שרוטה במוח מה אני צריכה לעשות בשביל לפתוח פורום....? אני רוצה גם...
מ מסטולית New member 14/2/04 #1 שרוטה במוח ../images/Emo26.gif מה אני צריכה לעשות בשביל לפתוח פורום....? אני רוצה גם...
מ מסטולית New member 15/2/04 #15 תודה תודה תודה... אני חייבת לציין שאתם אנשים ממש טובים פה.... לאב יו!!!!!
ב בואר New member 15/2/04 #7 הייתי ממליצה אבל...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif עדיף המלצת מנהלים ב תבקשי מחן..
מ מסטולית New member 15/2/04 #12 יו זה ממש יעזור לי!!!!!!!!!!! המון המון המון המון המון המון תודה......!!!!
מ מסטולית New member 15/2/04 #11 מי זה \ זאת חן? איזה פורום היא \ הוא מנהל \ ת? אני ממש צריכה המלצות... נורא חשוב לי לפתוח את הפורום הזה...
מי זה \ זאת חן? איזה פורום היא \ הוא מנהל \ ת? אני ממש צריכה המלצות... נורא חשוב לי לפתוח את הפורום הזה...
ב בואר New member 15/2/04 #13 את לא...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif בפורומוניקה? פורום מוניקה סקס..? המנהל שלו זה חנוש' מיסטר גיטר... איש טוב הוא יסכים להמליץ עלייך...
את לא...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif בפורומוניקה? פורום מוניקה סקס..? המנהל שלו זה חנוש' מיסטר גיטר... איש טוב הוא יסכים להמליץ עלייך...
מ מסטולית New member 15/2/04 #14 אה חחח אני כן.... פשוט לא הבנתי לאיזה חן את מתכוונת.....!!!! תודה בכל מקרה....
O om mani padme hum New member 15/2/04 #9 מה המצב? אם כבר מדברים על לפתוח פורום אז קודם כל בהצלחה גילי עם שלך ולי אני צריך שתמליצי עליי בשביל פורום מרלי תגידי לי אם את יכולה זה מה זה יעזור
מה המצב? אם כבר מדברים על לפתוח פורום אז קודם כל בהצלחה גילי עם שלך ולי אני צריך שתמליצי עליי בשביל פורום מרלי תגידי לי אם את יכולה זה מה זה יעזור
מ מסטולית New member 15/2/04 #17 בהצלחה גם לך חמודון ../images/Emo140.gif!!!!! ובלי הרבה קשר - גם אני מזל עקרב!!! (זה אומר שאת היומולדת הבאה אנחנו חוגגים יחדיו!!!)
בהצלחה גם לך חמודון ../images/Emo140.gif!!!!! ובלי הרבה קשר - גם אני מזל עקרב!!! (זה אומר שאת היומולדת הבאה אנחנו חוגגים יחדיו!!!)
O om mani padme hum New member 15/2/04 #19 וואלה לי אולי תפתחי לוח אירועיםעם התאריכים של כולם ואז לא יהיה פאדיחות וגם יהיה מגניב. אוהב אתכם