שקר, שקר, שקר, שקר,

אבנר.

New member
שקר, שקר, שקר, שקר,

בע"ה רציתי להתייחס לטיעוני השמאל השונים ולהגיב עליהם - כיוון שהם נשמעו פה לאחרונה. אז רציתי להבהיר כמה עובדות - בקשר לנושאים אלו. השקר הראשון הוא שקר הכיבוש. לא כבשנו את יהודה ושומרון מידי הפלשתינים. השטח הזה לא היה מעולם שלהם. להפך: הבריטים, כדי לרצות את הסעודים, קרעו את עבר הירדן מארץ ישראל כפי שהובטחה בהצהרת בלפור כבית לאומי ליהודים, ונתנו אותו לעבדאללה. עבדאללה, נסיך סעודי מתוסכל, קיבל אדמה לא לו, ובמלחמת השחרור כבשו חייליו את יהודה ושומרון. אנחנו שחררנו חבלי מודלת אלו מידיהם. השקר הבא הוא שקר העם הפלשתיני. מעולם לא ישב כאן עם כזה, ומעולם לא היה לו מדינה משלו, תרבות משלו וזהות עצמית לאומית משלו. מדובר בנוודים ומהגרים שהיגרו לארץ והתישבו בה על בסיס אישי, כפי שמהגר אדם לארצות הברית או לאוסטרליה. כל הזהות שמנסה ערפאת לבנות לפלשתינים בנויה על שנאת ישראל ועל מחיקת כל סממן יהודי ישראלי מהשטח. שקר ´הזכויות הלגיטימיות´ של הלא-עם הזהעל הארץ הזאת, כפי שהסכים בזמנו מנחם בגין לכתוב בהסכמי קמפ-דיוויד. ההסכמה הזו היתה לשורש פורה ראש ולענהשצמח למפלצת אוסלו. השקר שאי אפשר לפתור את בעיית הטרור אלא בדרך מדינית עובדה: הפתרון לטרור הוא בראש ובראשונה צבאי, גם באפגניסטן וגם כאן. כך גם - מלחמת העולם השנייה - היא לא הוכרעה ע"י המשא ומתן של צ´רצ´יל כי אם בהכרעה צבאית של בעלות הברית. שקר ה´שלום´וה´מזרח התיכון החדש´ אין שלום, יש דם וייסורים ומזרח תיכון ברברי שטוף דם ודמעות. שלום עושים קודם כל בתוכנו. הביטחון האישי צומח בעיקר מתוך אהבת אחים, עזרה הדדית ואמונה בצדקת דרכנו. שקר הסיסמה ´שטחים תמורת שלום´. השמאל טימא את המילה ´שלום´ויצר משיחיות שקר חילונית שבנתה דמיונות שווא על מציאות חדשה ופריחה כלכלית בתמורה למסירת ארץ ישראל לאויבים, ואת חזון השווא של מדינת כל אזרחיה. ולשקר הזה קראו ´שלום´. ´הטרור אינו מהווה איום אסטרטגי על ישראל´ - שקר! מה שמדינת ישראל לא הבינה בעשרות שנות טרור, הבין בוש בפעולת טרור אחת. הולך ומתברר כי הטרור הפלשתיני מהווה היום איום אסטרטגי על הבטחון האישי, הכלכלה והתיירות ומספק דלק לאנטישמיות הגלובלית. אם לא נחסל אותו ונדביר אותו, סופו שיגרור אותנו לעימות כולל במזרח התיכון. המציאות הכלכלית הקשה הקשה שאנו נתונים בה, האבטלה וחוסר הצמיחה, היא מפירות הביאושים של אוסלו. ומדהים לשמוע את אדריכלי ההסכם הזה, האחראים המרכזיים למשבר הכלכלי ולחוסר הביטחון האישי בארץ, מאשימים את ה´כיבוש´ במצב הכלכלי הקשה. "אבל הבעיה היותר מרכזית נעוצה בליכוד. התנועה הזו איבדה חזון, אין לה חוט שידרה ובסופו של דבר בהרבה מקרים היא נגררת אחרי השקרים האידיאולוגים הנבובים של השמאל. מה שנשאר לה זה הביטחון´. והמצב הזה הוא הבעיה המרכזית". התפישה ה´ביטחונית´ היא תעתיק בגדול של הגטו היהודי הקלאסי. ליהודים בגטו אין זכויות של עם על אדמתו. אין להם בכלל זכויות. אבל הם צריכים מרחב מחייה ובטחון. לשם כך קם הגטו היהודי. כדי לשמר את המצב הזה דאגו הגויים לאורך הדורות לשמור על הביטחון כמוצר נדרש בשוק היהודי. ולצורך כך יש להרוג מעת לעת יהודים. זוהי האסטרטגיה המרכזית של ערפאת. מטרת הטרור להפוך את הביטחון למצרך מבוקש שיש לו מחיר. לערבים אין בעיה בטחונית. הם מדברים על כבוד, על מדינה ועל זכויות בינלאומיות. שמעתם פעם שערבים רוצים בטחון? שמעון פרס פועל כראש קהילה בגטו שבטעות קיבל מדינה, ומנסה במרץ רב ובכישרון להפוך אותה לגטו גדול. וככה אנחנו נראים במדיניות החוץ שלנו. הגענו למצב כה עלוב ומשפיל, עד כי כל חיוך של ערפאת או הודעה כזאת של רב המרצחים הזה בגנות הטרור, כל רמז שאולי ניתן יהיה להגיע עם החלאה הזו להסכם כלשהו, מעוררים בשמאל הישראלי ובפוליטיקאים שוב את תקוות חזון השווא של אוסלו. הודעה של נשיא ארה"ב בזכות הקמת מדינה פלשתינית מעוררת בליכוד שמחה וחדוות חיים. אוי לנו שהגענו למציאות כזו. מצמר לחשוב שאחרי שננצח במלחמה הזו, במחיר דמים נורא, נחפש מישהו נחמד ונציע לו את יהודה ושומרון ועזה בתמורה לכך שהוא יכיר בזכותנו לחיות". אבנר נוער מולדת

