שק שינה למרכז אמריקה

happygili

New member
שק שינה למרכז אמריקה

שלום, מישהו יודע איזה שק שינה צריך למרכז אמריקה? הונדרס... קוסטריקה מקסיקו...? אני יודע שלדרום אמריקה צריך -7 - -10 , כמה צריך למרכז אמריקה?

sela v

New member
מדינות חמות

לא יודע אם יש שם טרקים למקומות גבוהים. תקרא לאן תגיע ולפי זה תחליט, למרות שאף פעם לא מזיק שיש שק"ש לכמה מעלות פחות.

Amoureuse

New member
לא הזעת אף פעם קשות בשק"ש?

קניתי לנ"ז 7- אבל ישנתי רק בבקתות, לא באוהל, תמיד השקש היה פתוח לגמרי וגם ככה היה לי נורא חם אז לא בטוח שלא מזיק כמה מעלות פחות. שלא לדבר על מחיר ומשקל

sela v

New member
לא זוכר כל כך

אני זוכר שהיה חם באפריקה שטיילתי אבל לא זוכר חום מעיק אי אפשר למדוד דברים כאלה בצורה אבסולוטית בד"כ, וגם כל אחד מרגיש נוח בטמפרטורות שונות. בתור תרמילאי לא ניקח 5 שקי שינה לטווח טמפרטורות שונים בעיקר בגלל המשקל וגם בגלל המחיר. אם חם פשוט ישנים עם שק"ש פתוח ואפשר לקחת סדין ולהתכסות איתו.

natyh

New member
לך על -3 -5

יש במקסיקו אקלים מדברי , שיכול להיות די קר תלוי אם תגיע לשם , בכל מקרה אקלים טרופי עשוי להיות די קר בעומק היבשת , חפש את השק הכי קל בטוח טמפרטורות הזה .

pako27

New member
הפרש משקל ומחיר הוא ...אז..

כמו שנתי ציין באקלים מדברי קר בלילות ומנסיונו הוא ציין -5 או -3 וזה כיון מחשבה נכון ..... באקלים חם כמעט ולא נשתמש בשק שינה כמבודד אלה כשמיכה ! אבל בלילה קר אז צריך שק שינה בעל יכולת בידוד להלן צוין -3 עד -5 .... אבלללללללללל.... מה קורה עם מדרימים (כבר מישהו ציין כאן שביתו ביקשה -8 בדחיפות)אז אני טוען שההבדל במשקל הוא מינורי בן -5 ל -8 מעלות וגם המחיר אז כבר עדיף לקנות משהו שישמש לרוב התנאים והאופציות גם בעתיד (אם אתה מטייל הרבה)! לאקלים חם ניקח שק שינה פשוט מאוד או סדין .

למעלה