שק לגרביים...

דור2309

New member
שק לגרביים...

האם משהו יודע איפה ניתן להשיג שק למכונת הכביסה שמיועד לגרביים?...

אמץ

New member
הכוונה לשק רשת??

יש דבר כזה לדברים עדינים בכל סופר. אבל למה גרביים בשק? פשוט מכניסים למכונה. (אתם רואים איזו עקרת בית אני???)

d a l i a l

New member
שק לגרביים - מאוד יעיל

אצלינו יש שק (טוב, זה לא בדיוק שק...שקית

d a l i a l

New member
אופס...נשלח בטעות...יש המשך

בקיצור - אצלינו יש שקית לכל ילד: לגרביים ולתחתונים. וכך הכביסה לא מתערבבת וגרביים לא נעלמים להם פתאום... אפרופו גרביים - גם לכם יש ערימות של גרביים ללא זוג?
לאן בדיוק הם נעלמים

אמץ

New member
למה?

למה צריך את כל השקיות האלה? אם הכביסה חופשית יותר במכונה, זה יוצא יותר נקי. וממתי נעלמים גרביים?? את משתמשת בסבון שמאדה אותן...

d a l i a l

New member
אתה חכם בלילה...../images/Emo6.gif

יש לך 2 קטנטנות אז באמת קשה להתבלבל בין הגרביים שלך לבין שלהן... אצלינו יש 4 גדולות שלובשות בערך אותה מידה של גרביים ותחתונים. עכשיו לך תבדיל...

הגרביים תמיד מגיעות בסופו של דבר

כבודדים.....אני קונה שניים מאותו סוג/צבע/דוגמא ובסוף נשארת עם זוג אחד במקרה הטוב

Angel972

New member
תנו לבעל נסיון להסביר לכם ...

סיפור שהיה כך היה ... אישתי שתחיה כרמלה (כמובן שזה לא שמה ... זה רק ציטוט מסרט) באה אליי ואמרה לי - תשמע - המכונה לא בסדר, תזמין טכנאי. מה לא בסדר שאלתי ? היא לא סוחטת טוב, היא לא מנקזת את המים טוב, או בקיצור - עזוב אותך, אל תתווכח עם אישה, אני אומרת לך שהיא לא בסדר וזהו. טוב אמרתי ... אם האישה אומרת ... צריך לבדוק ... ניגשתי למכונה - הפעלתי (ללא בגדים כמובן), בדקתי, ומה אני אגיד לכם - הכל נראה לי בסדר גמור
יש סחיטה, יש ניקוז ... אין לי מושג על מה היא מדברת. אבל - מכוון שאני לא מתווכח עם נשים ... אמרתי בסדר, והתחלתי בעבודה המלוכלכת ... פתחתי את פתח הניקוז של המכונה, ושם בדר"כ מצטברות להן אלפי חתיכות לכלוך, שיירי בדים וכו' ניקיתי הכל ... אבל ... לא ראיתי שום דבר שיכול היה להשפיע על עבודת המכונה. הכנסתי ראשי אל תוף התוף, הצצתי מבעד לחורים הדקים, ולא ראיתי כלום
(כי הגוף הגדול שלי חסם את כל האור ...) הבאתי פנס ... ניסיתי שוב ... ולא תאמינו
בנקודת הניקוז של המים, בדיוק במעבר - הייתה שם גרב קטנה, של ילד קטן, ואחרי שהוצאתי אותה, לא תאמינו ... אפילו האישה אמרה שהמכונה עובדת מצויין
אז ... תשאלו את שי (וגל שרברבות) ואולי הוא יגלה לכם את כל המסלול שהגרבים האבודות שלכן עושות

אין לי מושג לאן הן נעלמות הגרביים..

גם שלי מתחילות כ-8 זוגות אותו צבע... ובסופו של דבר אני הולך לפעמים עם גרב לבנה ואחת כחולה...איך?ככה.. פשוט נעלמות...זה ממש קוסמות...

d a l i a l

New member
אז אולי נעשה החלפות?

אני אתן לך את הכחולות שלי ואתה תתן לי את הלבנות...

443

New member
הגרמלינים של מכונת הכביסה

שדונים קטנים שחיים במכונת הכביסה ואוספים גרביים. יש כתות מאמינים הטענות שהגרביים משמשים מזון לגרמלינים. טיהור קפדני של המכונה החדשה בעשבים ריחניים הגדלים על גדות הירקון, הקרבת קורבנות תכופה ושלוש נקישות על מכסה המכונה לפני כל הפעלה אמורות לפעול נגד הגרמלינים. בהצלחה.

443

New member
../images/Emo9.gif אוי, נכון

רצוי גם פרסה מעל דלת המכונה ואיזה ספר תהילים קטן לאיזון

אמץ

New member
יוווו... לא סיפרו לי שזה יקרה...

חשבתי שהכל נשאר פשוט לתמיד. טוב, אז אני אעביר את משק הבית שלי לגברת עד שהבנות יגדלו. אה.. וראיתי היום במעריב שיש מכונות ביתיות חדשות עם קיבולת של 15 ק"ג!!

Neta558

New member
במסגרת פרוייקט של יזמים צעירים

אחת הקבוצות (חברות?) יצרו תפס קטן שמחבר בין הגרביים ואפשר לכבס איתו כך שהזוגות לא יפרדו בכביסה. ואם זה לא יעזור, אפשר להכין המון בובות גרב.

mic1511

New member
בסופרים יש סטנד עם כל מיני עזרים

קטנים (כמו: ערכת חוטים ומחטים, סיכות ביטחון, שק כביסה ועוד ועוד), שם אפשר למצוא רשת כזאת.

chili3

New member
נטע, רציתי לקנות כאלה, אבל לא

מצליחה למצוא. את יודעת איפה מוכרים אותם?

למעלה