שאלות על שק איגרוף!../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif
המממ..... יש לי שק איגרוף בבית גדול מאוד ואני מאוד מרוצה ממנו אך הוא כבר עבר הרבה מכות והרבה שנים. השק היה ממולא בנסורת, זה חומר די חזק אבל הוא יוצא מלמעלה בק שזה עוש אבק. אני רוצה עכשיו לקנות שק איגרוף ואני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לכמה דברים:
איפה כדאי לקנות שק איגרוף? האם יש שקי איגרוף רק בבש גל ובדו קרב? האם ישנם עו מקומות באיזור המרכז והשרון???
מילוי השק- רך או קשה? אני מתרמן בקונג פו ובהישרדות, ובינתיים השק הישן שלי היה ממולא בנסורת וזה די חזק. אז מה בדיוק ההיתרונות בשק רך ומה ההיתרונות בשק קשה? במה כדאי למלאות את השק?? בנסורת? בבדים? בחול??.... אילו עוד אפשרויות יש.
האם שק איגרוף יכול לשפר קרבות?? מה דעתכם?? על אילו דגשים צריך לעבוד בשק איגרוף??. מה אנחנו בעצם משפרים?? באם אנחנו משפרים רק את הטכניקה והיופי שבתרגילים וגם את הכושר הגופני?? או האם אנחנו משפרים עוד דברים?.
בשק הישן שלי המתלה נהרס, כלומר ממש התעקם, ויום אחד שנתתי בעיטה הוא נשבר והשק איגרוף עף. אז רציתי לדעת איפה ניתן לקנות מתלה חזק מאוד שמתאים לתיקרה, אבל מתלה ממש חזק, שתיהיה לו תמיכה של מברגים, שהוא לא התעקם, שאני יוכל לשים את ארגעת הווים שיש לי בשק.
חשוב לציין: אני מתאמן לא על איגרוף רק, אני מתכוון לאימון בשק של כל החלקים בגוף, רגליים ידיים, מרפקים, בעיטות גבוהות ונמוכות, ברכיות ועוד... אני מכון להשקיע בשק בערך כ-500 ש"ח. השק יהיה במרתף שלי, אז אין דאגה מהמצב החורפי בחוץ. אני אשמח ואודה לכם מאוד על כל תגובה. שלכם באהבה, עידודו הלוחם