שקר החן והבל היופי.

KUK NICK

New member
שקר החן והבל היופי.

אז ברשותכם אני רוצה לפתוח דיון על מראה חיצוני והחלטות גורליות לגביו.

אני כותב בלשון זכר ומפנה לשני המינים, יש לעשות את ההיפוכים הנדרשים.

כאשר אנחנו נפגשים עם בת זוג פוטנציאלית ואנחנו רואים אותה, אם נצא מנקודת הנחה שהאופי שלה מושלם, היחס למראה החיצוני יכול להיות אחת משלושת האופציות הבאות:

1. היא הטעם שלי, ואני גם נמשך אליה.
2. היא לא הטעם שלי אבל אני בהחלט נמשך אליה.
3. היא לא הטעם שלי ואני גם לא נמשך אליה.

אני חושב שאין עוד אופציות [תקנו אותי אם אני טועה].

על התזה הזו אני רוצה לעלות 2 שאלות שמתיחסות לסעיף 2 בלבד:

שאלה 1 - אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם, ואתם נמשכים אליה אבל היא לא הטעם שלכם, בדבר שלא ניתן לשינוי [כמו צבע עור או גובה וכו'] האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני ?
שאלה 2 - מקרה הפוך משאלה 1, אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם עם המראה המושלם ואתם נשמכים אליה אבל היא מצהירה שהיא אומנם אוהבת את האופי שלך ונמשכת אליך אבל אתה לא הטעם שלה מבחינה חיצונית. האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני כאשר אתה יודע שהאישה שמולך, אתה לא הטעם שלה בכלל.

אני חייב לציין, שזה נושא שאין לי שום דיעה לגביו ומאוד מאוד מסקרן אותי מה אתם חושבים.

שבוע טוב ומבורך

אביeג7

New member
עונה

1- אם אני נמשכת אליו.. אז מה הבעיה שהוא לא "הטעם". מה גם שהטעם שלי הוא מגוון מאוד.
2-שוב, אם הוא נמשך אליי,אז אני לא רואה מה הבעיה.. למרות שאצל גברים זה המשיכה מאוד מובהקת.

mri10

New member
ובכן

אתחיל מהשאלה השניה,אם אני הגבר אין שום בעיה שהמראה החיצוני שלי לא ימשוך את זאת שמולי,ובלבד שיש בי משהו פנימי מושך.ובכלל בנושא הזה בנות יותר שפויות ומאוזנות.

ולשאלתך הראשנה.

היא כבר יותר מורכבת ומסובכת,גבר שנמשך ואין ליופי החיצוני שלה חלק במשיכה שלו.

אז כך.

אם מדובר באישיות שכלתנית ויציבה,אבל מאוד יציבה,אז יש סיכוי שהקשר שלהם יהיה יציב ובטוח אף לטווח הארוך.

אבל אם מדובר בבחור לא יציב ולא מוסרי, עם ייצריות מעל הממוצע,הייתי מציע לו לנטוש.

אם גם בענף הזוגות האידיאלים תרבות הבגידה משגשגת,אז מה יהיה כשמתחילים ברגל שמאל,עם השגות על יופיה החיצוני.

בנות ישראל היקרות!!

אם הבחור לא שומע לעצתי,וממשיך איתכם את הקשר, למרות שאתן יודעות שהוא לא נמשך למראההחיצוני שלכן.

תהיו חכמות,וסיימו מיוזמתכם את הקשר.

יום טוב לכולם.

אני לא רואה שום בעיה בשני המקרים.

אם יש משיכה לאופי ולמכלול, אז הכל סבבה.
את מי זה מעניין רשימת מכולת של "מה הטעם שלי".
כל הזמן קרה לי שיצאתי עם מי שבכלל לא הטעם שלי.

אבל גרמת לי לחשוב על סעיף 3, אני חושבת שיש כאלו שעושים את זה רק כי הוא/היא טובים להם על הנייר, מבחינת אישיות,אופי נגיד...
סתם עינוי לשני הצדדים.

KUK NICK

New member
אכפת לך לענות על שתי השאלות

בצורה מסודרת, מעניין אותי מה את אומרת.

תשובות

שאלה 1 - אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם, ואתם נמשכים אליה אבל היא לא הטעם שלכם, בדבר שלא ניתן לשינוי [כמו צבע עור או גובה וכו'] האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני?

תשובה: כאמור, אם אני פוגשת מישהו שהוא מושלם מבחינת אופי ואני נמשכת אליו על אף שהוא לא הטייפ שהוא בד"כ הטעם שלי - בוודאי שאקדם את זה הלאה.
אם אני נמשכת אליו, זה מספיק שבשבילי לדעת שהוא כן הטעם שלי (בשונה מאופציה 3 שהיש אחלה אופי, הוא לא הטעם שלי ואני לא נמשכת - אני לא נמשכת כי הוא לא הטעם שלי).
מה גם שאין לי טייפ מסוים.

שאלה 2 - מקרה הפוך משאלה 1, אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם עם המראה המושלם ואתם נמשכים אליה אבל היא מצהירה שהיא אומנם אוהבת את האופי שלך ונמשכת אליך אבל אתה לא הטעם שלה מבחינה חיצונית. האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני כאשר אתה יודע שהאישה שמולך, אתה לא הטעם שלה בכלל.

תשובה: אם אדם מצהיר שאמנם הוא נמשך אלי אבל אני לא הטעם שלו, זה יוצר מן אנטי אצלו בראש... כלומר תמיד משהו יהדהד - אבל אין לה עיניים כחולות, אבל אין לה עיניים כחולות, אני רוצה מישהי עם עיניים כחולות... הרעיון ברור.
אומר תודה שלום ושיהיה בהצלחה.
לא מכירה אישה שלא מתוסבכת טיפה עם המראה החיצוני שלה, אז להוסיף לזה גם גבר שאומר שאני לא הטעם שלו? למה לי?
זה להיות בסטרס שאני לא מספיק על אף שהוא נמשך.

זה כי

אתה דתי בין המוני חילונים.

נראה לי שקוקי לפני 5 שנים לא היה כאן בדעת מיעוט.

מיעוט או רוב, העיקר האמת שלך.

shayCn

New member
אין 3 אופציות

יש 2 אופציות:
1.הטעם שלך - נמשך
2.לא הטעם שלך - לא נמשך.

אם היא לא הטעם שלך ובכל זאת אתה נמשך יש פה ניגוד לא מובן ולא הגיוני.
טעם קשור ישירות למשיכה.

KUK NICK

New member
לא יודע על מה אתה מדבר

ישנן מלא בחורות יפיפיות שהן לא הטעם שלי.

לדוגמה אישתו לשעבר של אייל גולן, מלי לוי או איך שלא קוראים לה, ממש לא הטעם שלי אבל ממש ממש לא, אבל בהחלט הייתי נמשך אליה אם היא הייתה באה אלי ואומרת לי "היי אתה.. ממממ..
"

DANDI 30

New member
מלי לוי אשתו של שמעון גרשון שחקן מכבי תל אביב

ואילו לגרושתו של אייל גולן קוראים אילנית לוי

KUK NICK

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל דבר אחד בטוח - שמעון גרשון מעולם לא היה שחקן מכבי תל אביב - וגם כיום הוא כבר שחקן בדימוס.

למעלה