מלאכית שומרת שלך
New member
שקר החן והבל היופי...
סוגיה מעניינת אבל כנראה תופעה מוכרת ששמתי לב אליה גם אתמול... בת דודה שלי הזמינה אותי אליה..היא התחתנה לפני שנה וחצי ולפני חודש נולדה להם תינוקת,במסיבה לא הייתי אז החלטתי לקחת קצת פסק זמן לכמה שעות ולשאוף אויר טוב..קניתי מתנות ונסעתי אליה... אבל לא על זה רציתי לדבר..אלא על זה שתיראו כמה הלבוש עושה את האדם...החזות..העיניים... היא גרה בהרצליה..אז לקחתי אוטובוס אליה..ארזתי את עצמי בחצאית מיני לא קצרה מדיי..אלא באורך נאה,חולצה מחוייטת,נעלי עקב-בובה...שיער פזור..מעט איפור וחיוך..ויצאתי לדרך... חיכתי לאוטובוס..איך שאני עולה..הנהג מתחיל לפצוח בשיחה "לאן את צריכה".... מה זה משנה?? קח אותי ליעד ויאללה. ואחרי שצלצלתי וירדתי..הוא שואל מבעד למראה "את לא צריכה להמשיך "? כאילו מה נסגר איתך איש?
אחרי זה אני הולכת לי..מרגע שירדתי עד לבית שלהם,יש איזה רבע שעה הליכה..אני פוסעת לי ..שומעת מוסיקה בנתיים..ומה אגיד לכם..כמות הצפצופים ששמעתי ברבע שעה האלה והרווח בניהם...לא זכור לי דבר כזה חחח איזה אחד הגדיל ועצר והציע טרמפ..הבטתי עליו במבט שאומר שכדאי לו פשוט לא להמשיך לעמוד כאן....והוא קיבל את ה"לא" וטס לדרכו. הגעתי אליה,היה נהדר..היו שם עוד בני דודים שלי וסבתא..היה מפגש נורא נחמד וכולם החמיאו לי על ההופעה... אחרי שחזרתי..אותו סיפור כמו בבוקר.. ואני רק חיכתי לבוא הביתה,לחלוץ את נעלי העקב שלי ולהתפרס על המיטה לשקוע בשינה
אתם מבינים..תראו מה שמראה יכול לעשות לגברבריי ארצינו...כאליו לא משנה לכם אם הבחורה טובת לב או נחמדה או מקסימה באישיות הכובשת שלה..או עדינה..רק כשהיא נראית מצודדת אתם נדרכים ? זה מעציב אותי
אני תמיד בעד טיפוח ולהראות טוב..ולקבל פידבקים מהסביבה שואללה השקעת בהופעה..את חתיכה..את נראית נהדר..כמה מתאים לך..אבל זה לא הכל..באמת באמת..תביטו על זה שיש לעלמה המון איכות וטוב לב ולבביות..ולא רק אם היא נראית חתיכה... אחרי עטיפה מצודדת..ישנו לב קטנציק מלא באהבה שרק מחכה שיבוא אותו אחד ויכבוש אותו בסערה..ושזה יהיה כנה והדדי..זה כל מה שביקשתי.
סוגיה מעניינת אבל כנראה תופעה מוכרת ששמתי לב אליה גם אתמול... בת דודה שלי הזמינה אותי אליה..היא התחתנה לפני שנה וחצי ולפני חודש נולדה להם תינוקת,במסיבה לא הייתי אז החלטתי לקחת קצת פסק זמן לכמה שעות ולשאוף אויר טוב..קניתי מתנות ונסעתי אליה... אבל לא על זה רציתי לדבר..אלא על זה שתיראו כמה הלבוש עושה את האדם...החזות..העיניים... היא גרה בהרצליה..אז לקחתי אוטובוס אליה..ארזתי את עצמי בחצאית מיני לא קצרה מדיי..אלא באורך נאה,חולצה מחוייטת,נעלי עקב-בובה...שיער פזור..מעט איפור וחיוך..ויצאתי לדרך... חיכתי לאוטובוס..איך שאני עולה..הנהג מתחיל לפצוח בשיחה "לאן את צריכה".... מה זה משנה?? קח אותי ליעד ויאללה. ואחרי שצלצלתי וירדתי..הוא שואל מבעד למראה "את לא צריכה להמשיך "? כאילו מה נסגר איתך איש?