שק שינה לאירופה

strungout

New member
שק שינה לאירופה

היי חברים, אני טס באוגוסט לטייל באירופה לזמן לא ממש מוגבל אני מחפש שק שינה, יש המלצות? אני מחפש משו קטן, מחמם ואיכותי (הממ..) תודה! :)

pako27

New member
הבקשה שלך ממש לא ספציפית...

לאיזה אזור\אקלים ? האם רק לטווח טמ"פ מסוים או שבאותה היזדמנות אתה מתכנן לשימוש באקלים אחר? מחמם ??? שק שינה אינו גוף חימום ....שק שינה מבודד (ומפנק
)כך שטמ"פ הגוף נשמרת !!! שיהיה נתונים נוספים יהיה המלצות על דגמים : יש הרבה !

strungout

New member
אז זהו

אני מתחיל באוגוסט ומתכוון לטייל אל תוך החורף ולאיזורים שנהיה קר מאוד.. אז אני רוצה להשקיע כבר בשק שינה שיתאים..

sela v

New member
לצפון נורבגיה

בינואר? אם כן כנראה שלא תמצא שק"ש מתאים בארץ. לא חושב שמוכרים משהו למתחת למינוס 10 בארץ. שק"שים בחו"ל מגיעים עד למחירים של כ-3000 ואולי אפילו 4000 שקל.

pako27

New member
שקי שינה המלצות לאקלים קר

יש מגון רב של שקי שינה מצוינים שניתן להשיג בארץ ... אני זורק לאויר מספר חברות ומחירים פחות או יותר (לפני הנחות ומבצעים) דויטר (גרמניה)- טמ"פ נוחות: -5 = למטיילים עד גובה 185 מ' משקל 1450גר'- למטיילים עד גובה 190מ' משקל 1590גר' = 800 ש"ח) או -10 נוחות משקל 1850 גר =900 ש"ח שק שינה על פי תקן en + iso סיבי בידוד polarguard 3D סלווה דגם :nowfox compact טמ"פ נוחות : -8 משקל 1.9גר' לפי תקן en מחיר 900 ש"ח סיבי בידוד POWERFILL יצור של החברה . THE NORTH FACE דגם :Blue Kazoo-טמ"פ נוחות -7 משקל 1450 גר' סיבי בידוד polarguard מחיר 900 ש"ח . MOUNTAIN EAGLE דגם compact plus טמ"פ נוחות -8 משקל 1650 גר' סיבי בידוד thermolite extra (החביב עלי) מחיר 700 ש"ח . כמובן שיש לאקלים קיצוני יותר של -20 עד -40 בטווח מחירים של 2000 עד 4000 ש"ח כמו שסלע ציין אך לדעתי אתה מתכוון יותר לטווחי האקלים שצינתי.. יש עוד שקי שינה של חברות נוספות חלקם טובים חלקם פחות ... את הדגמים האלו אני מכיר מצוין ולכן ציינתי אותם .. כמובן שבשקי שינה יש חשיבות גם לסוגי הארגים (חיצוני ופנימי)לרוכסן לשיטות הסגירה של גופינו ,טווח הטמ"פ מתיחס לטמ"פ נוחות בתוך אוהל אטום מים ורוח +שינה על גבי מזרן מבודד ולאחר החזרת אנרגיה +סגירה נכונה של שק השינה ואך לא חשיבות למשקל והמחיר !!! *** יש גם מבצעים במקומות רבים וגם אצלי על שקי שינה כך שזה לא מחיר סופי !!!! (ראה מבצעים שאני מעניק לחברי הקומונה להישרדות וספורט אתגרי). לשאלות נוספות אתה מוזמן לשלוח לי מסר או להתקשר לטלפון שמצוין בחתימה שלי !!
לא יהיה לך אני מקווה !

למעלה