שק שינה

SסוכןT

New member
שק שינה

אה, אולי כאן זה פורום יותר נכון, טיילתי במזרח ובארץ ומתכנן להרחיב את טיולי קודם כל לאוסטרליה ונ"ז ואח"כ לאירופה (סקוטלנד, תורכיה וכו'..לאו דווקא על פי סדר), אני מחפש שק שינה שיהיה לי טוב, ומתלבט על שק שינה BLAZE של THE NORTH FACE, יש למישהו נסיון איתו? יש המלצה על שק שינה אחר, אולי? תודה...

jeshu

New member
תחשוב טוב מה אתה מחפש לסקוטלנד ותורכיה צריך משהו לטמפרטורות דיי נמוכות. האם אתה אוהב ציפוי פנימי ניילוני או מכותנה ? האם אתה מעדיף פוך טבעי או סינטתי.הטבעי נוטה ל"דלוף" החוצה ולא מאפשר כביסה.עם הסינטתי אין לי נסיון,אבל קשה לי להמליץ על פוך טבעי.

jeshu

New member
ואם אתה כבר משקיע אז תשקיע במשהו שיהיה גם לטיולים עתידיים,שמתכווץ כמו שצריך וששוקל מעט.

SסוכןT

New member
קודם כל תודה...

לפי מה שהבנתי הBLAZE זה שק שינה סינטטי ולא פוך אמיתי, וזה דווקא עדיף לי, הוא אמור לחמם מספיק, נחשב למינוס 7 מעלות, אבל נחשב לא עוזר לי, תהיתי אם למישהו יש ניסיון איתו או עם שק"ש אחר, לא משנה לי מגע כותנה או ניילון, העיקר שיעשה את העבודה ויהיה קטן וקל חשוב לי שק"ש שיהיה לי לאורך זמן ככה שאין לי בעייה להשקיע כסף, נראה לי ש800-1000 ש"ח זה טווח נורמלי...

sela v

New member
רוב האנשים יוצאים לטיולים

בקיץ בסקוטלנד, וגם הרוב ישנים באכסניות. ככה שלא בטוח שלא סקוטלנד צריך שק"ש לטמפ' קיצוניות.

chicipici

New member
השאלה לא ברורה...

מצטער אבל אני לא מבין את ההגדרה "שיהיה לך טוב" ?! לדעתי אתה צריך לחשוב באיזה טווח טמפ' אתה מתכוון לישון בשק"ש. אח"כ אשמח לחוות דעה בנושא

היי

אני, כמובן, מחפש שק שינה למזג אויר קר, אם אשן בחום ובאכסניות אז אשתמש סתם בציפה. אני לא מתכנן לישון במינוס 10 מעלות ככה שאולי דווקא הBLAZE יהיה לי מחמם מידי. אני חושב על 5 מעלות עד -5. אני לא סומך כל כך על שקי השינה הפשוטים שאומרים שהם ל0 מעלות ועולים 200 ש"ח, הם נראית לי עלובים ולא עושים את העבודה אלא אם מישהו עם ניסיון יכול להעיד... תודה רבה על העזרה...

chicipici

New member
טוב, אז ככה...

ל NF הקטגוריה הכי "לא מחממת" זה 7- c שבה נמצא ה blaze . thenorthface - blaze 3D לצורך השוואה הוגנת עם חברה מעולה גם כן יש את "העז" גם ל 7- c . mountainhardwear - mountain goat לשניהם יש בידוד זהה Polarguard 3D, מחיר 90$+ , גזרת מומיה ושוקלים 1+ ק"ג. את שניהם ניתן לקנות בחנות mountain gear . היות והמחיר כולל משלוח מגיע למינימום 125$ [העז] ו 135$ [blaze], עדיף כבר לקנות בארץ את ה blaze. תמיד יש איזה מבצע של כרטיס חיוג או סתם לבקש הנחה וע"י כמעט להשוות מחיר לחו"ל. אם תתעקש ויש לך תקציב, ל mountainhardweare יש גם קטגוריה "לא מחממת", מצ"ב קישור... בהצלחה

למעלה