שקר, שקר, שקר, שקר,

Pacha

New member
תשובות לך ../images/Emo13.gif

אני רואה משהו רע בלכבוש שטח עבור המשאבים שלו. כי מה לעשות, אין לנו עוד רובוטים חיילים ואני לא רוצה לראות משפחות בוכות בגלל שלמישו היה שיגעון גדלות. אפשר לפתח את הארץ הזאת ולפתח את הכלכלה פה גם בלי לכבוש מקומות. אני לא רוצה בפלשתינאים מסיבה פשוטה מאוד הם סכנה לקיום שלנו. אם סילוקם והשתלטות על יש"ע בלי שפיכות דמים, מה רע

לביא1

New member
יותר בריא ויותר טוב יהיה לכבוש.

הקרבה למען המטרה אינה דבר רע היא תביא לעתיד טוב יותר. מה אתה חושב שארה"ב ניהייתה מה שהיא נהייתה ללא הקרבה? ורוסיה בימיה הגדולים היתה חזקה בזכות כיבושים. שטח הוא כח. לא צריך להפריז יותר מדי בשטח, עד גבולות היכולת. ואנחנו מאוד רחוקים היום מגבולות היכולת שלנו. זה לא שגעון גדלות זו המציאות,החזק שורד החלש מת ואתה צריך לנצל את היותך החזק בכדי להמשיך וליהיות החזק. נראה לך שארצות הברית תיתן לאיזושהי מעצמת על להתפתח ככה סתאם? אגב על זה כל המלחמה היום בין הערבים לארצות הברית. לפי דעתי הערבים בדרך להקמת מעצמה חדשה, מגדלי התאומים הייתה יריית הפתיחה של המלחמה על המעצמה החדשה, שאם תוקם היא עלולה לתפוס את מקומה של ארצות הברית. לערבים יש זמן קצוב של כ 20 שנה להצליח בזה אחרי זה ייגמר להם הנפט והם יגוועו לאיטם,זה בהנחה שהםלא משתלטים על אירופה בצורה דמוגראפית. את ההערכות האלו גיבשתי ביחד עם קצין אום הולנדי בדרגה לא כל כך נמוכה. ההערכה האישית שלי היא שאם תוך חמש שנים ישראל ארצות הברית והאיחוד האירופאי לא יצאו למלחמה ביחד כנגד הערבים ככל הנראה הם יגיעו למעצמה חזקה מאוד שתביא לשינוי מוחלט של מפת העולם, כדאי גם לשים לב שפתאום שומעים שכל מדינות ערב מנסות לפתח נשק גרעיני ולהלן המדינות הערביות אשר מנסות לפתח נשק גרעיני:איראן,עיראק,לוב,ערב הסעודית,פקיסטן(שברשותה כבר קיים נשק כזה) והכף עוד נטויה. ושימו לב שבאותם ימים ישראל מפרסמת את קיומה של צוללת שיכולה לשאת טילי שיוט גרעיניים בתור מכת נגד כנגד מכה גרעינית על ישראל. בכל מקרה אם אנחנו לא ננצל את זהש אנחנו חזקיםהיום אנחנו ניהיה החלשים מחר והמחר הוא לא ל כך רחוק כמו שהרבה אוהבים לחשוב. אז תפקחו טוב טוב את העיניים ותאזינו טוב טוב לכל מה שקורה אתם תגלו שאני צודק. ולכל מי שעומד לצעוק לי על זה שאני עוד אחד שמפיץ תאוריות מופרכות שיחסוך לעצמו זמן יקר, יחשוב שניה, יעשה אחד ועוד אחד ויבדוק את כל מה שקרה בשנים האחרונות ויראה טוב טוב מה מתרחש לנו מתחת לאף. בעעגלשתיפה מנוש לנושא כמו מטורף חחחחחח

Pacha

New member
כל אימפריה נופלת

שטחים זה לא כוח חוכמה היא כוח למה לא נכנסים בערבים בעולם אתה חושב ? כי יש להם שטחים ענקיים ? לא בגלל הנפט שיש להם קודם כל תשתמש בחוכמה במה שיש לך אחר כך נראה

אהמ...

