שקר החן והבל היופי...

שקר החן והבל היופי...

סוגיה מעניינת אבל כנראה תופעה מוכרת ששמתי לב אליה גם אתמול... בת דודה שלי הזמינה אותי אליה..היא התחתנה לפני שנה וחצי ולפני חודש נולדה להם תינוקת,במסיבה לא הייתי אז החלטתי לקחת קצת פסק זמן לכמה שעות ולשאוף אויר טוב..קניתי מתנות ונסעתי אליה... אבל לא על זה רציתי לדבר..אלא על זה שתיראו כמה הלבוש עושה את האדם...החזות..העיניים... היא גרה בהרצליה..אז לקחתי אוטובוס אליה..ארזתי את עצמי בחצאית מיני לא קצרה מדיי..אלא באורך נאה,חולצה מחוייטת,נעלי עקב-בובה...שיער פזור..מעט איפור וחיוך..ויצאתי לדרך... חיכתי לאוטובוס..איך שאני עולה..הנהג מתחיל לפצוח בשיחה "לאן את צריכה".... מה זה משנה?? קח אותי ליעד ויאללה. ואחרי שצלצלתי וירדתי..הוא שואל מבעד למראה "את לא צריכה להמשיך "? כאילו מה נסגר איתך איש?
אחרי זה אני הולכת לי..מרגע שירדתי עד לבית שלהם,יש איזה רבע שעה הליכה..אני פוסעת לי ..שומעת מוסיקה בנתיים..ומה אגיד לכם..כמות הצפצופים ששמעתי ברבע שעה האלה והרווח בניהם...לא זכור לי דבר כזה חחח איזה אחד הגדיל ועצר והציע טרמפ..הבטתי עליו במבט שאומר שכדאי לו פשוט לא להמשיך לעמוד כאן....והוא קיבל את ה"לא" וטס לדרכו. הגעתי אליה,היה נהדר..היו שם עוד בני דודים שלי וסבתא..היה מפגש נורא נחמד וכולם החמיאו לי על ההופעה... אחרי שחזרתי..אותו סיפור כמו בבוקר.. ואני רק חיכתי לבוא הביתה,לחלוץ את נעלי העקב שלי ולהתפרס על המיטה לשקוע בשינה
אתם מבינים..תראו מה שמראה יכול לעשות לגברבריי ארצינו...כאליו לא משנה לכם אם הבחורה טובת לב או נחמדה או מקסימה באישיות הכובשת שלה..או עדינה..רק כשהיא נראית מצודדת אתם נדרכים ? זה מעציב אותי
אני תמיד בעד טיפוח ולהראות טוב..ולקבל פידבקים מהסביבה שואללה השקעת בהופעה..את חתיכה..את נראית נהדר..כמה מתאים לך..אבל זה לא הכל..באמת באמת..תביטו על זה שיש לעלמה המון איכות וטוב לב ולבביות..ולא רק אם היא נראית חתיכה... אחרי עטיפה מצודדת..ישנו לב קטנציק מלא באהבה שרק מחכה שיבוא אותו אחד ויכבוש אותו בסערה..ושזה יהיה כנה והדדי..זה כל מה שביקשתי.

