שק"ם צף בתאילנד...
ח חתולת בית מפונקת New member 8/12/03 #5 בוקר בוקר איזה בוקר..../images/Emo142.gif בא לי להשתעשעעעעעעע גיייייייי בסביבה? לא?! טוב אלך לתפוס לי דג אחר ...
בוקר בוקר איזה בוקר..../images/Emo142.gif בא לי להשתעשעעעעעעע גיייייייי בסביבה? לא?! טוב אלך לתפוס לי דג אחר ...
L liat ליאת New member 8/12/03 #6 זהירות, לא לבעלי לב חלש ../images/Emo18.gif בישראל צפים דברים אחרים בעעעעעעעעעעעעעעעע הצלחתי להגעיל את עצמי
זהירות, לא לבעלי לב חלש ../images/Emo18.gif בישראל צפים דברים אחרים בעעעעעעעעעעעעעעעע הצלחתי להגעיל את עצמי
ח חתולת בית מפונקת New member 8/12/03 #7 ../images/Emo5.gifמיינ גוט בעברית הו אלוהאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
L liat ליאת New member 8/12/03 #11 זה מה שקורה... למי שדוחף את אפו בכל מקום. בסוף הדלת נסגרת לו על האף!
L liat ליאת New member 8/12/03 #13 גררררררררררררררררר בדיוק את זה חיפשתי מקודם ולא מצאתי אבל לא ידעתי שיש לך כזה דבר אני לתומי חשבתי, שזה מה שעלול להתפס אצלך
גררררררררררררררררר בדיוק את זה חיפשתי מקודם ולא מצאתי אבל לא ידעתי שיש לך כזה דבר אני לתומי חשבתי, שזה מה שעלול להתפס אצלך