לידיעתך, חוסין (ובעצם ירדן) "וויתרו" על הגדה לטובת הפלסטינאים, לא לטובת ישראל!

אבנר.

New member
תיקון

בע"ה אותם המכונים "פלסטינים" היו למעשה ירדנים עד 67, כך שאז עוד לא הומצאה אומה כזאת. חוסיין ויתר על איו"ש לטובת ישראל.

דמגוגיה בגרוש!

אלו לא עובדות אלא דמגוגיה זולה! השקר הראשון הוא שקר ה"שחרור". שאתה מתרץ בסה"כ בכך שאתה מחליף את המילה כיבוש בשחרור. שים לב: הצהרת בלפור לא קבעה שום גבולות ל"בית הלאומי"! מבחינת הצהרה זו אין זה משנה אם ה"בית הלאומי" ישתרע מהפרת ועד הנילוס או כולה על גשר הירקון! יקירי, לשלול במשך 35 שנה מ3,500,000 איש את הזכות להגדרה עצמית, את הזכות להיות אזרחים, את הזכות לבחור מי ישלוט עליהם, את הזכות לטיפול רפואי, את הזכות לעבוד בכבוד, את הזכות לקבוע מתי הם יכולים לצאת מן הבית, את הזכות להחליט מי יכנס אליהם הביתה, וכו´ זה בהחלט כיבוש
השקר הבא הוא שקר ה"אין עם פלסטינאי". 3,500,000 איש שגרים פה כבר מאות שנים 3,500,000 איש שאימצו לעצמם אורח חיים יחודי להם 3,500,000 איש שיש להם מסורת משלהם 3,500,000 איש שיש להם מִנהגים ייחודיים הם בהחלט עם! יש עם פלסטינאי! גם אם זה לא נוח לך! השקר אפשר לפתור את בעיית הטרור בדרך צבאית: לא כאן לא באפגניסטן 1ו2 לא לא באנגליה ולא בשום מקום אחר בעולם - אי אפשר לנצח את הטרור ע"י צבא! מלחמת העולם השנייהלא "הוכרעה בהכרעה צבאית" אלא בשתי פצצות אטום! זה רצח עם! מהנוראים שידע העולם! לא ניתן לנצח את הטרור ע"י צבא! עובדה! כל פעילות צבאית מובילה לעוד מוטיבציה, עוד מתאבדים, עוד שנאה, עוד דם, עוד קברים! שקר ה"הטרור מהווה איום אסטרטגי על ישראל" אין כאן שום איום קיומי! גם אם הטרור ימשך עוד (חס וחלילה) 100 שנה, מדינת ישראל תישאר! נכון, הוא יכול להוריד את המורל, לפגוע בכלכלה, אבל הוא לא יגרום לסופה של מדינת ישראל! שקר ה"הכלכלה הקשה הקשה האבטלה וחוסר הצמיחה הם תוצאה של אוסלו" שקר! בתקופת אוסלו הכלכלה הייתה בשיאה, האבטלה ירדה, המשק פרח! כל פעם שהיו שיחות המשק שיגשג! בשיחות של 2000 היו אפס אחוזי אבטלה! בדמגוגיה אתה טוב, בעובדות לא. חבל

