שק הריון ריק

שק הריון ריק

האם שק הריון ריק (לא רואים דופק) גם נכנס להגדרה של הריון כימי או שנקרא אחרת? האם יש סיכוי שיפול לבד או שאזדקק לגרידה לשם ניקוי הרחם? תודה

סביון1

New member
ערב טוב למציצה מן הארון

קודם כל אני מצטערת על המצב שאליו נקלעת. אם רואים שק הריון אז ההריון הוא כבר יותר מהריון כימי. הריון כימי הוא הריון שהעדות היחידה לקיומו הוא בדיקת מעבדה (הבטא). בקשר להפלה, בהחלט יש סיכוי שיפול לבד. אני מתארת לי שאת בסביבות שבוע 7,8 (שאז מתחילים לחפש את הדופק) ובמועד הזה תיתכן עדיין הפלה שלמה ללא צורך בגרידה. יתכן שזה אפשרי גם בשבוע מאוחר יותר. אני פשוט לא יודעת. מקוה בשבילך שתעברי את התהליך הלא נעים הזה בשלום ככל שאפשר ועם מינימום סבל, פיזי ונפשי. ושתפוצי במהרה בהריון חדש ותקין שימשך 9 חודשים, כמו שצריך! סביון

Yosepha

New member
שק הריון ריק = הריון קליני

הי מציצה, כשרואים שק הריון (אני מקווה בשבילך שבכל זאת כן ימצאו דופק), אבל אין דופק, זה מוגדר כהריון קליני (שלב אחד מעבר להריון כימי). הרבה פעמים זה נופל לבד, אבל לפעמים צריך לנקות, והרופאים יעזרו לך להחליט מה הכי כדאי.

22אריאלה

New member
שק הריון ריק

היי. אצלי היה מצב דומה, ומאחר שהתמיכה ההורמונלית להריון ניתנה בכדורים וזריקות, הורו לי להפסיק הכל ולחכות לדימום שאכן הגיע תוך 5 ימים ופלט את תוכן הרחם לחלוטין מבלי שנזקקתי לגרידה. כמובן שלאחר תום הדימום יהיה צורך לודא שאכן הכל יצא ושהרחם נקי משאריות. מצטרפת לאיחולים של סביון שבפעם הבאה תקבלי פיצוי
. יש שאומרים שלאחר הפלה הסיכויים לקליטה טובים יותר... ואצלי זה קרה... אז אני מאחלת לך המשך שמח, לפחות כמו שלי.

צוקה1

New member
מציצה מהארון צר לי על האובדן והאכזב

ה-רוצה לחזק אותך.מקווה שבמהרה תיכנסי שוב להריון והפעם הוא יהיה ללא תקלות.צוקה

תודה לכולכן על התמיכה ../images/Emo24.gif

הרופאה בינתיים המליצה לעשות שוב בדיקת דם לראות אם הבטא מוכפלת ועדיין ההריון מתקיים, או שהבטא נעצרה ואז לחכות כמה ימים ולתת לגוף לעשות את שלו

למעלה