Gods Kid

New member
בדיוק, בדיוק בדיוק!!!!!!! כמו שצריך

כל הכבוד, הודעה מצויינת רק חבל שיש אנשים שלא מבינים את זה

Moledet972

New member
אני לא חושב שהוא התכוון שיש לכבוש

את ירדן, אלא שלקחו מאיתנו 76% מארצנו, ועוד קוראים לנו כובשים

Pacha

New member
אבל

איו"ש הוא שלנו כמו שהגדה השניה של הירדן שלנו לא ?

אבנר.

New member
ממש לא מדוייק

בע"ה יהודה ושומרון, הם באמת שלנו וכך גם הגדה השנייה של הירדן. אבל, וכאן בא ה- א-ב-ל, אם אתה מסתכל על זה מזוית ראיה אחרת (שאני חושב שאין להתחשב בה, אבל בכל זאת...) - כמדומני שהיה זה בשנת 68, אם כי אינני בטוח חוסן מלך ירדן דאז ו-י-ת-ר על יהודה ושומרון!!! בכל מקרה, הזכות שלנו על יהודה ושומרון כמו על שאר ארץ ישראל, אין מקורה בהסכמה הירדנית. ולכן לדעתי אין זה משנה אם הם ויתרו או לא. הבאתי את זה רק בתגובה לטיעוני השמאל - כאילו שזו אדמה לא לנו... (כי לרוב התפישה השמאלנית על זכותנו על הארץ היא - הסכמת הגויים ולולא הסכמתם - אנו מנושלים זכויות הסטוריות - פעם היה כאן דיון מה המקור לזכותינו על הארץ וכמדומני שהיה זה ענבר שאמר שמקור זכותנו על הארץ הוא - הכרת האו"ם) בכל מקרה, ידידי, תזכור:
"שתי גדות לירן, זו שלנו וזו גם כן"
אבנר

Pacha

New member
תראה

אתם רוצים את האדמה בגלל טיעון אידיוטי אני לעומת זאת לא משנה לי אם האדמה שלי או לא העיקר שיהיה ביטחון לישראל בגלל זה אני בעד הטרנספר לא בגלל שאני חייב להשיג את האדמה כי היה רשום בתנ"ך טיעונים של כיתה ב´ יש לכם "זה שלי!"

אבנר.

New member
טוב, אז ככה...

בע"ה א. הטיעון "שלי" הוא אחד היסודות של שמירת הסדר בכל חברה אנושית! לכל אדם צריך להיות ברור מה שלו ומה לא שלו, ללא קבלת מעקרונות אלו אף חברה אנושית לא יכולה לשמור על סדר ציבורי. הטיעון "שלי" הוא ממש לא של ילד בכיתה ב´... ב. אני ישמח אם תפרט, מה המקור לדעתך על זכותינו על הארץ? ג. תקרא מה שכתבי בקשר לביטחון בהודעה שלי... יום טוב!!!

Pacha

New member
תשובות

תקשיב אם ישראל כבשה את אזור ירדן פעם בתנ"ך ואז נכבשה על ידי בבל נגיד אז מה שווה הכיבוש פעם ? כלומר אנחנו כבשנו ואז מישהו אחר כבש וככה זה מתמשך, אני לא רואה את התנ"ך כטיעון מוצדק להגיד המקום שלנו ב. הזכויות שלנו על הארץ הם יותר היסטוריות מאשר תנ"כיות, יהודים התיישבו בארץ הזאת ולכן עלינו להמשיך את מסורת ההתיישבות בארץ, לא בגלל שרשום בתנ"ך אלא בגלל שזאת אדמתנו שנקנתה בכסף ובדם. אני יודע שזה טיעון מוזר כי המתיישבים הגיעו לארץ בגלל שזאת ארץ היהודים (כפי שבתנ"ך) אבל אל תשכח שרוב המתיישבים היו חילונים. אני יודע שסעיף ב. רשום בצורה מוזרה, אני פשוט לא יודע איך להסביר את זה

אבנר.