Moledet972

New member
לאורי רבני...ולשאר נערי מרצ והעבודה

אתן תגובה למרבית מדברייך: טענה ראשונה: - ערביי יהודה ושומרון הם ברובם אזרחי ירדן(!). כך שיש להם אזרחות. - אף אחד לא קבע לערביי יש"ע מתי לצאת מהבית, אלא כשהם פעלו בטרור. לפני 1967 הם כמעט כולם היו אנאלפבתים, חיו בבתים של קש, וקצב ההגירה שלהם היה שלילי(כ 20,000 ערבים עזבו כל שנה). - לאחר ששיחררנו את יש"ע, בנינו להם 7 אוניברסיטאות, לימדנו אותם לכתוב, הבאנו להם צמיחה של כ-10% בשנה, ועוד...... - האנשים האלה לא גרים פה מאות שנים. ב-1993, חיו ביש"ע כ-2 מיליון ערבים. האם את מאמינה שהם כמעט הכפילו את עצמם תוך 9 שנים. לא. אין להם קצב ריבוי כזה. מאות אלפי ערבים היגרו לכאן בזכות הסכם "השלום". ב1967 חיו כמיליון ערבים ביש"ע, ו 1867, כ-10,000. זהו העם שלך, שחיי פה מאות אלפי שנים ופיתח את תרבותו "הייחודית"? - טרור נוצח במקומות רבים ע"י צבא. אבל הוא נוצח כשפעלו נגדו נכון. אצלנו זה לא הטרור הנורא מכל. אצלנו זה אפילו לא לבנון, ושלא נדבר על צ´צ´ניה, שאפילו בה, למרבה הפלא, אין טרור. והיא הוכנעה ע"י מדינה דמוקרטית. אבל נעזור את רוסיה, כי היא "מעצמה", ולפי "השמאל" למעצמות אין לחץ בינלאומי, ולכן הן יכולות לפעול כרצונן. אז ניקח מדינה בינונית, לא מעצמה, בעלת הסכמים צבאיים וכלכליים עם ישראל, מדינה שנקראת טורקיה. נצחה טרור כורדי, של עם אמיתי. אפשר לנצח טרור, אם רק רוצים לנצח אותו, ופועלים נגדו כמו שצריך, ולא יוצאים להפגנות אם הטרור רק מציע "הפסקת אש". אם הוא מציע הפסקת אש, צריך להמשיך להלחם בו, עד שיציע הסכם כניעה. - מלחמת העולם השנייה הוכרעה בהכרעה צבאית, באירופה באמצעים קונוונצינליים, מה שנקרא, וביפן באמצעים צבאיים אחרים (לא נכנס לוויכוח אם הם היו צודקים). - לאחר טרור של מאה שנה, אף אחד לא יחזיק מעמד. אפשר להחזיק מעמד רק אם הוא כל פעם נחלש ונחלש, כמו שקרה עד 1993, כשטרור(לא ידויי אבנים) כמעט ולא היה קיים נגד העולם המערבי, ונגדנו הוא היה חלש מאוד. - כל פעילות צבאית מובילה למוטיבציה, רק כאשר היא פוגעת בבני אדם, ואני מסכים עם קביעה זו. לערבים (לערבים ככלל. אני לא אומר שהערבים נחותים, חלילא) לא איכפת ממוות של אנשים, אלא אם כן, זהו מוות המוני, שפוגע אסטרטגית, אבל מוות של כמה אנשים באיזו עיר, אין בו פגיעה אסטרטגית. הדרך לפגיעה אסטרטגית, היא השתלטות על אזורים שהיו שלהם, ויהפכו לשלנו. כפר מסויים, וכו´. ההשתלטות צריכה להיות קבועה, לא טנק או קרוואן, אלא ישוב קבע. דרך נוספת היא הטרנספר, שהוא פשוט ההרתעה הגדולה ביותר נגד טרור. טרור לא יכול לפעול באופן ממושך ללא אוכלוסייה תומכת. בנוסף, אם הטרנספר הוא רק חלקי, הם יראו שהם מאבדים שטחים, וזה יהווה פגיעה אסטרטגית בהם. - הסכמי שלום מביאים לצמיחה. יש עלייה בהשקעות. בהחלט. מסכים עם קביעתך. הבעייה היא, שהסכמי אוסלו הביאו לידי כך, שהייתה צמיחה, אבל היא נעצרה והפכה למיתון עמוק, כאשר "התגלה" שההסכמים היו פשוט בדיחה של כמה ערבים, ושקר של הרבה אנשי שמאל. - רק כדי לתקן אותך קצת, בתקופת שיחות קמפ דיוויד, אחוז האבטלה היה 9.1% - מחכה לתגובת....

.המוסד

New member
חבוב מולדתניקי

אני חייב אבל חייב לקבל את המקורות שלך, במיוחד לגבי ההגירה והמספרים, אם יש לך מקורות רשמיים, תהיה לי לעזר רב מאוד בתודה מראש!

