קניתי לנ"ז 7- אבל ישנתי רק בבקתות, לא באוהל, תמיד השקש היה פתוח לגמרי וגם ככה היה לי נורא חם אז לא בטוח שלא מזיק כמה מעלות פחות. שלא לדבר על מחיר ומשקל
אני זוכר שהיה חם באפריקה שטיילתי אבל לא זוכר חום מעיק אי אפשר למדוד דברים כאלה בצורה אבסולוטית בד"כ, וגם כל אחד מרגיש נוח בטמפרטורות שונות. בתור תרמילאי לא ניקח 5 שקי שינה לטווח טמפרטורות שונים בעיקר בגלל המשקל וגם בגלל המחיר. אם חם פשוט ישנים עם שק"ש פתוח ואפשר לקחת סדין ולהתכסות איתו.
יש במקסיקו אקלים מדברי , שיכול להיות די קר תלוי אם תגיע לשם , בכל מקרה אקלים טרופי עשוי להיות די קר בעומק היבשת , חפש את השק הכי קל בטוח טמפרטורות הזה .
כמו שנתי ציין באקלים מדברי קר בלילות ומנסיונו הוא ציין -5 או -3 וזה כיון מחשבה נכון ..... באקלים חם כמעט ולא נשתמש בשק שינה כמבודד אלה כשמיכה ! אבל בלילה קר אז צריך שק שינה בעל יכולת בידוד להלן צוין -3 עד -5 .... אבלללללללללל.... מה קורה עם מדרימים (כבר מישהו ציין כאן שביתו ביקשה -8 בדחיפות)אז אני טוען שההבדל במשקל הוא מינורי בן -5 ל -8 מעלות וגם המחיר אז כבר עדיף לקנות משהו שישמש לרוב התנאים והאופציות גם בעתיד (אם אתה מטייל הרבה)! לאקלים חם ניקח שק שינה פשוט מאוד או סדין .