שקרן מי שמאושר

סתם 1

New member
ז"א בהיבט נרחב

החיים (ובעיקר המוות והמחלות) בזבל, תשכנעו אותי בבקשה שלא..

אני :)

New member
נכון...

יש הרבה דברים קשים בעולם. שאי אפשר ואסור להתעלם מהם. אבל יש גם דברים יפים בעולם " אנשים טובים באמצע הדרך" שמחממים את הלב. בעיקרון האושר הוא בעצמו דבר שצריך לעבוד הרבה בשביל להשיג אותו. באחת ההודעות שפירסמו פה כתוב שאחד הרבנים טוען שכיום אין דבר כזה שמחה אמיתית. בכל מקרה זה לא צריך למנוע מאיתנו לפחות לשאוף.... יהי רצון שנגיע לשמחה אמיתית ולימות המשיח. אני.

חס וחלילה!

יש כל כך הרבה דברים שבגללם עלינו להיות מאושרים (אכן כן!), אל תוותרו על כך. כתבה לאה גולדברג בשירה המקסים: "למדני אלוהי ברך והתפלל על סוד עלה קמל על ריח פרי בשל על החירות הזאת: לראות, לחוש, לנשום, לדעת, ליחל, להיכשל"... רק צריך תמיד לחפש את שברירי האור הקטנים. אמפרסיונסטית מאושרת גאה! נ.ב. בדקו בכרטיס האישי מה שמי ולמה אני מגינה על האושר בחירוף נפש, ועוד- השיר שציטטתי הוא חלק ממחרוזת שירים בשם "שירי סוף הדרך", היא ידועה מאוד, אבל כדאי למי שלא מכיר לקרוא.

סתם 1...

מי שמאושר הוא לא שקרן! אני יכולה לומר שאני מאושרת- ואני שקרנית גרועה. יש רע בחיים אבל יש גם טוב ויפה... צריך לדעת על מה להסתכל. למשל: "יש מי שמצטער, מפני שלורד יש קוצים. ויש מי ששמח- מפני שלקוצים יש ורד..."
אז תסתכל על הצד הנכון ותראה איך הכל מסתדר. לירז.

למעלה