירות והומרץ על ידי שריד וחבריו. שרון נהנה מגיבוי השמאל שזינב בו מעל 20 שנה והקיז את דמו ללא הפוגה. ההתמסרות לשמאל וקבלת מחיאות הכפיים שלהם בתמורה עם העונג הקשור בכך מביא לאי תגובה על רצח,לכח בינלאומי בדרכו הנה ולעוד מרעין בישין

לצערי נראה לי ששרון בעיקבות בגין..

בעיקר בתבוסתנות. וסופו יהיה דומה מוות-קליני-סנילי מרק.

hreuven2

New member
אילו שרון היה לומד את ביסמארק

שאמר בדיוק לפני 100 שנה: המדינאות כשלעצמה אינה לוגיקה או מדע מדויק,אלא היכולת לבחור בכל מצב מתחלף את היותר מועיל למדינתך. ואל תשכח שאויבי ביסמארק לא היו בדיוק הפלסטינים שמטרתם להשמיד אותנו

שרוף

New member
אמר גם אמר ביסמארק

וזה לא קשקוש. אני מציע לך ללמוד קצת היסטוריה ופחות לקשקש בעצמך. ולגבי דבריו של הראובן2 כל מילה שלו בסלע. וזאת התוספת שלי. הממסד שלנו הוא ממסד עלוב על שתי מפלגותיו הגדולות.אין היום מנהיג בישראל שהוא ישר דרך ונקי כפיים כולם עלובים שקרנים צבועים ומושחתים. רק ממשל חרום צבאי לתקופה מוגבלת בעל שתי מטרות ברורות 1 סילוק 120 פושעים מן הכנסת והקמת שיטת משטר דמוקרטי אמיתי חדש עם מפלגות ואנשים חדשים. 2 מלחמת חרמה ברשות ובטירור. יצליח למנוע את קריסת מדינת ישראל בפני תורת חיסול ישראל בשלבים של עראפת והאיסלם העומד מאחריו.

למעלה