New member
הממ...

בע"ה הביסוס שלך על התנ"ך בסופו של דבר מביא אותנו ל->->->טיעון הסטורי!!! טיעון הסטורי פירושו זה "שלנו" כבר מההסטוריה.... מה שפסלת קודם... אבל אין דבר.... -רק שניראה לי שאני יכול לערער את הבסיס ההסטורי הזה שלך....

Pacha

New member
לא

המתיישבים הראשון שהגעו לפה התיישבו על פי בסיס היסטורי תנ"כי שזאת ארץ היהודים אני אומר על מקומות שהם שלנו בגלל ש"הרווחנו" אותם על ידי דם החללים לא בגלל שזה שרשום בספר

אבנר.

New member
מה זה משנה???

בע"ה דחילק, לא אמרת שהטיעון "זה שלי" זה כמו של ילדים בכיתה ב´. בלי קשר לדיון למה זה שלנו, אמרת על הטיעון "זה שלי" ולא משנה למה זה שלי, אמרת שהטיעון הזה הוא הדיוטי. אתה יודע, כמו שאתה הרווחת את זה ע"י דם החללים, אפשר להגיד שהערבים הרויחו את זה על ידי דם החללים וגם הצלבנים והטורקים והצרפתים בראשות נפוליאון בונופרטה (נפוליאון הראשון) והבריטים שירשו את זה מהצרפתים וכו´.... לשיטתך -> לכל אלו יש זכויות על הארץ, אה?

Pacha

New member
הטיעון

של "זה שלי לא שלך קישטא" הוא של ילדים בכיתה ב´ כי אתה בעצם אומר "בתנ"ך רשום שזה שלי, אז זה שלי" עוד מעט תתווכחו גם למי יש אבא יותר חזק
בקשר לחלק השני הצרפתים צלבנים וכו´ כבשו את הארץ למטרת כסף אנחנו שילמו בדם חללים בשביל להתיישב!

.המוסד

New member
ואולי החללים שלך בכלל לא רצו

למות על הארץ הזאת? אולי בשביל הסר ספק נשלח אלפי חיילים לא חמושים להלחם בידיים ריקות בערבים, את יודעת, רק בשביל שמאזן הדם יהיה חד משמעי למה ארץ ישראל היא שלנו? כי אנחנו, ישראל

אבנר.

New member
יווו איתך....

בע"ה אתה כל הזמן חוזר על עצמך, אז תראה לי בבקשה, איפה אמרתי/ כתבתי שבתנ"ך רשום שזה שלי, אז זה שלי?

Pacha

New member
אהמ..

לא רשמת שגם הגדה השניה של הירדן היא שלנו ? איפה זה מוזכר בדיוק ? לא אמרת "שזה לא כיבוש כי פשוט השטח לא שלהם" זאת אומרת הוא שלנו מדוע אתה חושב שזה שלנו ? לא בגלל התנ"ך ?

לביא1

New member
באותה מידה גם כיבוש ירדן

יכול להביא ביטחון למדינת ישראל וגם שפע כלכלי נוסף למרות שדווקא ירדן זה דיי חסר טעם לכבוש אין להם שום משאבים טבעיים שיכולים לשפר תכלכלה לעומת זאת בלבנון יש לך מים ובסוריה נפט עשה את החישוב לבד:) אותי לא מעניין טיעונים בתנ"ך בדיוק כמוך, אבל בניגוד אליך אני לא רואה משהו רע כל כך בלכבוש שטח בשביל המשאבים הטבעים שלו דבר שיכול לשפר את הכלכלה. כיבוש יכול להביא יותר ביטחון כלכלי ופיזי מאשר שלום, אם אתה רוצה הגיד את האמת. אני תומך בטרנספר כי אני באמת לא רוצה לשלוט בפלשתינאים ואני מאמין ששטחי יש"ע שייכים לי אני מאמין שללא יש"ע בטחון מדינת ישראל יהיה בקרשים, מה גם שאני לא רואה כל סיבה לוותר על ישע מדינה פלשתינאית היא המצאה חדשה והיא מעולם לא התקיימה בעבר. האם תתנגד גם תחת כותרת זו לעוד שטחים?

אבנר.

New member
לביא, יש לי שאלה גם אליך....

בע"ה מה לדעתך המקור לזכותינו על הארץ?

למעלה