שרון בוגד בנו?

magav25

New member
שרון בוגד בנו?

האים שרון דובר אמת למצביעיו עולות הרבה שאלות גם לי ולהרבה ממתפקדיי הליכוד הוא מצרף את השמאל שיתמכו בחלוקת המדינה וגם הדתיים פיתאום נכנסו לתמונה מה קרה פתאום ?

Robert Peterson

New member
שרון מנסה לעקוף את"מכשולי"הדמוקרטיה

דוגמה מעודכנת לכך ניהול מו''מ על שינוי בהרכב הקואליציה ללא הסכמת או אישור מוסדות הליכוד.בעקיפין טענתי גם מתייחסת ביוזמה של נשיא המדינה לחתום על "שיח אחים" עם נציגי מועצת ישע.אני גם רואה בזה " יד שרון" . מועצת יש''ע לא גוף פוליטי ריבוני וישע לא מדינה או שטח אוטונומי.לשרון אין רוב למדיניותו במפלגתו ( ראו תוצאות המשאל) אז הוא מנסה לפעול על סמך " רוב בעם" שגם לא הוכך כי העם כולו אפשר לשאל רק בבחירות כלליול חדשות ,משום שלמדיניות הנוכחית שרון לא קיבל מנדט מכלל ציבור הבוחרים שכוללים גם ערבים.( תנחשו מה יגידו!) משחק כולו אנטי דמוקרטי ופסול לחלוטין. זה מדהים באיזו קלות הוא מצליח לסדר וששוטט את כולם.

אף אחד לא יסרס את שרון

אם אתם רוצים מנהיג מסורס תחליפו את שרון אם אתם יכולים. אולי בסילבן? שרון לא פרייר!!! הוא יודע מה אתם שווים!!! יותר ממחצית המתפקדים לא באו להצביע כלל!!! זה מה שאתם שווים לא איכפתניקים זה הרוב אצלכם . אז אל תתפלאו ששרון מתעלם מכם ובצדק. ובכלל מי אתם המתפקדים שתקבעו כאן משהוא ? בגלל השיטה הקלוקל שלכם פייגלין יגנוב לכם את המפלגה ומגיע לכם

Robert Peterson

New member
כדאי ששרון יתביש מתומכים חדשים כאלה

העיניין הוא יותר פשוט . שרון מתעלם ומזלזל מכולם ומהכל ומתנגדיו מנסים לשחק על- פי הכללים. הם פשוט לא חודעים להתארגן בחזית רחבה ולפעול כמו שהוא פועל.מעשיהם מזכיר לי מלחמה בטרור נוסח עכשוי : עושים צעד ומצפים למה שיעשה היריב ,ומקווים שהוא יתרגש ויפחד וישתנו. בששני המקרים לטקטיקה הזאת אין שום סיכוי לנצח. ב2 מקרים אין מקום לפשרות כי הצד השני מנצל את נשק פרות כדי לבלבל ולסדר את הצד השני . במקרה של שרון זה למשל 14 הסתייגויות מזויפות שעזרו לו להעביר את הסכמה ל" מפת הדרכים" "ופשרת ציפי לבני" שפעלה באותה הצורה.חסר למתנגדי מדיניות שרון חשיבה יצירתית, יכולת תגובה מידית, גמישות טקטית ונחישות בהשגת היעדים . הם לא רואים שכל מה שהם עושים לא פועל ולא מסוגלים להמציא טקטיקה אחרת. לא שלא ניתן לעצור בעדו אלא אין מי שיעשה כן.

אני לא רואה מה הבעיה עם פייגלין.

הוא אדם ערכי, דתי (מה שחסר לרובנו), בעל עקרונות, אוהב ישראל אמיתי ורוצה בכל מאודו בטובת ישראל. אני אהייה מרוצה מאוד אם פייגלין ואנשיו ישתלטו על המפלגה, אולי כך הם יצליחו להחזיר אותה למה שהייתה פעם.. יכול להיות שאנשים פוחדים מפייגלין משום שהוא אדם נוקשה, שדעותיו לא משתמעות לשתי פנים, הוא איתן בדעותיו, וקשוח מספיק בשביל להשיג מה שהוא רוצה, וזה בדיוק מה שיועיל לנו בתור עם - אדם שיודע מה הוא רוצה וכל דרכו לפעול לטובת העם.

Robert Peterson

New member
עינבלי! צדקת בערכתך כישוריו

עליו להשתמש בהם כדי לגרום להדחת שרון מראשות המפלגה במוסדות ליכוד.מנהיג שפועל בניגוד למצע מפלגתו ובהתעלמות מוחלטת מרצון בוחריו לא יכול להמשיך ולהנהיג את תנועתו שמטעמה נבחר לראשות הממשלה.שום דבר אחר לא יעצור בעודו הדיקטטור החדש.לאחר מכן יוחלט ע' רוב דמוקרטי בתנועה מי יחליף אותו ויחזיר את תנועת הליכוד למה שהיא אמורה להיות והייתה פעם. הפורום צריך לשמש כלי לניתוח ארועים וחינוך פוליטי ברוח ערכי התנועה ולא כבמה לפרובוקטורים ומסיתים שמשבחים את הדיקטטורה החדשה כי היא טובה לאיבנו ולתומכיהם מהבית.

Robert Peterson

New member
מה עוד לא ברור?

שרון מזלזל במצע מפלגתו שררון התעלם מתוצאות משאל מתפקדי הליכוד. שרון מעקב ומטרפד זימון מוסדות מפלגתו שרון פיטר 3 שרי האחוד- בעלי ברית נאמנים של ליכוד. שרון מנסה לבנות קואליציה נוחה וצייתנית ליישום תוכנית ההתנתקות ללא הסכמה ואישור של מוסדות המפלגה. שרון מחזיק בכוח ובמניפולציות פסולות את תפקיד של יושב ראש המפלגה ומנהל מדיניות נוגדת אידיאולוגיה ומצע אלקטורלי של ליכוד. שרון גנב את קולי את קולך ואת קולות אלפי בוחרים אחרים רק כדי לבצע מדיניות נודת לרצון בוחריו. יש עוד שאלות?

רונאל1

New member
שרון לא גנב את הקול שלך

כי לא הצבעת ליכוד. מכל מקום הוא מגשים היטב את הצהרותיו מלפני הבחירות לגבי מדינה פלסטינית וויתורים כואבים רק שיש כמה אנשים, רובם בכלל לא מצביעי ליכוד, שיש להם בעיות שמיעה וראיה והם מרכיבים פילטר שבו עוברות רק סיסמאות ימניות כמו "דין נצרים כדין תל אביב"...

בלקר

New member
מי תבע את הסיסמה

"דין תל-אביב כדין נצרים"? ומתי אותו אחד עשה את זה?

למעלה