Moledet972

New member
המקורות...

המספר שנתתי הוא משוער, ואין מספר מדויק. האוכלוסייה במאה ה-19 הייתה תחת שלטון תורכי, שחילק את הארץ בצורה לא דומה לזו שהיא חולקה לאחר מלחמת העולם השנייה. החלקים שככללו את פלשתינה היו: סנג´ק כרך, סנג´ק מען, מותרצפליק ירושלים, סנג´ק שכם, סנג´ק עכו, סנג´ק ביירות. האזורים הללו כללו את ישראל, ירדן, דרום ומרכז לבנון, וחלקים צפוניים של ערב הסעודית. לפי השערות, האוכלוסייה בפלשתינה, כלומר ירדן וישראל של היום, הייתה 400,000. מתוכם, 80% היו בדואים, שרובם התגוררו בשטח שהוא היום ירדן. נשארת אוכלוסייה של 80,000 ערבים תושבי קבע. כ 30,000 מהם התגוררו בירדן, בעיקר בעיר עמאן(פילדלפיה). שאר ה -50,000 התגוררו בשטח שהוא היום ישראל. בעיר חברון חיו פחות מ 2000 אנשים, מתוכם כמאה היו יהודים. בבית לחם חיו פחות מ 1000, ביריחו פחות מ 400, בשכם כ -1500, ושאר הכפרים, כדוגמאת טבריה, טול כרם, רמלה, עכו וכו´, איכלסו כמה מאות ערבים. האוכלוסייה היהודית(כולל בעלת האזרחות הזרה) הייתה כ -30,000 יהודים. המקורות הן ספריו של מארק טווין, שיש לי רק קטעים קטנים מהם, בדבר כך שאין ישוביי קבע כלל בעמק יזרעאל, וכן על נתוני האוכלוסין ביהודה ושומרון. שאר הנתונים הם מספירות אוכלוסין של האימפריה העות´ומנית.

Moledet972

New member
הגידול באוכלוסייה.

ב 1922 חיו כבר 668,000 ערבים בפלשתינה(משני צידי הירדן). ב 1931 - 759,000 ערבים, ו 1992, כ- 6,000,000, כאשר רובם בירדן. החל מ 1948, היתה הגירה של כ 20,000 ערבים מיהודה ושומרון לירדן, עקב הזנחת איו"ש ע"י המלך חוסיין.

EverMan

New member
נסה שוב.

מארק טווין אינו מקור ללימודים , הוא סופר שבא לארץ והיה פה חמש דקות. הוא לא היסטוריון. ספירות אוכלוסין של האימפריה העותומנית לא היו מדוייקות בהרבה. אי אפשר לפקח על אוכלוסיה עם הטכנולוגיה של אז.

itamar213

New member
מסכים איתך ומוסיף דבר קטן

כשאור דיברה על ההתפתחות הכלכלית בזמן הסכמי אוסלו לא יכולתי שלא להשוות את זה למצב שהיה לפני משבר הבורסה הגדול ב-1929 - לפני המשבר המצב הכלכלי היה מצויין, כל איכר היה קונה לעצמו מניות ומרגיש מיליונר, קניית המניות היתה מעין "ספורט לאומי" והעתיד נראה ורוד בעיני כל העם האמריקאי. זה כמובן השתנה ב-1929, כאשר הבורסה נפלה וכל ספקולציות המניות התבדו. כמו במניות, כך גם עם תהליך אוסלו - בכל תקופת אוסלו אשליית ה"שלום" היתה קיימת והמצב הכלכלי השתפר, אבל מהרגע שתקופת ההזיות נגמרה וחזרנו לעולם האמיתי, עולם של פיגועים, טרור ואוכלוסיה שרוצה להשמיד אותנו, המצב הכלכלי עבר משגשוג לשפל. אשליות הן דבר יפה מאוד, הן גורמות לך להרגיש מצויין, אבל רק במישור המדומה. בסופו של דבר אתה משלם את המחיר על טעויות - האמריקאים שילמו את המחיר על כלכלה עיוורת ואנחנו נשלם את המחיר על תמיכה עיוורת בתהליך שלום שלא היה.

