שרון את כאן?

שרון את כאן?

לא אעקב אותך בטח עייפה אבל אם כן פשוט רציתי להגיב לך על הודעתי בוידויים מעניין מה תהייה דעתך בתקוה שלא נהפוך זאת לשרשור , רק לשמוע דיעה. אם לא אז כבר מחר, לא נורא. יוניתוש

שרוני אלוההה את כאן אני רואה

בקשר לקשר של ההוא לא היה ולא נברא קשר זה בעצם מן קריאה כללית לנשואים האלו שגולשים בצאטים ואז אני שומעת שהם אומרים נשוי אני בורחת לא איכפת לי מה אחרות תעשנה אני עם נשוי לא מתחברת הם תמיד אומרים לא טוב לי בבית וכשלא בא להם עלייך הם אומרים אני נשוי אני אוהב את אשתי היה אחד כזה מן העבר הרחוק אמרתי לו לא! לא! לא! אבל הוא אמר כן! כן! כן! שמחה שלא התקרבתי שמחה שלא נגעתי היה אומר עם מי כדאי לי לדבר ועם מי לא איך שלא יהיה הגברים יותר רכלנים מהבנות גם את זה למדתי אנחנו עם הכאב אבל הם תמיד מרכלים על רותי שושנה שמחה וכל השאר שכולן אוהבות אותו אבל לצערו הרב הוא נשוי והוא שם רק עלי ואני לא רציתי התרחקתי בסוף הפך את היוצרות שאני זו שרוצה אותו מקוה שהבהרתי את עצמי יוניתושששששששששש שלא ממש רוצה להפוך את זה לשרשור, כי אני עכשיו מחייכת לא כדאי להיות מבואסת הכי עדיף לקרוא את השירים.

יונית ...

קראתי ... ואני לא אגיב כדי לא לגרום לשרשור .. אבל אני מבינה אותך .... ואני פה אם תרצי לדבר ... שלך שרון

t@gel

New member
יונית

שלחתי לך מייל קודם נורא חשוב לי שתקראי אותו אני חייבת ללכת לישון קצת אני כבר ממוטטת אוהבת, כמו תמיד...אני

למעלה