שקר החן, הבל היופי

שקר החן, הבל היופי

אחרי כמעט שנתיים של נתק מוחלט באקראי מולי הופעת למרות השינויים אותך ליבי זהה ובתוכי קראתי לך, קורא ואת לא שומעת ועיני שוב דומעת אם הייתה לי הזדמנות אחת להגיד לך שאת נבחרת כאחת שעולמי סביבך יסוב ואת לי תהיי עד הסוף אם.. הרבה נשים הכרתי בחיי אבל את חדרת לליבי אם תתני לי אפשרות ולא אנצלה כאות אקום ואלך לדרכי אך תשארי בראשי חברים.. נצלו מה שהועלם נותן לכם... תאהבו בכל הכוח, תאהבו בכל הלב... תנו לאהבה לשלוט בכם כי אין הרגשה יותר טובה מנפש שמצאה את תאומתה.

טקסט

מה שאני מרגיש הוא אקראי והטקסטים מתוכננים לפי ההרגשה

count on me

New member
מייקו'שששששש

יפה יפה, נפתח אלינו עם הכתיבה שלך!! אהבתי מאוד מה שכבתת! חח בזמן האחרון נשמע כאילו המצברים שלך ירדו קצת...רוצה לשתףף!?!

דיכאון

הדבר היחיד שיכול להכניס לגרום לי להיות בדיכאון זה להיות בדיכאון. וזה לא קורה
הסירו ספק מלבכם.

count on me

New member
מייקקק חיוךךך.....עכשיו!

חח חמוד אתה... אני שמחה שהכל טוב:) ואם לא - שתף!

הוא לא אמור להדאיג..וד"א מייק

וואלקם באק...אני מקווה שזה רשמי ו...אתה יודע, יש לך כבר מעריצה- אני לא שוכחת את מה שאתה אמרת לי אז. ;)

מעריצה?

אם הייתי מחפש מעריצים הייתי בוחר להיות זמר.. אבל בגלל שאני אדם פשוט אני מעדיף חברים ולא מעריצים

אז...

תקן את זה לחברה במקום מעריצה...אבל זה כבר היה התכוונתי לתומכת ביצירות..יותר טוב?

תגובה על השיר....

וואו מייק אהבתי את הכתיבה..הרמה של השפה...ממש יפה בעיניי.. אתה מביע בצורה יפה מאוד את מה שאתה חושב..מרגיש... קבל ח"ח =]

מוסיפה שיר..מותר?

אומרים, אין דרך אחרת קנאה הורגת, אהבה מושכת סגירות. בדידות. הורגים מבפנים אין פלא...שאין לך חברים. האור- מביא איתו גישה אחרת כן. לא. מצאו פירצה נוספת... שחור או לבן אין דרך נפרדת תחושות, לא יעזרו לך מחשבות, רק יסבכו אותך תבין, אין מקום אחר רק המוות מפריד בין האושר לפתרון אחר! זה לא מה שיציל אותך אתה, את הסוף שלך תמצא. אסור לסמוך על אחרים באהבה, אין "אורחים" אין חברים. ולא תמצא שום מקום אחר! בסוף, תקבל את זה- בלית ברירה קנאה שורפת, אהבה מרפאה. -גם לקרא את זה כראפ זה מתאים..לדעתי...

למעלה