itamar213

New member
שני דברים

1. את יכולה לספר לי קצת על המסורת והמנהגים הייחודיים של הפלסטינים? 2. הטרור לא מהווה איום קיומי? הטרור הוא כלי פוליטי שמשחק לטובתו של ערפאת. ככל שהטרור גובר הייאוש שלנו גדל, הסטנדרטים שלנו לביטחון יורדים (ראה משל הרבי והעז) ולכן אנחנו מוכנים לתת יותר כדי לקבל פחות. ככל שהטרור מתחזק והתגובה שלנו קטנה הדימוי של ישראל כמדינה חזקה שעומדת על שלה נחלש ואנחנו הופכים להיות למעשה "הפראייר של הכיתה", זה שהבריונים לוקחים לו את ארוחת ה-10 ומאיימים עליו שאם לא יביא להם אותה גם מחר אז הם ירביצו לו. אותו דבר אצלנו - ככל שמרביצים לנו יותר אנחנו רואים את נתינת ארוחת ה-10 לבריונים יותר ויותר כמפלט הגיוני מלקבל עוד מכות, אבל אנחנו לא קולטים שזה מפלט זמני בלבד, מה גם שהבריונים והכיתה כולה (הכיתה = האו"ם) רואים איך אנחנו מטפלים במצב, רואים שאנחנו חלשים ומבינים שאנחנו מתקפלים בקלות. ככל שערפאת משלח בנו את הטרוריסטים שלו הדרישה שלו שנחזיר את השטחים נראית לנו יותר לגיטימית כי האשליה של פיתרון בעיית הביטחון ע"י החזרת השטחים נראית יותר ויותר הגיונית. כך בדיוק חושב הילד שכל כך מת שהבריונים יפסיקו להרביץ לו עד שהוא מוכן לעשות הכל כדי לעבור יום בלי שירביצו לו (הנמשל - פרס מתחנן לערפאת שייתן לו יום בלי קורבנות). החשיבה במצב זה אינה שקולה ואינה מבוססת על היגיון. הרצון לצאת מהמצב הקשה הזה יוצר לעצמו אשליה של פיתרון קל ומהיר, שמתורגם בנמשל להחזרת שטחים ובתמורה ביטחון. כמו במקרה של הילד גם אצלנו הפיתרון הזה הוא לא סופי ולמעשה בדיעבד יתברר שעדיין הבריונים יטפלו אלינו והפעם הדרישה שלהם תהיה שנביא להם גם כסף בנוסף לארוחת ה-10. כך נגיע למצב שהחזרת "השטחים" לא תספיק כדי להשקיט את הטרור ולאחר שנראה שהבעיה לא נפתרה שוב נהיה בתסביך הילד המוכה, כמו הילד אנחנו נתחיל עוד יום חדש בו צריך להביא לבריונים ארוחת 10 אחרת ומרוב הפחד מלקבל מכות נשכח שכבר הבאנו להם אתמול את הארוחה כך שהמחשבה של "למה אני חוזר על הטעות?" אפילו לא תעלה במוחנו. כך, לפי תוכנית השלבים של ערפאת, נהרסת מדינה.

אבנר.

