מי מובילה בריקוד? להיות או לא להיות?.
בארץ ישראל ובעולם, יש יותר רקדניות מרקדנים. עובדה, תלכו לכל דיסקוטק, תלכו לכל אולם חתונות, תראו כי הנשים, הן הן המובילות בכל הריקודים. גם בריקודי עם ועמים, הנשים הן המובילות. הנשים, פשוט אוהבות לרקוד. זו השאלה ששאל אותו השופט, מי המוביל בריקוד?. הוא רגיל, כי הגברים אשר ברובם, אינם יודעים לרקוד, הם הם המובילים. הוא פשוט שובניסט מדופלם. במקום להתרכז בריקוד, הוא התרכז בשאלה, מי "המוביל". ברוב טישפותו, לא שאל, מי מבין "שתיכן", המובילה, אלא מי המוביל??. אני מהמרת, כי שתי הרקדניות, תגענה לשלבים מאוחרים. לא בגלל, שאני "לסבית", אלא בגלל, שהן תרקודנה ריקודים, מיוחדים, אם אנו נסמס להן. כאילו, להיות או לא להיות?. אני עצמי, רקדנית מעולה.זוגתי גם רקדנית טובה. אני נותנת לה להוביל אותי, כפי שהיא נותנת לי להוביל אותה, בריקודים מסויימים. רוב הגברים בחיי היום יום, רקדנים עלובים, יחסית. אני לא מגלה לכן, סודות, אתן יודעות. כאילו, להיות או לא להיות?. אני מצדיעה לאותה רקדנית מקצועית, שהסכימה לרקוד עם "הכוכבת" של הספורט הלסבית, רקדנית חובבת. אני יודעת, כי ערוץ 2 שילם לה, כפליים מאשר היא חלמה, שתסכים לרקוד עם "לסבית", מוצהרת.