שרוכים מה עושים עם שרוכים שנפתחים כל הזמן?
2 2_be New member 25/10/02 #3 קשר כפול חזק או ש.. פעם היו כל מיני פטנטים: מן שרוך שנראה כמו קפיץ גמיש כזה ואז לא צריך לקשור בכלל ראיתי גם מישהו שהידק את השרוכים עם תופסן כזה (אין לי מושג איך קוראים לזה.. ) כמו שיש במעילים בקצוות. חוץ מזה תמיד אפשר ללכת עם נעליים בלי שרוכים (האופציה הקלה ביותר )
קשר כפול חזק או ש.. פעם היו כל מיני פטנטים: מן שרוך שנראה כמו קפיץ גמיש כזה ואז לא צריך לקשור בכלל ראיתי גם מישהו שהידק את השרוכים עם תופסן כזה (אין לי מושג איך קוראים לזה.. ) כמו שיש במעילים בקצוות. חוץ מזה תמיד אפשר ללכת עם נעליים בלי שרוכים (האופציה הקלה ביותר )
כ כנף New member 25/10/02 #5 תנסי קשר כפול, ותהפכי את קצה השרוך מאחורי הקשר.. (מקווה שזה מובן). לי זה עוזר.
A amonit New member 25/10/02 #6 הפתרון- להחליף את השרוכים!! בטח יש לך שרוכים עגולים, הם מחליקים כל הזמן. תחליפי לשרוכים שטוחים, מכותנה ותראי כמה הם נקשרים אליך....
הפתרון- להחליף את השרוכים!! בטח יש לך שרוכים עגולים, הם מחליקים כל הזמן. תחליפי לשרוכים שטוחים, מכותנה ותראי כמה הם נקשרים אליך....
K katykr New member 25/10/02 #7 יש תופסנים מיוחדים לזה. תנסי בשילב, בדרך כלל מוכרים את זה בחנויות של הילדים הקטנים. אני פעם נתקלתי בהם בשילב שבקניון הזהב, כך שאם את קרובה לשם... אבל בטח בכל שילב יש את זה.
יש תופסנים מיוחדים לזה. תנסי בשילב, בדרך כלל מוכרים את זה בחנויות של הילדים הקטנים. אני פעם נתקלתי בהם בשילב שבקניון הזהב, כך שאם את קרובה לשם... אבל בטח בכל שילב יש את זה.
ק קישקשתא New member 25/10/02 #8 לא מתאים לך לא לעקוב קטי.. התפוזינה בתפוח (NY).. אבל תפו - אולי בחנויות תינוקות באופן כללי אפשר למצוא פתרון
לא מתאים לך לא לעקוב קטי.. התפוזינה בתפוח (NY).. אבל תפו - אולי בחנויות תינוקות באופן כללי אפשר למצוא פתרון
K katykr New member 25/10/02 #9 אוי, אני מצטערת.... לא שמתי לב שזו היא ששאלה את השאלה. ואת צודקת, בטוח יהיה בחנויות של תינוקות וילדים קטנים...בטח ובטח שבניו יורק.
אוי, אני מצטערת.... לא שמתי לב שזו היא ששאלה את השאלה. ואת צודקת, בטוח יהיה בחנויות של תינוקות וילדים קטנים...בטח ובטח שבניו יורק.
ת תפוזינה בתפוח New member 25/10/02 #10 טוב ניסיתי להגיב גם אתמול ולא הלך.. קודם כל, אכן קניון הזהב לא ממש בסביבה וזה נראה לי קצת מצחיק התופסנים האלה, לא? בעניין השרוכים העגולים- נראה לי שזה נכון, אבל הם יותר יפים מהשטוחים, לא? בכל אופן תודה לכולם. אני אנסה את שלל הפתרונות שבת שלום
טוב ניסיתי להגיב גם אתמול ולא הלך.. קודם כל, אכן קניון הזהב לא ממש בסביבה וזה נראה לי קצת מצחיק התופסנים האלה, לא? בעניין השרוכים העגולים- נראה לי שזה נכון, אבל הם יותר יפים מהשטוחים, לא? בכל אופן תודה לכולם. אני אנסה את שלל הפתרונות שבת שלום