New member
חתול - לא בטוח, מפלצת - אין לי ספק

בע"ה מעניין שאני הדמגוג מבין שנינו... 1) -"שחרור" למיטב ידיעתי הוא השבת אדמה שהייתה שייכת אלינו (אלא אם יש לך הגדרה אחרת) העובדה ההסטורית היא שיהודה שומרון וחבל עזה היו שלנו ולכן כשכשבשנו אותם למעשה "שחררנו אותם" וכך גם את חלקי ירושלים הכבושה שחררנו אם את יש"ע לא שחררנו - כך לגבי שאר חלקי ארץ ישראל. בן גוריון בהכרזת המדינה התבסס בזכותינו על הארץ כזכות הסטורית בת אלפיים שנה. יהודה, שומרון וחבל עזה לא נופלות משאר חלקי הארץ, ואף יתכן שהם עולות עליהם בזכות זאת (רק לדוגמא: חברוןהיא העיר העברית הראשונה היא בת 3,800 שנה! לעומת זאת - ירושלים בת 3,000 - ותל אביב, שהיום האוליגרכיה מחשיבה כעיר העברית הראשונה - בת קצת יותר מתשעים שנה בלבד! - מי שההסטוריה שלנו מתחילה קצת לפני יותר מתשעים שנה - צריך לדעת שחברון היא העיר הראשונה!) אני ישמח אם תעני לי מהו לדעתך "כיבוש" מהו "שיחרור", מה המקור לזכותינו על הארץ ואם ערביי ישראל מבקשים זכות להגדרה עצמית מה מונע ממך לתת להם את זה. 2) הבלוף הגדול ביותר מתוך דבריך הוא: "3,500,000 איש שגרים פה כבר מאות שנים 3,500,000 איש שאימצו לעצמם אורח חיים יחודי להם 3,500,000 איש שיש להם מסורת משלהם 3,500,000 איש שיש להם מִנהגים ייחודיים הם בהחלט עם! " -את מדברת על עובדות, ואת מייצרת אותם תוך התעלמות מוחלטת מהמציאות!! -תעקבי אחרי קורותיו של הלא-עם הפלשתיני, ותגלי מהר את הקישקוש הגדול שלך על זה ששלוש וחצי מליון ערבים גרים פה כבר מאות שנים.... -תסתכלי באנציקלופדיות ותראי בדיוק כמה ערבים היו פה לפני שיהודים החלו לעלות ארצה בעליה הראשונה (כמדומני שזה בשנת 1884) - אפילו בספרי החינוך של מדינת ישראל, מלמדים על ההגירה הערבית לארץ ישראל בעקבות העליה העברית. -אני דוקא ממש לא רואה "אורח חיים יחודי" לערביי יש"ע, מוסרת של עצמם ואורח חיים משל עצמם, אני מסתכל על כל המדינות הערביות שסביבנו - ורואה שהם בדיוק חלק מהם. הם בדיוק ערבים, כמו הערבים שסביבנו, עד 1967 הם היו עם ירדני, אז מה פתאום הם הפכו לעם בפני עצמם שזקוק להגדרה עצמית? שהירדנים יקחו אותם חזרה! - הם היו ירדנים והם ישארו מבחינתי ירדנים! 3) לתשומת ליבך -פצצות האטום במלחמת העולם השנייה הכריעו את המלחמה בין ארה"ב ליפן! (אגב אתמול, זה היה בדיוק התאריך של הטלת פצצת האטום הראשונה) - לענייננו - את המלחמה עם גרמניה, אוסטריה, אטליה ושאר בנות הברית של גרמניה הנאצית - הכריעו במלחמה!!! הכרעה צ-ב-א-י-ת! אגב, כך גם הכריעו הרוסים את הטרור בצ´צניה, וכך גם הכריעו נאט"ו את מילוסוביץ´ והסרבים - בעקבות הטבח באלבנים בחבל קוסבו. אז כדי שתפסיקו להשתמש בסיסמאות חסרות שחר.

אבנר.

New member
ועוד הערה חשובה!!!!

בע"ה זה לא נכון שבתקופת ההסכמים לא הייתה אבטלה!! וזה פשוט שקר להגיד שבתקופה של קמפ דיויד בשנת 2000 היו 0 אחוזי אבטלה, זהו שקר! מה שנכון זה שלאחר הסכמי אוסלו כשהאוליגרכיה בראשות השמאל, דאגה לנפח בלוני שווא ולהבטיח הבטחות מנותקות מהמציאות - דבר שפשוט רימה המוני אנשים שהלכו שולל אחרי הבטחות של "צמיחה" ו"יציבות כלכלית" בעקבות השלום - הבורסה עלתה ועלתה ב 4 חודשים הראשונים בלבד של הסכמי אוסלו, אז גם פרס קישקש על זה שהבורסה אפילו מצביע בעד השלום.... אבל, מה שקרה, זה שאצל רבין היו הכי הרבה פיגועים (אני לא מחשיב את מלחמת "אוסלו"), והבורסה החלה להתרסק, היו אנשים שאיבדו את כל רכושם... ברדיו עוד היו אנשים שקיללו את ה"מערך" על כל זה ונישבעו שיעברו לליכוד. -הסיפור שהבורסה גדלה - הוא נכון, אבל למעשה כל ההבטחות של ה"יציבות" בחסות ה"שלום" היו בלון לגמרי לא יציב שהתפוצץ במהירות. זאת בדומה לקריסה הגדולה של הבנקים בארה"ב, לפני איזה 100 שנה.

