שקשוקה

דידו2

New member
שקשוקה

אולי מישהו יוכול להסביר איך עושים שקשוקה תרבלסיה חריפה ומתובלת באיזה תבלנים מישתמשים ואיך סדר האכנה. תודה

טאKילה

New member
יאתאק אל סאחה שקשוקצ' אל פארח'

חח עמרוסית שקשוקה מגרה יאמי
שבוע טוב

טאKילה

New member
את את תביאי את המתכון../images/Emo9.gif

היא נראת כזו מגרה איההההה

מלכת השקשוקה זאת אני !!! ../images/Emo9.gif

ותשאלו את שוש..היא תמיד שמעה שאני אלופת השקשוקה הטרבלסית..עד שהיא טעמה..ואישרה ! זה מתכון של סבתא שלי ז"ל.. *** שקשוקה טרבלסית*** 2 בצלים גדולים 2 גמבה אדומה 3 פלפלים ארוכים חריפים 3 שיני שום כתוש 2 עבניות מגורדות * לחתוך הכל לקוביות גדולות.לטגן במחבת גדולה עם חצי כוס שמן. עד שיזהיב. להוסיף חצי כוס מים רותחים. 4 כפות רסק עגבניות. לבשל 10 דקות. תבלנים- מלח. פלפל שחור. כמון.פפריקה אדומה מתוקה וחריפה.כורכום. להוסיף 3 ביצים. לערבב מעט. וזהו. תנסו את זה יאמי
בהצלחה }{

טאKילה

New member
פדי...../images/Emo9.gif

האמת אני תמיד אומרת שכמה שאנסה לבשל יוצא טעים, אך לא הטעמים שאמא שלי הוציאה מכל תבשיל שלה. כך בטח יגידו הילדים שלנו עלינו בעתיד. בלונדה מתגאה, מותר לה

afresa

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo24.gifפדי בוקר טוב

עכשיו אני יודעת היכן למצוא אותך

דווקא אני דיי צנועה ../images/Emo9.gif

אבל כמו שאומרת טאקוש..אני מתגאה במה שאני הצלחתי לעשות. להגיע לרמת בישול מדוייקת כמו של הסבתא שלי ז"ל..זה משהו גדול בעבורי. וכל מי שטעם..מאשר ! אולי יתמזל שוב מזלינו כמו בשנה שעברה. שעשינו מפגשון בבושייף. כל אחד הביא מאכל. והיה יום מיוחד וכייפי.. שיהיה לכולם אחלה יום. בל }{

pedib

New member
הילולת בושאייף ...

תתקיים, אי"ה, ביום שני, ערב ל"ג בעומר כולם מוזמנים מצ"ב קישור לאתר בית הכנסת, שם אפשר להתעדכן.

למעלה