שק איגרוף

ליטני

New member
שק איגרוף לשיפור הכושר

היי איפה ניתן לרכוש , איזו חברה , מה עדיף שק גדול . קטן ? מחיר? איזה כפפות נידרש ? תודה

nirasaf

New member
שק איגרוף

הי , קניתי שק איגרוף ורציתי לדעת כמה דברים : 1. האם אני צריך לשים תחבושת מתחת לכפפה ? 2. האם יש דרך נכונה לתת את המכות ? 3. איפה אני יכול ללמוד עוד על הנושא ? תודה מראש.

mapopo

New member
אתה יכול לרכוש ב...

1. בש-גל - בני ברק... תתקשר 144 לקבל טלפון וכתובת וכן פרטים על הסכום מהם... 2. דו קרב - ת"א כנ"ל ראה לעיל... לגבי איזה שק עדיף תלוי מה אתה רוצה לעשות עם השק.. בעיטות גבוהות?? רק אגרופים?? לדעתי עדיף גדול ורחב כי איתו אתה יכול לעשות ה-כ-ל. בהצלחה... ואני ממליץ שתקנה גם כפפות שק.. למניעת שיפשופים של הידים שזה כואב, מציק ולא נעים במיוחד ביחוד לכאלה שלא יודעים לתת אגרופים נכונים ומחלקים עם האגרוף על השק.. בהצלחה MAPOPO

תשובות :

1. אתה צריך להתאגרף עם תחבושות אגרוף + כפפות אגרוף, וזאת בתנאי שהשק קשה (כפי שהוא צריך להיות). 2. כן. יש דרך נכונה לתת מכות. 3. מה בדיוק אתה רוצה? אתה רוצה ללמוד קצת קיק בוקס בסיסי על שק או גם לשלב קרבות ו/או עבודה בזוגות ?

gil003

New member
היי

מעוניין לרכוש שק היכן לקנות , איזה גודל , מה המחיר ? תודה גיל

אז ככה:

מה אתה רוצה לתרגל: ידיים ? רגליים ? לשלב גם וגם ? כמה כסף אתה מוכן להשקיע (300-1000 לערך) ? יש לך היכן לתלות שק גדול / קטן ? יש לך כפפות שק ? אם אין לך: אתה מוכן להשקיע קצת ?

gil003

New member
תרגול שק

היי מעוניין להשקיע הערך 500 ש"ח כולל כפפות , מעויניין לתרגל הכל בעיקר לשיפור הכושר הגופני תולה אותו בחוץ - יש לי מקום ת מה דעתך על שק שראיתי במגה ספורט - EVERLEST כ 500 ש"ח לגדול או של אנרגיים ב 150 ש"ח לגודל דומה ? תודה גיל

קנה שק ניילון !

גדול ככל שתוכל, כדי שייתן התנגדות כמשקל הגוף ותוכל לתרגל עליו ידיים ורגליים. אני משער ששק איכותי + כפפות לשק, יעלו לך לפחות 800 ש.ח. נסה ב"בש גל" בבני ברק.

gil003

New member
שק איגרוף

תודה על האינפורמציה , היכן אפשר להשיג תוכניות אימון ? בעיקר ישיפור הכושר הגופני , תודה גיל

mapopo

New member
לגיל שלום..

אתה מתכוון תוכנית אימון על השק שתקנה?? אני מאמין שיש קלטות שגם ניתן לרכוש אותם במקומות שציינתי לעיל... אולי עדיף לך לעשות כמה שיעורים פרטיים בקיק בוקס.. שאותו מאמן יעצב לך אישית תוכנית אימונים?? זאת גם אפשרות שאתה יכול לקחת בחשבון.... בעיקרון עבודה על שק היא עבודה קשה מאוד, אירובית, בשביל שיהיה לך כושר לעבוד על השק בד"כ מה שמקצוענים ספורטאים בתחום עושים זה רצים... ריצה של לפחות חצי שעה.... לכן עדיף לך מאמן אישי שיתן לך כיוון.... MAPOPO

תפנה לאבי ורדי

אבינחשב למ ו מ ח ה בהגנה עצמית ולרוב: מצוי בחו"ל: מכשיר לוחמים בתחום הלחימה בידיים ריקות, בכל מיני איזורים אקזוטיים בעולם. בין השאר: הוא בעל נסיון רב באגרוף תאילנדי ואני ממליץ מנסיוני האישי, כי תפנה אליו עמ´ לקבל מס´ שעורים איך לבעוט ולהתארגף מול שק. בדר"כ כלל כשהוא בארץ, זה לצורך חופשה קצרה או למילואים (לצורך הכשרת חיילים ביח´ מיוחדות). יש לך מזל: כרגע הוא בארץ - אולי יש לו קצת זמן ... הוא אדם עדין וחכם - ומורה נפלא. 036057383 או 036047891 . ממליץ.

dkt

New member
תלוי

איזה סוג כושר הוא רוצה אירובי או אנאירובי... למרות שאת שניהם אפשר לבצע על השק..

