שקר או אמט

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
שקר או אמט ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

1.בטיולי באוסטרליה נכנסתי יום אחד לשירותים באחד בקניונים ב-GOLD-COASET בשביל לחרבן
ואיך שישבתי פתאום משהו המשירותים הסמוכים הפיל את הנייר טואלט וראיתי אותו מאונן יושב לו שם זין מדהים, בהתחלה לא ידעתי מה לעשות ואז כמובן שהתחלתי לשתף פעולה והתחלתי לאונן, פתאום הוא קם והכניס את הפה שלו לחור, ואני הכנסתי את שלי, הוא מצץ בטירוף, זה כלכך ריגש אותי, עד שגמרתי לו בפה
. 2. כשהייתי בצבא שירתתי ביחידת חייר, באחת השבתות שנשארתי, קרא לי המפקד שלי ביום שישי בלילה, ואמר לי בוא תשתה איתי קפה רובאית, ובשבילנו זה היה אחלה דבר, לשבת עם המפקד ועוד לשתות קפה רובאי. ישבנו לנו זה היה במדבר, ליד קציאות, ואז הוא שאל אותי איך אני מרגיש, מה קורה עם הרגליים שלי, סבלתי אז משבר באגן, שחיכת סחוס, ושיברי עצמות בדרגה ארבע פלוס, אמרתי לו שכואב לי וכו´, ואז הוא שאל אם אני רוצה מסאג´ ברגליים, אמרתי לו שכן, הוא התחיל לעסות לי את הרגליים ולאט לאט, עלה כלפי מעלה, עד שהוא התחיל לגעת לי בזין, הוא הסתכל עליי אבל לא הגבתי, הוא התחיל לפתוח לי את המכנסיים, ולאונן לי ואז הוא התחיל למצוץ לי, הוא הוציא את הזיין שלו, והתחיל לאונן. ושוב גם הוא מצץ לי שעד שגמרנו ביחד , גם זה היה מדהים. בהצלחה חברה, ו.....אני מקווה שהכל בסדר אצלכם שם......

white star

New member
1 - אמת

ולגבי השני - אני מאמין לחלק הפצוע - מה לעזאזל קרה לך שם?!

עודד 24

New member
הניחוש שלי הוא...

היות ויש לי סימפטיה מיוחדת לכל נושא הקשור איכשהו לאוסטרליה - אני נוטה יותר להאמין לסיפור הראשון. ובתור אחד שטייל באוסטרליה ויודע ש"חוף הזהב" (Gold Coast) הוא אחד המקומות הידועים של הגייז, לכן זה נראה לי הגיוני. מה גם שהמסגרת הצבאית די נוקשה בשביל "שבירת דיסטנס" שכזה בלי שזה יעורר מהומות. לכן אני תומך בסיפור הראשון.

Liroy25

New member
אם גיא אומר אז הוא יודע!

או שמא זאת הטעיה מכוונת?! אני בוחר עדין במספר 1!

guy1974

New member
לירוי... ../images/Emo88.gif

אני מנחש בדיוק כמוכם, רק שאני מכיר קצת את ההיסטוריה כמו איפה הוא טייל איפה הוא שירת וכאלה אבל לא מעבר לזה. אף פעם לא סיפרו לי אף אחד מהסיפורים האלו (חשוד קצת לא?
) אבל בכל מקרה הוא (אמט) לא היה מוכן להגיד לי מה האמ(ט)ת
אז יאאללה לנחש אני סקרן

amet

New member
אתם בטח מחכים ל.....

תשובה , אבל מאחר ולי חסר עוד קול - קול של אשה- אני לא אומר מה נכון או לא ועד אז אני מסתכל ומתבונן

amet

New member
טוב נשברתי....

מאחר ו white star משגע אותי על ה-MSN אז ככה 1. כן הייתי בצבא, וכן הוזמנתי לשתות קפה רובאי עם המפקד שלי, וכשישבתי מולו, התחלתי לדמיין איך זה יכול להיות נהדר אם הוא רק ימצוץ לי....
אבל הוא לא!!!!! 2. באוסטרליה זה אכן קרה בשירותים זה היה גדול ולכן תשובה מס´ 1 היא הנכונה 11 אמרו אחד 2 אמרו שתים

עודד 24

New member
התכוונת לתשובה מס´ 2, כלומר...

שאני זכיתי. כיאפק לעודד, היי היי היי!

עודד 24

New member
תיקון טעות - מס´ 1, רשמת בסדר הפוך

את הפתרון, ולכן התבלבלתי, אבל בכל זאת... כיאפק לעודד, היי היי היי!

למעלה