זה לא פייר

אציג עמדה שאולי לא תתקבל בקרב בנות מינך, אך לאור מה שכתבת, אני חש חובה להגיב: נכון, אם תתלבשי יפה ותלכי עם חיוך, סיכוי רב ש'גברברי ישראל' יפנו אליך. אבל מתי פונים אליך? נהג אוטובוס, שלא יכול ללכת לשום מקום, רק להסיע אותך, ושעבורו לראות מחזה יפה בדמותך זה אולי השיא של היום שלו; את הולכת ברחוב, וגברברים שמו לב אליך, החוצפנים שביניהם צפצפו ואפילו עצרו. האם לדעתך מישהו מהם חיפש אהבה? האם, כשיצאת באוטובוס ליעדך, חיפשת את את הלב של מישהו מהם? אין הרבה מה לעשות, כשיש לך מראה חזותי מצודד, אז קודם יראה את זה. זה לא גברברי ישראל, זה כל גבר, ואגב - גם הרבה נשים! המראה החיצוני מעורר בכולנו צרכים פיזיולוגיים, אותם משלימים צרכים פסיכולוגיים אחרים, אשר בינם לבין אהבה אין כלום! את יודעת מתי יביטו אל לבך? אחרי שיראו את חיצוניותך, ואחרי שאת תצרי תנאים למשהו שהוא מעט יותר מ'כן, אני נראית נהדר, תראה את זה מרחוק ולך מפה'. זה כיף לקבל מחמאות, אבל כפי שהעדת כמה פעמים בעבר - זה לא מה שאת רוצה. את רוצה שיעריכו את נפשך, את טוב לבך, את נדיבותך, את קיבולת האהבה הבלתי-פוסקת שלך. החמיאו לך? נהדר! קבלי את זה, חזקי את בטחונך, ומנפי את זה למקומות שהם מעבר למראה החיצוני שלך. גברים לא רציניים יש בלי סוף. ההבדל בין גבר רציני ללא-רציני זה שהרציני ישאר לבדוק מעבר לקליפתך. אבל הוא לא ישאר אם לא תאפשרי את התנאים לבדוק זאת. וטיול באוטובוס - אלה לא התנאים למציאת אהבה...

כרגיל

הכל עניין של בחירה. את בוחרת להביט על השלילה במקום על החיובי. אשאל אותך שאלה: את ניצבת בחנות ולפנייך 2 מוצרים, אחד באריזה חדשה ונוצצת והשני רואים שהמוצר נפתח והוחזר לעטיפה. 2 המוצרים זהים, את מי מהם תכניסי לעגלת הקניות שלך ? בחיים אנו לא יכולים לקרוא לב וכליות אבל ר
ואים ושומעים ומריחים, לחלק מאיתנו יש אינטואיציות טובות יותר או פחות ובודדים אכן יכולים לקרוא מחשבות (עדיין מחשבות לא להביט על אדם ולדעת ב100% דיוק את האופי). אתן פן אישי, לאחרונה חטפתי ביקורת על הלבוש שלי שאני לא מנצל את מה שנתן הטבע והשתמשתי בדיוק בטיעונים דומים לשלך (מי שלא מכירה את הפנימיות שלי שתחפש בסיבוב), עכשיו זה לא שאני לובש סמרטוטים או בגדים קרועים אבל אני נוהג להתלבש בשיטה המשלבת: א. מה שבא לי יום לפני ב. מה שבא לי בזמן שאני מתלבש ג. בהתאם לאירוע (ברומא נהג כרומאי) יש כאלו שלדעתם החיצוניות היא תכלית הכל ויותר חשוב להשקיע בחיצוניות מאשר בפנימיות של האדם ואני לא כך. אני יכול לדפוק הופעה (בסלנג) שישר צלמי הארוע יצלמו אותי ולגנוב את הפוקוס בלי קשר לבת הזוג שלי אפילו מחתן וכלה ולצערי עשיתי זאת פעמיים עד שהבנתי זאת כי הארוע לא עבורי אלא עבורם ואני שם לב שאם אני מתלבש יפה יש יותר פניות אבל לא בהכרח ממי שאני מעוניין. דבר ראשון תעלי את התמונה מאמש כדי שנוכל לשפוט בעצמנוף הכי גרוע נצפור לך ב
או ב
אח"כ הודי לבורא עולם שחנן אותך גם במראה וזיכרי, כשאנו עושים טוב וחושבים טוב הטוב יגיע אלינו לעיתים מהמקום הכי פחות צפוי. http://www.youtube.com/watch?v=BWf-eARnf6U

