שקר

Talg123

New member
שקר

אני יוצא עם בחורה כבר חודשיים בערך ואיכשהו קרה שהתאהבנו אחד בשני אני אוהב אותה ומכבד אותה אבל נורא קשה לי לעשות את זה וכל יום שעובר מקשה עליי פי כמה לעשות זאת.

מאז שהתחלנו את הקשר היא לא יכולה להפסיק לשקר לי היא אומרת שהיא מפחדת ממני(אני לא הבנתי על מה היא מדברת כי ניסיתי לשאול אולי 50 פעמים) ושהיא לא רוצה לשקר לי אבל זה בא לי בטבעיות כל פעם שהיא משקרת ואני יודע ואני אומר לה שאני יודע היא לא מצליחה להשתחרר מזה והיא ממשיכה עם השקר חוץ מזה שזה מקשה עליי ברמות שאי אפשר להסביר לבטוח בה אני כמעט בטוח שהיא עושה מאחורי הגב שלי דברים שאני ביקשתי ממנה לא לעשות... היא אומרת שהיא אוהבת אותי וזה איכשהו למרות כל זה באמת מרגיש ככה ואם אני מעלה את עניין הפרדה על הפרק היא ממש נפגעת ויכולה אפילו להתחיל ליבכות.

אני אוהב אותה ואיכפת לי ממנה ואני רוצה נורא להאמין ולעזור לה בקטע הזה אבל זה פשוט נהיה בלתי אפשרי כל פעם אני אומר לה שזה יהיה הפעם האחרונה שאני סולח לה והיא מבטיחה שזה לא יקרה יותר בחיים וזה עדיין קורה ואני עדיין סולח....
חוץ מזה כמובן היא לא מפסיקה להכניס את האקס שלה בכל שיחה גם אם אנחנו יושבים עם ההורים שלה ומדברים על מזג האוויר היא יכולה להכניס אותו לשיחה. אישית? לי זה כבר נשבר והיא לעומת זאת חושבת שזה בסדר גמור וזה הגיוני כי הם הפסיקו לדבר לא מזמן ממש טיפה לפני שהתחלנו לצאת, אני ניסתי להסביר לה שאין לזה שום קשר ואני לא אמור לשמוע עליו כל יום וחוץ מזה זה גם מרגיש שהוא כל העולם שלה שהוא כל החיים שלה היא לא יכולה להפסיק לחשוב עליו, היא אומרת שהיא לא חושבת עליו והוא לא עולה לה בראש ואין לה שום רגש או משהו אליו אבל תאכלס? היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה ההתנהגות שלה מראה אחרת.
אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להאמין בה ולבטוח בה אבל היא לא נותנת לי שום סיכוי לעשות את זה וגם אני לא רוצה לפגוע בה היא באמת מתוקה ואני יודע שהיא לא כזאת פשוט רואים עלייה היא פשוט תמימה כזאת.

מה אתה רוצה?

היא שקרנית פתולוגית ומתוסבכת עם עצמה.
take it or leave it, אלו האפשרויות. סה-טו.

Aski7

New member
אני אומרת

תמשיך להיות חצי גבר שאתה (לפחות בהתנהלות איתה) תאיים עליה שלא תסלח- ותסלח!
היא כמובן כבר יודעת את זה שאתה לא בדיוק נאמן למילים ואימיום שלך ולכן כושר ההתרעה שלך שווה כלום מול המניפולציות שלה.
עד ש:
תפתח תסביך לסמוך על מישהי אי פעם ותהפוך לפרנואיד (הדברים האלה יכולים להתחיל בדיוק איפה שאתה נמצא.. במאבק בין העקרונות שלך לחולשה מול מניפולציות שלה.)
ואני מאמינה שהיא תנצח ואתה תזניח את עקרונותיך וכל שישאר זה צל המילים החסרות אחיזה במציאות.
עד שאולי יום אחד כבר תשנא אותה או תקבל כפה ותראה איזה סמרטוט הפכת להיות בשביל מישהי שלא לגמרי איתך, שלא נאמנה לך או אמינה, מישהי שלא עוזרת לך לצמוח אלא הורסת לך, ומישהי שלא התגברה לגמרי על האקס שלה ועדין חשוב לה לשמור אותך על אש קטנה לאחרי.
כאילו מה עוד אתה צריך?
העיקר שאתה "עדין ולא רוצה לפגוע בה".
אל תתפלא כשתבין איזה סמרטוט הפכת להיות בעיניה.
עכשיו תרוץ לדבר איתה על זה ותן לה לשכנע אותך שזה לא נכון.

קצת ביצים חבר לקבל החלטות קשות אך טובות לעתיד:
להעיף אותה לעזאזל!

nirity1

New member
היא שקרנית פתלוגית

ועד שהיא לא תפסיד משהו חשוב בחיים שלה - יעני מערכת יחסים היא תמשיך בדרכיה ולא תנסה להשתנות....אתה ממשיך לתת לה להתנהל ככה. חבל

למעלה