שקש & אוהל בצ'ילה? doite

Doite!!!

אני יכול להעיד שהאוהל שלהם (יש לי את האוהל לשני אנשים...) לא נופלך מכל אוהל אחר שראיתי שאנשים שילמו עליו בערך פי 5... (למעט ההבדל במשקל...) ישנתי איתו ברוחות, שלגים, מתחת לאפס וגשמים... והוא שרד הכל כשאוהלים הרבה יותר יקרים עם שמות הרבה יותר מפוארים סבלו נזקים קלים... 3 שנים אחרי הוא איתי פה בארץ ועדיין במצב טוב
עלה בזמנו (3 שנים) 40 דולר כשאפשר לרכוש מישראלים שסיימו את שלב הרכב בערך ב25-30$... ובפונטה ארנס ראיתי ב30$ חדש... בכלל ראיתי המון גזיות מערכות אוכל והכל של דויטה שהיו טובים מאוד... התרמילים שלהם שראיתי לא היו כלבבי... והיו פחות נוחים מהתרמילים של החברות היותר מפורסמות... הצילאנים כמעט כולם משתמשים בציוד שלהם שנחשב אמין... על שק"ש לא יכול להעיד כי לא ניסיתי

יש לי CIMA2 זה 3 קג...

האוהל הכי פשוט שלהם
ששרד הכל
מה זה עומד מעצמו? כל אוהל את מרכיב והוא עומד... באוורסט יש יותר קשטות מה שאומר שהוא יותר חזק ויציב... השרוול הזה זה הכניסה...שמן הסתם חייב להיות לו כיסוי

אתה יודע לגבי EVEREST & HIMALAYA?

כמה הם עלו אז? התכוונתי לשרוול שבצד, בינתים אמרו לי שזה פתח אוורור למתי שמתכסה בשלג

לא יצא לי לראות אותם...

אז לי מושג מה המחיר. רוב הצילאניים שראיתי השתמשו באוהלי דויטה מאותו דגם שהיה לי.

למישו יצא לראות? אוהלים של DOITE?

בינתיים מצאתי קישור עם מחירים אבל אני ממש רוצה לדעת מנסיון שלכם אם האוהלים שלהם טובים, גם לגבי שקי שינה דגם CIMA נראה נורא פשוט, לא? יש לו שכבה אחת או שתיים של יריעה?

סאקרה

New member
אוהלים? כן. שק"שים? לא!

האהלים של "דויטה" טובים,אם כי כבדים,כפי שנכתב כבר. (זו חברה גרמנית במקור,שמייסדיה היגרו לצ'ילה עם רזומה לא ממש טהור..) השק"שים ממש לא עומדים ברמה הבינלאומית,הם כבדים,מסורבלים ולא נוחים. שווה להשקיע בש"קש איכותי בארץ או בארה"ב. (שקול קניה מדוורת מארה"ב,אחרי כל התשלומים-יותר זול מ"למטייל") אגב,אתה מתכונן לסחוב את הציוד על הגב? או רק להשתמש בו לקרטרה אאוסטרל+ פיץ רוי והטורס דל פייאנה? אם אתה מתכונן לטרק עם הציוד,כדאי לקחת בחשבון כל ק"ג מיותר.

מתכנן לטרק אם הציוד

שקש הבנתי מהחומרים שלהם שהם לא כל כך רציניים ואני אוותר על הפוך. האוהלים באמת כבדים יותר אבל הHIMALAYA שוקל 2.5 שזה סבבה וזול פי שניים מאוהל דומה בארץ

למעלה