מה איתך???? באמת מזמן לא הייתי כאן כי לא יוצא לי ממש להיות בבית ואם כן אז זה לימודים לימודים ושוב לימודים... יב' תביני ממבחן למבחן ממגן למגן ומבגרות לבגרות...... אבל מהזמן המועט שנותר לי אני דווקא כן נכנסת לכאן רק שאני לא כותבת הודעה...... מה חדש אצלך??? למה את מתחפשת בפורים??
יקרועה אחת! איתי הכל דבש... גם לי יש מלא מבחנים כל יום מבחן אחר... אבל את..לא דיברנו מלאאאאאאאאאאאא זמןן... ולמה את לא כותבת...תרשמי מה שבא לך... אז מה חדש? מה עם מורן<?? חחחחחחחחחחחחחחחח..פתאום נזכרתי בה... אני לא מתחפשת ואת?
ואת יודעת למה... רק אחרי הטלפון של... אני אדע אם לבכות או לשמוח... ואצלי שום דבר לא חדש, מורן בסדר גמור אתמול היא הייתה אצלי עשינו איזה עבודה מפגרת בתנ"ך שתינו התחרפנו.... ובקשר לפורים, כן אני מתחפשת ... שנה אחרונה (ב לי לבכות!) מה אני לא אתחפש?? חחחחחחח והתחפושת היא סודדדדדדדד סתם סתם אם תרצי אני אגיד לך באי סי קיו.......
ונאמר אמן!!! אני רק מקווה שאני לא אבלע את הלשון כי אם כן אני אצטרך שתבואי ותרביצי לי.... (אני בטוחה שלא יהיה לך בעיה עם זה...חחחחחח)? וכן, הצטלמתי כבר לספר מחזור התמונה יצאה דווקא חמודה ראיתי אותה פעם אחת וביום ראשון אנחנו מצטלמים שוב לתמונה כיתתית לספר מחזור... (איזה עצוב!!) מה איתך??
אמממ..אני הצטלמתי יום רביעי ועוד לא ראיתי את התמונה כאילו רק במצלמה של הצלם ויצאת בעעעעעעעעעעע ובקשר לתמונה הכיתתית אין לי מושג מתי אנחנו מצטלמים.. ושאנננייייי יבוא להרבייץ לך?!?!?!!? חססססססס וחלילה שמשון ודלילה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי רק לתת לך איזה כאפה שתתעוררי..חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם!
הכוונה הייתה שגם אני ראיתי את התמונה רק במצלמה של המלם ולפי מה שזכור לי יצאתי פסדר... אני מקווה שהזיכרון לא מטעה אותי חחחחחח מה חוץ?? יש לך השנה בגריות או עדיין לא הגעת לחלק הזה??
אני אלך למסיבת יום הולדת של אח של חברה שלי עם כל החמולה באיזה פאב בטיילת..... וזהו אני רעבה עד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הבטן נצמדה לי לגב ואין לי כוח לקום מהכיסא!!!! חחחחחח