שרדתי את החופשה

moma422

New member
כלומר באת כגולשת מנוסה?

סתם שכבת שם כמו צב הפוך?
ואחרי החילוץ, כמה זמן לקח לך להתאושש?
&nbsp

פחות או יותר

היתה מאחורי עונה של גלישה או משהו כזה (שנה אחורה). הייתי מתחילה למדי. אבל זאת לא הנקודה. זה לא שהתרסקתי לתוך עץ כי עשיתי פעלולים, סתם הקדמתי בהונות לעקבים ועפתי קדימה. אני חושבת שנמתחו לי השרירים של הבטן בצורה שלא יכולתי להחזיק את עצמי.
לא שכבתי כמו צב הפוך, ישבתי. והיו איתי הילדות שלי ואבאשלהן. היה המון קטן מהמשפחה שלי וכמובן כלמיני אנשים שעצרו לראות אם אפשר לעזור. זה היה ממש בתחילת המסלול אז היה צריך רק לגשת לבוטקה של המפעיל של הליפט ולהגיד לו שישלח מישהו.
ואז הילדות ליוו אותי בסקי למטה. היתה שיירה מכובדת.

אחרי שהתאוששתי מהכאבים בשרירי הבטן, התברר שזה העיר פגיעות ישנות בידיים. אז לקח זמן להתאושש (שנה? שנתיים?) אבל זה רק בגלל שאני גרוטאה.

moma422

New member
וואו, חתיכת סיפור... מה עשית בשאר הזמן של החופשה?

פרמלה

New member
קראתי לודג' כ"לודז' ", וחשבתי בלבי "ממתי נוסעים לפולין לעשות

סקי".

עשית סקי מאז?

כן

בכל זאת, הילד כבר בן שלוש...
סנואובורד, לא סקי.
השנה עוד לא כי אני סנובית שחבל"ז והשלג לא משביע רצון.
(אני כן לוקחת את הילדות לשיעורים שלהן, מסתכלת על הגולשים בהנאה ומקשקשת עם מכרים בהמתנה לשלג טוב).

סנואובורד נחשב מגניב יותר

כיף יותר. קול יותר.
ומכיוון שקול הוא שמי האמצעי, איתו התחלתי.

אבל יש לי כוונה מלאה לנסות סקי. אני חושבת שזה יותר מתאים לאחת כמוני שמפחדת ממהירות, כשהשלג לא מספיק עמוק.

moma422

New member
הדימוי שלך שודרג עכשיו לחלוטין

מ"מנשאים" (אמהUת) לסנובורד (cool) . גם בחופשה הבנות מהסנובורד נראו לי הכי מאגניבות.

פרמלה

New member
ברוכה השבה המתגברת על קשיים ופחדים

למישהו מכם זה יש בכל זאת חשק לחזור לחופשת סקי נוספת?

moma422

New member
אני לא פוסלת את האפשרות

אבל לא שישה ימים. יומים - שלושה מספיק .
החלק המאוד מתסכל של ההתחלה כנראה מאחורי, אם כי בכל דבר חדש שעשיתי שם (ממעליות גרירה ועד מדרונות חדשים וגם סתם בשביל הכיף) הקפדתי ליפול ואם אפשר יותר מפעם אחת

מודה שהסיפורים של אקס-נויורקית ונעמה מדאיגים.
&nbsp
הילדים בטוח ישמחו
&nbsp
יש משהו מאוד הזוי באתר סקי. המוני אנשים במגפי רובוטריקים והליכה ממש משונה, נושאים ציוד מסורבל , בלבוש רב שיכבתי... מידי פעם מישהו נופל...הכל לצורך החלקה על שני קרשים.
&nbsp
מצד שני, אני מאוד גאה בעצמי על ההישג בגילי הדי מתקדם (תכף 48). על ההתמודדות עם הפחד שלי ממהירות מאיבוד שליטה...
היו שם נשים, לא הייתי לבד, אבל בהחלט הרוב הוא גברים, ילדים וצעירים.
זה כמו ההנאה מרכיבה על אופניים. בגלל שרכשתי את היכולת גם לא מזמן אני ממש מתפעלת מעצמי
, כל פעם שאני רוכבת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אכן סיבה לגאווה!

אני עשיתי את זה בגיל 31, עוד לפני שהכרתי את בעלי ומאז - אין סיכוי שאחזור על החוויה (לצערו, הוא ניסה לשכנע אותי לבוא אותו ונכשל).
ביום הרביעי, כשקבוצת המתחילים של המתחילים יצאה למסלול הראשון, נשטפתי פחד. מילולית. נשטפתי זעה קרה כזאת מרוב פחד והייתי ממש משותקת. המדריך היה מסונדל - היה חייב לגרור אותי אחריו עד שהגענו בחזרה למלון. בזה זה נגמר.

כל הכבוד לך!

באמת שאני מורידה בפנייך את הכובע.
אני בגיל 40 (עוד לאאאאאאאאאא! רק בסוף השנה
) עדיין לא עשיתי אף אחד מאלה (לא סקי ולא רכיבה על אופניים).

גם אני קושרת את הסקי עם רכיבה על אופניים!

אחרי הסקי אמרתי לעצמי שאתחיל לרכוב על אופניים, ואם אצליח - אולי אנסה שוב סקי.
אבל זה לא הצליח. ממש פחדתי (אני יודעת לרכוב מגיל קטן, אבל לא מצליחה להתגבר על הפחד מכל מה שקורה מסביב). מה שכן הצלחתי זה להדליק את בן הזוג בעניין (אז כבר נפגשנו), והוא התחיל לרכוב עם חברים...
&nbsp

יוליק12

New member
הרבה אנשים מסביבנו שעושים סקי

מצולקים, מנותחים וכד'. לזה החליפו ברך, לשני כתף. אנחנו החלטנו לוותר על התענוג.

למעלה