שרוטל'ה אני חדש פה...בלה בלה בלה..." "אני מכיר את שרוטל'ה....בלה בלה בלה..." Heavy Metal Rulz
S SilentB New member 3/7/03 #1 שרוטל'ה אני חדש פה...בלה בלה בלה..." "אני מכיר את שרוטל'ה....בלה בלה בלה..." Heavy Metal Rulz
א אחת שרוטה New member 3/7/03 #3 עזבו...../images/Emo103.gif הבנאדם התפגר....אז אני אספר עליו... קוראים לו שיי והוא בן 15 והוא חמוד לאללה. בנות לא לקפוץ עליו הוא שלי....שלי!!! בקיצר שייצ'וק ברוך הבאה!
עזבו...../images/Emo103.gif הבנאדם התפגר....אז אני אספר עליו... קוראים לו שיי והוא בן 15 והוא חמוד לאללה. בנות לא לקפוץ עליו הוא שלי....שלי!!! בקיצר שייצ'וק ברוך הבאה!
א אחת שרוטה New member 3/7/03 #4 אנשנושים...../images/Emo103.gif איך החתימה החדשה שלי? זה שיר של אלסו... ומי שרוצה אני יכולה לשלוחלו אותו באייסיק.
אנשנושים...../images/Emo103.gif איך החתימה החדשה שלי? זה שיר של אלסו... ומי שרוצה אני יכולה לשלוחלו אותו באייסיק.
° °•° MarGo °•° New member 3/7/03 #5 ../images/Emo142.gif../images/Emo9.gif שייצ'וק ברוך הבא.. ו.. שרוטיטה.. אני מתה על החתימה החדשה שלך.. ומתה על השיר הזה. שולט בעליל
../images/Emo142.gif../images/Emo9.gif שייצ'וק ברוך הבא.. ו.. שרוטיטה.. אני מתה על החתימה החדשה שלך.. ומתה על השיר הזה. שולט בעליל
א אחת שרוטה New member 3/7/03 #8 שיייי....../images/Emo103.gif לאיזה כבוד זכית!!!! (כמה שילמת לו על שיגיד את זה?) עוגי בירכך אותך לכבוד בואך לפורום!
שיייי....../images/Emo103.gif לאיזה כבוד זכית!!!! (כמה שילמת לו על שיגיד את זה?) עוגי בירכך אותך לכבוד בואך לפורום!