שרולרס.. 25.7

11miky11

New member
שרולרס.. 25.7

ביום שני נתכנס כרגיל ב - 21:12 בקניון ערים כפ"ס ברחבה.. כאשר בשעה 22:00 (לערך..) נצא למסלול של 15 ק"מ.. באיזור כפ"ס והוד השרון.. כולם מוזמנים....

forestdevil

New member
../images/Emo93.gif ואני חשבתי שיהיה פריזבי....

אוף... טוב נו, איתכם ברור שיהיה כיף ולא משנה מה נעשה. מקווה שאני אוכל להגיע. אגב איך היה אתמול?

11miky11

New member
עדכונים לגבי המסלול ביום שני..

אספוס ואנוכי חזרנו לפני כמה דקות מהמסלול המתוכנן.. והיה פצצה... ישנם 2 כבישים שמהווים אי נוחות קלה ובשניהם לא נשארים יותר מידי... לגבי הערכת זמן.. באיזור השעתיים כולל עצירות וקישקושים... המסלול הוא: התחלה: קניון ערים (ניפגשים ברחבה הגדולה) ומשם ל- ברל כצנלסון , הכרמל , השחר , אז"ר , החי"ש , בן - יהודה , הפועל , התע"ש , וויצמן , הראשונים , רופין , בן - גוריון , סוקולוב , וויצמן , גלר , ששת - הימים , טשרניחובסקי , נתיב - האבות , יפת , דרך השרון , הטייסים , סוקולוב(הוד"ש) , דרך מגדיאל , דרך רמתיים , אסף - הרופא , הבנים , המקשר , הרצל , הזקיף , אסירי - ציון , הנשיאים , סוקולוב(הוד"ש) , סוקולוב(כפ"ס) ולסיום: קניון ערים. המסלול באורך של כ-17 ק"מ.. עם כ-4 עליות מאתגרות.. ו-4 ירידות נחמדות+.. שעת התאספות - 21:12 לחימום + פריזבי לייט (למכורים) כאשר היציאה תתבצע באיזור 21:45-22:00 לכל שאלה ובקשה (אין מצב לצאת אחרי 22:00 עמכם הסליחה..) - 052-5355756 - מייקי / 052-4285484 - אספוס(צפי)

נתן.ל

New member
../images/Emo124.gif זה היום

בואו כולם לחוויה חד פעמים ומשכרת...(מייקי ואסף כבר מגיעים שיכורים מהבית)

Barvazoom

New member
תהנו חברים! ! ../images/Emo108.gif

משאירה את זה למייקי ואספוס! תהנו חברים..... אני החלקתי לפני יומיים משהו כמו 4000 ק"מ עם נתי... שהחליט לעשות לי מחנה אימונים: "נו נשבע זה לא רחוק... פה מיד. אחרי ז'בוטינסקי... לא,אין ירידות קשות..."

Explize

New member
טירונות?

לא ידעתי שנתי הוא סמל על רולר...ועוד עושה קאדרים... חחח...הגלגלים הסתדרו בשלשות? או ברבעיות?

yoman321

New member
מי חנתר?

חנתר זה כמו המשטפים האלה שהיו בשואה רק בגרסה צהלית?

נתן.ל

New member
יאללה יאללה יא מפונקת

זה היה מיני מסלול TAR דרך הפארק - קניון איילון - ז'בוטינסקי - ביאליק - חזרה לספורטק(שאת זה רימית ועשית באוטו)

yoman321

New member
../images/Emo46.gif ולא קראתם לי!

נרשם נרשם! איך אומרים אצלנו.. אל תתפלא אם תמצא את הגלגל השלישי של הרולר השמאלי מפונצר (או שפשוט תתעורר איתו לידך במיטה..)

WinterPerson

New member
אל תתלונן

נפל בהחלקך לראות באטמן וגם......לנסוע נסיעת אוטו-של-באטמן-במאזדה-של-פיטר-פן!!!!

Barvazoom

New member
תודה לנתי מקרב ../images/Emo23.gif ../images/Emo108.gif

חלילה לא אמרתי שלא נהניתי.. והאמת מזל שלא אמרת שזה מסלול כזה כי לא היתי באה אני פדלעה קלילה.... : - )

למעלה