Survivor Man

New member
אם את נראית טוב ואת מתלבשת בצורה סקסית

את באמת מצפה שיבחינו בטוב לבך לפני שיבחינו בטוב גופך?
גברים נדלקים ממראה חיצוני וסממנים מיניים יותר מכל שאר החבילה. החדשות הטובות מבחינתך הן שיש גברים שיודעים להעריך את התכונות שציינת לא פחות משהם מעריכים יופי, ושגם אם היופי הוא מה שמושך אותם אלייך האופי הוא הקובע אם הם ירצו להישאר

נסיה 5

New member
מלאכיתוש יצאתי עם נהג אגד

מלאכיתוש, האקס ההוא שפגע בי? את יודעת על מי אני מדברת? הוא היה נהג אגד, עבד משבע בבוקר ועד שבע-שמונה בערב בקושי היה לו זמן לעשות פיפי וסליחה על הגסות רק שתביני מה קורה פה... הנהגים האלה הם סכנה גדולה. למה? כי הם כל היום יושבים על ההגה עצבנים צועקים משתוללים אלפי בחורות עוברות על העיניים שלהם והם מזילים ריר מכל דבר ודבר... ועוד משהו מנסיוני עם אגד להיות נשואה לנהג אגד/דן או כל נהג אחר זה קשה מאוד מאוד... כי האישה היא שצריכה לגדל את הילדים לבד ובנוסף כל ימי חייה עלולה לחיות בפחד גדול שבעלה שהוא נהג אוטובוס לא יבגוד בה בגלל שחולפות מליוני בנות... ככה גם עם רופא ועם כל אחד אחר... נאמנות זה שם המשחק פה. מקווה שהבנת על מה אני מדברת.... לא הפסדת שום דבר בכלל

גלאי MINI

שלום לך מלאכית! בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה: תראי, מי שציפצף לך והציק לך בעצם צף על פני השטח. או במילים אחרות, מי שלא מצפצף ומציק לא יצפצף ויציק גם אם תלבשי מיני מחשוף או כל דבר אחר. זה אומר שהלבוש "מושך העין" הזה בעצם מגלה מי פה הגברים המציקים ומי לא כי כשאת לובשת מכנס רחב וגולף אף אחד לא יציק לך ואז איך תדעי מי הם המציקים? תחשבי על זה... אבל מה שלא טוב בסיפור הזה הוא שאת בעצם היית "שפן הניסיונות", החוכמה היא להסתכל על גברים שמציקים למישהי עם מיני ומחשוף ואז "לפסול אותם". אבל אל תביני אותי לא נכון, אני כן מזדהה עם רגשותייך...

yehonatan7

New member
מסכים עם כל המגיבים :)

אין ספק שהמראה החיצוני הוא מה שבולט קודם כל לעין, ורק אחר כך המראה הפנימי. ואם את מעוניינת שאנשים יגלו את הפנימיות שלך, תני להם להתרשם מהחיצוניות, ולאחר מכן תוכלי להראות להם במה את מוכשרת, את התכונות החיוביות שלך וכו'. כפי שציין Survivor man, מעטים האנשים שיסכימו לצאת עם מישהו שהם לא נמשכים אליו חיצונית. אבל בעיניי, הדבר העצוב הוא (ואני מאוד מקווה שזה לא המצב במקרה שלך), הוא שיש אנשים שיסכימו לצאת עם מישהי רק בגלל שהיא יפה, אפילו אם היא טיפשה כמו נעל (סליחה על הביטוי). למה ? כי חשוב להם להשוויץ ב'בובה היפה' שלהם.ותסלחו לי, אבל אני לא מצליח להבין אנשים כאלה. לסיכום, לפי דעתי המראה הפנימי והמראה החיצוני חשובים באותה מידה. אני לא אצא עם מישהי שאינני נמשך אליה חיצוניות, או פנימית. ולגבייך, אני מציע לך לומר תודה שאת נראית טוב, ולתעל את זה למקומות חיוביים, כך שיוכלו להתרשם גם מהמראה הפנימי שלך :) אומרים שהכוונה במשיכה היא למשיכה פיזית, אבל בעיניי, גם למשיכה פנימית יש משמעות. בהצלחה !

למעלה