itamar213

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי!!

כתבתי בדיוק אותו הדבר, לגבי המשבר הכלכלי בארה"ב ב-1929, ל"Moledet972"! זה מדהים כמה דומים שני המקרים - שתי אשליות החלו בשגשוג ונסתיימו במשבר, ההבדל היחיד הוא שבמקרה שלנו יש כאלה שעדיין לא הבינו שאשליית אוסלו היא שהביאה לצמיחה בכלכלה ואז למשבר.

m y s e l f

New member
כמה שאלות לי אלייך אור...

אני אתחיל מהקטע של "יש עם פלסטינאי", היו לך פה ושם לא מעט אי-דיוקים: 1. אילו מנהגים ייחודיים יש לפלסטינאים חוץ מטרור? 2. איזו מסורת מיוחדת יש לפלסטינאים? 3. הגדרה של עם זו קבוצת אנשים בעלי מכנה משותף זה או אחר. איזה מכנה משותף יש לפלסטינאים? (הרצון להרוג יהודים, אבל זה לא רק שלהם, משהו ייחודי שלהם בבקשה...) 4. "אי אפשר לנצח את הטרור ע"י צבא. אז ע"י מה כן אפשר לנצח טרור? ע"י כניעה לו? 5. "שקר ה"הטרור מהווה איום אסטרטגי על ישראל"", את חושבת שהטרור לא מהווה איום על ישראל? 6. מלחמת העולם הוכרעה בשתי פצצות אטום? כי לדעתי 2 פצצות האטום היו חלק מהמלחמה ולא הגורם לסופה, אם תוכלי לבדוק בספרי היסטוריה ולחזור עם תשובה אמיתית אודה לך. (לא נכתב בציניות, אני בהחלט רוצה לדעת מה היה חלקן של הפצצות במלחה"ע השנייה) 7. כן, טכנית הטרור לא יגרום לסופה של מדינת ישראל, אבל איך את מגדירה "להוריד את המורל, לפגוע בכלכלה" מבחינה מנטלית? 8. בשיחות של 2000 לא היו 0 אחוזי אבטלה, אין מצב. ונסיים עם תחילת הודעתך: 9. הצהרת בלפור לא קבעה גבולות? "ממשלת הוד מלכותה תראה בעין יפה הקמת בית לאומי לעם היהודי בשטחי ארץ ישראל. 10. אנחנו שללנו מהם את הזכות להגדרה עצמית? אנחנו שללנו מהם את הזכות להיות אזרחים? את הזכות מי ישלוט עליהם? את הזכות לטיפול רפואי? את הזכות לעבוד בכבוד? ממשלת ישראל שילמה במשך מספר לא קטן של שנים מידיי שנה כך וכך מיליארדי שקלים לרשות הפלסטינאית על מנת לשקם את התשתיות שלה, את מערכת החינוך החולה שלה, את מערכת הבריאות שלה, את נושא הדיור. מה הם עשו עם הכסף? קנו בו עוד ועוד אמצעים להרוג יהודים חפים מפשע. לדעתי זה נשמע כאילו הם הביאו על עצמם את המצב הירוד הזה, ולא אנחנו הבאנו אותו עליהם... כמובן שבתור שמאלנית עלייך להוציא את מדינת ישראל אשמה במצב שלה ושל הפלסטינאים, ובהודעתך האחרונה - בהחלט הצלחת במשימתך.

למעלה