שקרים

מ א י .

New member
שקרים

בזמן האחרון החיים מראים לי את עצמי, שמן רותח ששכחתי על הגז הוא סימן ברור לרגשות מודחקים. ככה החלטתי לפני חודש יומיים אני מדחיקה פחדים בטירוף וכבר אני רואה את הסימן שוב. בעצם זה לא נכון 22 ומשהו שנים אני מדחיקה אותם אני לא יודעת איך לא התפוצצתי עד עכשיו חוץ מכמה התפוצציוצ קטנות שקראתי להם רגעי חיים , אני יודעת להחזיק את הפחדים שלי קצר. הם לא מקבלים ביטוי. לחוצים עמוק בפנים בבטן כמו מלא פלוצים שמנסים לא להוציא החוצה ומעליהם תלים של שקרים, סיבות לא אמיתית , ומסכות על גבי מסכות. נמאס מכול הפלצנות הרוחנית הזו. הריח המסריח נישא ברוח. מגיע עד לאפי. ניסיתי לסתום אותו לגמרי אבל זה לא אפשרי כי צריך לשרוד. לפעמים אני תוהה מה באמת אני רוצה. בדר``כ זה משתנה בהתאם למי שהרשים אותי הכי הרבה בזמן האחרון. ממילא זה לא ניתן לביצוע. אי אפשר להיות אדם אחר, אי אפשר לחיות חיים של אחרים. גם אם אשתדל. לפעמים אני מתחילה ללכת בדרכים מסיומות אפילו מגיעה לאמצע ואז מבינה בעצם זה בכלל לא החיים שרציתי לעיתים אני תוהה איך יראו החיים שלי באמת אם אחייה אותם.

יאיר א.

New member
אני שמח לדעת שהגעת להבנה זו לבד,סימן הוא שאכן את עושה מעשים עם ידע שניתן לך

אך זהוא השלב הראשון. השלב הבא יהיה ללמוד מה לעשות עם מה שאת רואה בתוכך.

יאיר א.

New member
השקרים האלה שאת רואה,יש להם סיבד,מטרתם להסתיר ממך את האמת לגבי עצמך כדי שתישארי מה שאת ולא תצמחי.

אל תעצרי בתשובות מספקות,

יאיר א.

New member
אם אתר רוצה להתקרב לאמת שבך אל תאמיני לאף אחד באופן מוחלט קחי את הידע שיעזור לך לראות בעצמך דברים.

לדוגמא:תשאלי את עצמך אותה שאלה מספר רב של פעמים,וכל פעם תרשמי את התשובה שאת נותנת לעצמך.

darma

New member
יאיר!

יאיר, אני לרוב קוראת את הפורום ומדי פעם אנשים קצת תוקפים אותך, לכן הרגשתי שאני חיבת לציין שאני נהנית גם אם לא תמיד מבינה אבל נהנית ולומדת מדבריך תמשיך בדרכך. דארמה.

יאיר א.

New member
תודה על רצון העידוד,תודה על ההקשבה מקווה שאני מועיל,כמו שאני מתאר לעצמי שאני.

מקווה שאני מעורר ולא נותן לכם מנוח

ידידתי פקחי עינייך B-)

darma יקרה! עיינך עצומות. סליחה שאני מדברת בצורה בוטה. יאיר מכניס לפורום אנרגיה שלילית ואת מוצאת לנכון לעודד אותו?! האדם מבולבל ולא מאוזן. ממה את נהנת מהאינטריגות? אני באופן אישי לא מוכנה שיאיר ימשיך במה שהוא עושה. יש כמה דרכים לעשות זאת. נתראה בהמשך... שיהי לך שבוע טוב. הרבה אור ואהבה מיכל.

היי...

ולפעמים.. לא צריך לחשוב כל כך הרבה. זה מוביל לפלונטרים בלתי פתירים! לפעמים, כמו שאמרה אימי ז``ל התשובה היא פשוטה. (אמי הייתה אישה מדהימה בכוחות שלה (!) ובחוכמות החיים שלה!) אז כמו שאמא שלי הייתה אומרת: מיטל, ``תני לחיים לרוץ``. :)

ברוכה הבאה

מאי שלום לך!!! אני כל כך שמחה שהגעת לפורום שלנו. פגשתי בך בפורום של טליה. אני בטוחה שכולנו פה עם הרבה אור ואהבה נוכל לנסות להראות לך את אחד הנתיבים בדרך בה את הולכת. בפורום שלנו יש רק חשיבה חיובית. בפורום שלנו אין פחדים אין חרדות אין חשש אין מתח. את כל הנמנים מעלה אנחנו זורקים בעזרת מחשבתנו לים כל פעם שהם עולים במוחנו אם חס וחלילה עולה במוחך איזה שהוא פחד או איזו שהיא חרדה אמרי את המשפט:`` בטל ומבוטל`` 7 פעמים. כך תוכלי לנטרל אותם על המקום. עלייך למלא את ראשך באמונות חיוביות וכך את תצרי בעצמך מציאות יפה ונעימה לחיות בה. חוץ מזה מי אמר שאי אפשר לשחרר פלוצים מי אמר שלא צריך. זהו אויר שצריך להשתחרר מן המערכת. מערכת העיכול. כנראה זה אויר שבלענו כשאכלנו מהר מידי ובלחץ. אז כמו שנשחרר נפיחות כך נשחרר את הפסולת שצברנו בגופנו גם ברוחנו. בהצלחה עם התובנה החדשה. עם הרבה אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי מיכל.

למעלה