שאלות על שק איגרוף!../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

המממ..... יש לי שק איגרוף בבית גדול מאוד ואני מאוד מרוצה ממנו אך הוא כבר עבר הרבה מכות והרבה שנים. השק היה ממולא בנסורת, זה חומר די חזק אבל הוא יוצא מלמעלה בק שזה עוש אבק. אני רוצה עכשיו לקנות שק איגרוף ואני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לכמה דברים:
איפה כדאי לקנות שק איגרוף? האם יש שקי איגרוף רק בבש גל ובדו קרב? האם ישנם עו מקומות באיזור המרכז והשרון???
מילוי השק- רך או קשה? אני מתרמן בקונג פו ובהישרדות, ובינתיים השק הישן שלי היה ממולא בנסורת וזה די חזק. אז מה בדיוק ההיתרונות בשק רך ומה ההיתרונות בשק קשה? במה כדאי למלאות את השק?? בנסורת? בבדים? בחול??.... אילו עוד אפשרויות יש.
האם שק איגרוף יכול לשפר קרבות?? מה דעתכם?? על אילו דגשים צריך לעבוד בשק איגרוף??. מה אנחנו בעצם משפרים?? באם אנחנו משפרים רק את הטכניקה והיופי שבתרגילים וגם את הכושר הגופני?? או האם אנחנו משפרים עוד דברים?.
בשק הישן שלי המתלה נהרס, כלומר ממש התעקם, ויום אחד שנתתי בעיטה הוא נשבר והשק איגרוף עף. אז רציתי לדעת איפה ניתן לקנות מתלה חזק מאוד שמתאים לתיקרה, אבל מתלה ממש חזק, שתיהיה לו תמיכה של מברגים, שהוא לא התעקם, שאני יוכל לשים את ארגעת הווים שיש לי בשק.
חשוב לציין: אני מתאמן לא על איגרוף רק, אני מתכוון לאימון בשק של כל החלקים בגוף, רגליים ידיים, מרפקים, בעיטות גבוהות ונמוכות, ברכיות ועוד... אני מכון להשקיע בשק בערך כ-500 ש"ח. השק יהיה במרתף שלי, אז אין דאגה מהמצב החורפי בחוץ. אני אשמח ואודה לכם מאוד על כל תגובה. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

WhiteBear

New member
תשובות על שק איגרוף ../images/Emo13.gif

שלום עידודו. המקום היחידי שאני מכיר לקניית שקים היא דו קרב ובשגל. אבל שווה לברר. אם תמצא אתרים מוצלחים למכירת פריטים לאמני לחימה אני אציב אותם בקישורים. לדעתי, עדיף למלא את השק בסמרטוטים. אבל יש כאלה שזה לא מספיק להם אז הם מכניסים שקיות קטנות מלאות חציר או חול. לטעמי, תתחיל עם סמרטוטים. כך או אחרת, השק בד"כ מגיע עם מילוי ואין על מה לטרוח. שק איגרוף יכול להדגיש בפניך כמה נקודות על היכולות שלך. הוא לא ילמד אותך תיזמון. אבל אפשר לבדוק את היכולת שלך לשחרר מכה. לברר עם הגוף שלך באמת נותן מכה בלי פרקים עקומים, ויכול להעביר שעות של הוצאת עצבים. אישית, אני ממליץ להוריד מינון, כי השק לא משכלל "שמיעה" של הגוף. ושקול בעיני לריצת ג´וגינג, אבל זה עניין של תקופות... בנוגע למטלה, ההצאה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להכנס לחנות כלי בניה/עשה בעצמך למניהם, ותציב בפניהם את הבעיה. הפיתרון שלי היה לתלות את השק בחדר האטום שלי (התיקרה עשויה מבטון), על ידי קדיחת וו נחמד שעלה בערך 30 ש"ח. זה החזיק אותי כשהתנדנדתי על השק, מבלי למצמץ. קל וחומר המכות שלי. מקווה שעזרתי.

Raffael

New member
זהירות בעבודה עם שק

הייתי ממליץ להיות זהיר. לא כדאי למהר ולאמץ עבודה עם שק. מכות רבות וחזקות , של אדם לא מיומן מספיק, שלא הטמיע עדיין את התנועה הנכונה והמדויקת, יכולות לגרום לנזק לגוף.

למעלה