שק הריון

שק הריון

היום עשינו אולטרסאונד והרופא ראה שיש שק הריון וגם דופק כבר היה בשק הריון הוא אמר שזה נראה לו טוב ושאפשר לשמוח מאוד התרגשנו אני והפונדקאית בעלי היה מאחורי הוילון כי האולטרסאונד הוא וגינאלי הרופא אמר לו שעוד כמה שבועות כבר עושים את זה על הבטן ואז אפשר שהוא יכנס ויראה גם איזה כיף לכם שנסעתם לבקר את לידי בל ביחד היא בטח מאוד שמחה ואני מקוה שתבואו גם לבקר אותנו לא ידעתי שהיא לא ראתה אותכם אף פעם כל הכבוד לכם מתי היא יוצאת הביתה?

איזה כיף ומרגש../images/Emo9.gif

היא יוצאת הביתה מחר כנראה. שימשיך הריון תקין ושתהיו מאושרים.

mondani5

New member
ציצינה ובנדה יקירות

בקרוב אצלכם ולכל בת בפורום. אמן ואמן. אוהבת אירית

mondani5

New member
אם מיועדת יקירה!

אני נזכרת ביום בו ראינו את שני שקי העוברים והדופק המפמפם,אני חושבת שהדופק שלי(הכוונה לב ליבי) היה יותר מהיר. להפתעתי הפונדי התעקשה שבעלי יהיה נוכח למרות שזה וגינאלי,אז ראשית הכינו אותה,לאחר שכיסו אותה היטב בעלי נכנס וראה את הדופק,לזכותה של הפונדי שלי שהיא לכל אורך הדרך נתנה לבעלי תחושה שהם שלו והוא יכנס לכל אולטרסאונד. ד"א הפונדי שלי נסעה עם בן זוגה למלון באשקלון לסוף שבוע ,והיא מאושרת שפזרה את הילדים וסוף ,סוף תחגוג בגדול. מגיע לה. אם מיועדת יקירה,עוד מחכים לך ימים נפלאים של התרגשויות.שימרי כל תמונה מהאולטרסאונד ותבני לך קלסר עד היום בו תהפכי לאמא בפועל. אוהבת אירית

מירבי*

New member
בשורות נהדרות דלית../images/Emo140.gif

אני לא רוצה להגיד אמרתי לך..אבל את רואה, דברים מסתדרים ואפילו על הצד הטוב ביותר, חששת קצת מתאומים אפילו שבעלך חשב שזה יהיה נהדר..והנה סידרו לך עובר אחד...מאחלת לכם הריון קל, בריא, ובסופו תינוק/ת בריא/ה שיגרום לכם לאושר עילאי. אגב, מה עם התמיכה? היא ממשיכה עם האוטרגסטון?

miri71

New member
שמחה לשמוע שיש התפתחות כזו

ומאחלת המון הצלחה לאורך הדרך

למעלה