שק"ש....

liorburg

New member
שק"ש....

אני מתכנן לסוע לדרום אמריקה ונראה לי שאני יטרק די הרבה... עדיף לקנות שק"ש או להשכיר שם?? כאילו תמיד יש איפה להשכיר?? ואם לקנות אז חדש או יד שנייה??? תודה

natyh

New member
כתבת הרבה

התשובה בגוף השאלה ..... אין תמיד איפה להשכיר . שק שינה אני אישית קונה חדש .

jeshu

New member
לקנות ולהשקיע באחד טוב. החסרון היחיד הוא בנפח שהוא תופס. אני אישית גם לא רוצה להשכיר שק"ש שעבר כל כך הרבה אנשים ואני לא יודע מה רמת התחזוקה שלו. בנוסף אני רואה בשק"ש תעודת ביטוח - נתקעתי באיזה מקום,קר נורא באוטובוס או שהמיטה בהוסטאל לא משהו אז יש פיתרון זמין ומוצלח. אני גם דיי בטוח שיהיו מקומות שלא יהיה היכן להשכיר בהם - תלוי לאן תסע ואיך אתה מטייל (זאת לא בעייה נפוצה אם תעשה את המסלול הישראלי הרגיל).

pako27

New member
../images/Emo45.gifלקנות או להשאיל מחבר

העיקר לצאת עם שק שינה אמין בטווח הטמ"פ שלו ,וקל כמה שניתן ...... אחרת אך החלומות יהיו מתוקים ?!

begk

New member
גם אני נוטה לכיוון של לקנות

החבר'ה הקודמים אמרו כמעט את כל הסיבות - לא לישון בתוך שק"ש מטונף , תמיד איתך וכו' וכו' אבל הכי חשוב זה כמה אתה מתכוון לטרק ברצינות - אם אתה הולך לעשות רק טרק אחד או שניים ומהמפורסמים שבהם (לדוג' טורס דל פיינה או הפיץ רוי ) אז יש סיכוי סביר שתמצא חנות שתשכיר לך באזור - הבעייה האמיתית היא שאולי תקבל שק"ש שהוא קצת יותר כבד וקצת פחות מחמם ממה שיכולת למצוא בארץ. שוב הכול עיניין של כמה רציני אתה הולך להיות. אם אתה מחפש לקנות יד שנייה אתה מוזמן ליצור איתי קשר (יש הודעה בלוחות) מתי

למעלה