שקר החן והבל היופי.
אז ברשותכם אני רוצה לפתוח דיון על מראה חיצוני והחלטות גורליות לגביו.
אני כותב בלשון זכר ומפנה לשני המינים, יש לעשות את ההיפוכים הנדרשים.
כאשר אנחנו נפגשים עם בת זוג פוטנציאלית ואנחנו רואים אותה, אם נצא מנקודת הנחה שהאופי שלה מושלם, היחס למראה החיצוני יכול להיות אחת משלושת האופציות הבאות:
1. היא הטעם שלי, ואני גם נמשך אליה.
2. היא לא הטעם שלי אבל אני בהחלט נמשך אליה.
3. היא לא הטעם שלי ואני גם לא נמשך אליה.
אני חושב שאין עוד אופציות [תקנו אותי אם אני טועה].
על התזה הזו אני רוצה לעלות 2 שאלות שמתיחסות לסעיף 2 בלבד:
שאלה 1 - אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם, ואתם נמשכים אליה אבל היא לא הטעם שלכם, בדבר שלא ניתן לשינוי [כמו צבע עור או גובה וכו'] האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני ?
שאלה 2 - מקרה הפוך משאלה 1, אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם עם המראה המושלם ואתם נשמכים אליה אבל היא מצהירה שהיא אומנם אוהבת את האופי שלך ונמשכת אליך אבל אתה לא הטעם שלה מבחינה חיצונית. האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני כאשר אתה יודע שהאישה שמולך, אתה לא הטעם שלה בכלל.
אני חייב לציין, שזה נושא שאין לי שום דיעה לגביו ומאוד מאוד מסקרן אותי מה אתם חושבים.
שבוע טוב ומבורך
אז ברשותכם אני רוצה לפתוח דיון על מראה חיצוני והחלטות גורליות לגביו.
אני כותב בלשון זכר ומפנה לשני המינים, יש לעשות את ההיפוכים הנדרשים.
כאשר אנחנו נפגשים עם בת זוג פוטנציאלית ואנחנו רואים אותה, אם נצא מנקודת הנחה שהאופי שלה מושלם, היחס למראה החיצוני יכול להיות אחת משלושת האופציות הבאות:
1. היא הטעם שלי, ואני גם נמשך אליה.
2. היא לא הטעם שלי אבל אני בהחלט נמשך אליה.
3. היא לא הטעם שלי ואני גם לא נמשך אליה.
אני חושב שאין עוד אופציות [תקנו אותי אם אני טועה].
על התזה הזו אני רוצה לעלות 2 שאלות שמתיחסות לסעיף 2 בלבד:
שאלה 1 - אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם, ואתם נמשכים אליה אבל היא לא הטעם שלכם, בדבר שלא ניתן לשינוי [כמו צבע עור או גובה וכו'] האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני ?
שאלה 2 - מקרה הפוך משאלה 1, אם הייתם פוגשים מישהי שהיא האופי המושלם בשבילכם עם המראה המושלם ואתם נשמכים אליה אבל היא מצהירה שהיא אומנם אוהבת את האופי שלך ונמשכת אליך אבל אתה לא הטעם שלה מבחינה חיצונית. האם הייתם מקדמים את הקשר לכיוון רציני כאשר אתה יודע שהאישה שמולך, אתה לא הטעם שלה בכלל.
אני חייב לציין, שזה נושא שאין לי שום דיעה לגביו ומאוד מאוד מסקרן אותי מה אתם חושבים.
שבוע טוב ומבורך