שרה טבעות

photofreak

New member
שקט מקליטים!

איזו פרק חזק! חבל שביס מקס אי אפשר לראות את הזמן בהקלטה ורק להריץ על עיוור...

B o N u s

New member
שרה טבעות

תוכלו לרשום את כל חוויות הצפייה על הפרק כאן. צפייה מהנה לכולם

B o N u s

New member
תקציר הפרק בפנים ../images/Emo26.gif

להצטייד במכשירי הקלטה! פרק שבו הקהל שהקליט את הפרק יוכל להרכיב לעצמו את העלילה שהוא בוחר בה, ועם איזו דמות הוא רוצה להמשיך בסיפור תעלומת הטבעת. ---- דרך אגב, שרשור הפרק נפתח מאוחר היום לא בגלל ששכחנו חלילה. אני פשוט רצתי עכשיו מהביצפר ורשמתי את זה. אני אראה כרגיל בערב

סאמוואן

New member
הפיג'מות הולכים להיות עוד מעט בערוץ הילדים!

אפשר יהיה לדבר איתם בטלפון בלייב...

הדר 1992

New member
את זה אני לא יודעת,מה שכן הוידאו בדרך...

הוא ברגע זה עולה לVOD של הפורום
הקטע באורך של 7 דקות בערך,ולא ראיתי אותם (זה בהקלטה,לא ראיתי את השידור החי) מדברים בטלפון הראו אותם מדברים בטלפון עם הקהל בבית?

porky169

New member
פרק הזוי לחלוטין../images/Emo134.gif

הוא היה מצחיק בטירוף אבל הקטע עם הזמן היה מעצבן נורא...

Miss Roni

New member
פרק נחמד.. ../images/Emo13.gif

תגידו.. הקטע עם ההקלטה נכון?
XDDDD

porky169

New member
כן../images/Emo134.gif

אני ניסיתי
יש לי בדיוידי אפשרות להעביר לזמן המדויק שהם ציינו(אמנם זה לפעמים מאחר או מקדים אבל העיקרון אותו עיקרון)

plpj

New member
יש לי יס מקס

והם אמרו כל הזמן אם אתה רוצה לראות את הקטע הזה תלחץ עכשיו!(אבל מה זה עכשיו? על איזה כפתור ללחוץ בשלט? לפחות שיסבירו) אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד לי. תודה

kuliv

New member
הכוונה לכך שתריץ קדימה או אחורה בשלט.

לא שתעביר לכפתור שנקרא "עכשיו". פשוט תריץ את הזמן, והזמנים שהם הראו יערו לך להגיע בזמן לאיפה שהם סימנו לך. נגיד והתחלת להקליט 4:20 דקות לפני תחילת הפרק. אם אומרים לך להעביר ל-23:20 בפרק עצמו, אתה מעביר עם השלט ל-27:40 כדי להיות מתואם עם הזמן שלהם- וזהו :) בהצלחה לך D:

הדר 1992

New member
וואי לא הבנתי כלום בשיט!!

חח מה הכוונה?? אם יש לי את הפרק במחשב,מה אני עושה? XD

kuliv

New member
פשוט מעביר עם העכבר לאיפה שאומרים לך =/

הפרק מתחיל הרי מ-00:00 נקודת זמן. כשהם אומרים לך לעבור ל-07:14, פשוט תעבור לזמן הזה. יש יותר פשוט מזה?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני בכלל העברתי לפי הזמנים שכתובים

בצד שמשאל למעלה בתחילת כל סצנה. כי היס מקס תמיד מקליט כמה דקות לפני (לפי ההגדרות שלו) ולכן זה לא היה מתואם עם זמן ההקלטה עצמו P: לא חשבתי על זה שאפשר לחשב לפי הזמן שלפניו התחלתי לראות את התוכנית, מגניב, תודה D:

אני ראיתי את הפרק בויאודי והזמנים מדוייקים

ובדקתי איזה מגניב זה
אבל בכל זאת ראיתי את הפרק רגיל... (אהבתי את הקטע עם הפיספוסים שהם כאילו הראו אותם רק למי שנשאר ולא העביר
ובסוף הם אמרו אין פיספוסים
) "עכשיו"

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח תכל'ס הכי טוב היה לראות מההתחלה עד

הסוף.. :) ואז אין חורים בעלילה

kuliv

New member
גם אתה ממש התלהבת מזה?

גם אני!!! זה כזה מגניב :) הכי מדליק יהיה אם ישלבו גם את המעברונים הישנים וגם את של עונה 4. יהיה כזה חזק :)

למעלה