**שרביט**

dopey_wizard

New member
**שרביט**

שלום לכולם!! מישהו יודע משהו על שרביט ??? (איך עושים שרביט , איך משתמשים בה, למה זה טוב, למה זה רע, וכו`) דוד

nepthys

New member
תיקח ענף מאוד ישר,

תקדש אותו, וזהו.. אתה לא חייב משהו נורא נורא מתוחכם..

Jerald_Admonds

New member
או ש..

במקום סתם למצוא מקל וזהו תבקש מהאני העליון שלך שיכוון אותך אל עבר מטה שיתאים לך מכל הבחינות אתה תדע כשתראה אותו ואז תוכל לעצב אותו איך שאתה רוצה אם הוא יסכים לזה כמובן :)

dopey_wizard

New member
מה אפשר לעשות???

מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שרביט.??? (ובקשר עליי יש לי שרביט ומצאתי אותה בלי כוונה, כאילו מישהו שלך אותה!) דוד

Jerald_Admonds

New member
אין דבר כזה צירוף מקרים:)

תשאל אותו הוא יגיד לך מה אתה יכול לעשות איתו...

nepthys

New member
או שבמקום להתחכם סתם...

...נגיד לו ש``שרביט`` בדרך כלל משומש למטרות של כיוון אנרגיה אל חפץ ע``י הצבעה כלפיו, ולפעמים גם ככלי של ממש לערבוב ושטויות, מאוד מאוד תלוי.. אבל בעיקר לאנרגיה.

Jerald_Admonds

New member
מי כמו השרביט

יידע מה הכי טוב לעשות איתו? השרביט שלי עזר לי מאוד

לי ניראה יותר שתלוי איך משתמשים בזה

אני אישית לא ממש מאמינה בזה אבל שמעתי על זה כמה וכמה פעמים ולפי דעתי צריכים לדעת איך להשתמש בזה ולמה משתמשים בזה.... שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
כן,

אבל לשבת ולהתחכם ולענות לכל שאלה שמישהו שואל אותך בצורה הכי לא מעשית שיש, ככה אי אפשר באמת לעזור לאחרים, או סתם לגרום לזה שיבינו אותך.. העוזרת בית תשאל אותך מה היא תעשה עם מטאטא, ואת תגידי לה ``תשאלי אותו, ותדעי``, את חושבת שזה יעזור לה במשהו?

Jerald_Admonds

New member
ובכן

אם היא הייתה לוקחת רגע נושמת עמוק מנקה את הראש ממחסומים חברתיים ובאמת שואלת את המטאטא אולי היא הייתה מגלה שאפשר לעוף איתו.. :)

למעלה