שק הריון קטן מדי

shoosh101

New member
לפי מה ששמעתי ההמטולוגים בבילינסון פשוט לא

מאמינים בקשר בין קרישיות יתר להפלות /סיבוכי הריון. ברפואה יש גישות שונות, ויש בתי חולים שהולכים עם גישה אחת ולא אחרת.
הבירורים לא חייבים להיות ארוכים - לכי לרופא המשפחה /רופא הנשים ובקשי בדיקות קרישה (בפורום פוריות יש את הרשימה המלאה של כל הבדיקות). יש קופות חולים שנותנות את הבדיקות בקלות, יש כאלה שהמעריצות יותר קשיים, אבל לדעתי עם ההיסטוריה המיילדותית שלך הם אמורים לאשר. ואם לא - אפשר לעשות באופן פרטי גם בבתי החולים.
תשובות מגיעות בתוך שבועיים בד״כ .
קלקסן זו לא תרופת קסם, אבל נתקלתי כבר בכל כך הרבה מקרים בהם שם היתה נעוצה הבעייה...

spirt20

New member
בהריון בדיקות קרישיות יתר לא יתנו

תמונה אמיתית. לכן הייתי מתייעצת עם רופא מומחה ולא פה בפורום.. קופמרנץ מעולה ... אני אישית קיבלתי המלצה לאספירין מימנו. תבואי עם ההיבטוריה המתועדת שלך וכל הבדיקות שעשית כד כה.. אם כל הכבוד ויש כבוד בנושא רגיש זה להתייעץ רק עם רופא. אצלי בהריון התחננתי לקחת מיום ההחזרה קלקסן לאחר מכן היו דימומים וקיבלתי הוראה חד משמעית להפסיקו , מהפחד ועצות לא מקצועיות לא הפסקתי והדימום המשיך והמשיך.. לבסוף הפסקתי בהוראת בר חווה וקצת צעקות מצידו והדימום הפסיק וההמטומה נעלמה כלא היתה. משבוע 12 נטלתי אספירין בהוראת הרופאים. אז עצה שלי אל תבלבלי את עצמך תלכי עם כל המידע ןאזתקבלי החלטה מושכלת. שיהעה בהצלחה אהובה

michali310

New member
הייתי בייעוץ אצל פרופ' קופרמינץ

הייתי בייעוץ אצל פרופ' מיכאל קופרמינץ.
קודם כל הוא ראה דופק!!
דבר שני, הוא אמר לי להתחיל להזריק כל יום קלקסן. התחלתי לקחת אבל אני מאד חוששת שזה יעשה לי כל מיני תופעות לוואי. למשל היום היתה לי קיבה רכה ותחושה לא טובה בבטן. קראתי על כל התופעות לוואי של הקלקסן וזה די מפחיד אותי.
למה את רצית לקבל קלקסן ?

למעלה