שקרים..

שקרים..

שלום לכולם! (בקשר לאירועים האחרונים בפורום- אני לא מעורה כל כך ואני גם די חדש.. מעיון קצר בהודעות הרגשתי לרגע בפורום של עורכי דין... מקווה שהכל יחזור על מקומו בשלום בעז"ה..) טוב אז ככה- בעקבות הנטייה, יוצא לי לשקר הרבה. הרבה מאוד. כל מה שקשור לנשים ומיניות וכו'.. אם זה היה נגמר פה אז ניחא, אבל אני מרגיש שזה גורם לי לשקר הרבה החיים גם על דברים אחרים.. יוצא לי לשקר בכל מיני נושאים שבכלל לא קשורים.. אולי אני סתם מאשים את הנטייה וזאת בכלל לא הסיבה.. בכל מקרה אם זאת כן הסיבה אני מוצא שתי סיבות אפשריות: א. מרוב שיצא לי לשקר בקשר לנטייה- נהייתי כל כך מקצוען בשקרים, וזה נהיה כל כך קל ופשוט, ככה שאין לי בעיה לשקר בלי למצמץ בכל נושא שהוא.. ב. מרוב שקרים שאמרתי בהקשר לנטייה זה השפיע ישירות על הנפש שלי וגרם לפגיעה שגורמת לי להיות אדם רע יותר ולשקר.. חשוב לי להבהיר שאני סולד משקרנים ומשקרים ואני משתדל מאוד. אבל קשה לי.. מה אתם חושבים? זה רק אני? למישהו הייתה הרגשה זהה פעם? שבוע טוב, בנימין.

טיףטף2

New member
למה אתה מתעסק בנטיה שלך כל כך הרבה?

אתה טוען שיוצא לך לשקר הרבה מאד שזה כבר יוצא מפרופורציה ומפריע לך בחיים הפרטיים.. למה אתה עוסק כל היום בנטיה?

אממ

לא יודע.. יוצא לי לחשוב על זה לפחות 7-8 פעמים ביום.. זה מעסיק אותי ולדעתי זה טבעי.. לא? אצלך המצב שונה ? *חח ואני לא "טוען".. זה באמת.. :p

avitano

New member
לא אמור להיות כך

התעסקות גדולה כ"כ בנטייה היא לא בריאה ולא יעילה תנסה להניח לעצמך, השלמה עצמית תגיע דווקא כשאתה לא מתעסק בזה כל הזמן טבעי לחשוב על זה אבל לא כל יום ולא כמה פעמים ביום אם אתה פעם בשבוע עם עצמך יושב וחושב זה בסדר לדעתי יהיה לך בריא יותר לפנות לאיש מקצוע על מנת לשתף אותו ולתת לו לעזור לך... אין בכך בושה או משהו חריג מקווה שאתה מבין את זה נשמח לשמוע ממך שוב

גנימדס

New member
כשיש סוד- עסוקים בו

ככה זה אצל כולם בעקר כשזה סוד שקשור במין/אהבה/נטיה מינית/ פטיש

אבחנה מאוד מדוייקת, נכונה ונתמכת במחקרים

אנשים בארון, השקר הופך להם לטבע שני והוא משחית. המצב גם מקרין על מערכות היחסים שלהם עם אנשים, על העסקים שהם עושים וכו'.

אז מה עושים עכשיו?

מצד אחד אני שמח שאני לא לבד בעסק. מצד שני מה אני עושה עכשיו? האם נגזר עליי לשקר לעד? :(

אתה צריך כנראה לפנות לעזרה מקצועית

אני לא אתיימר להכיר את הנושא לעומק ואיני יודע אם השקר הפך אצלך הרגל משום היותך בארון או משום שפשוט הנך מה שמכונה "שקרן פתלוגי" ללא קשר להסתרת מיניותך. יציאה מהארון כמובן תשחרר אותך מהצורך לשקר בנושא המיניות (שהוא מאוד מרכזי בחיינו) ואז השאלה היא אם תמשיך לשקר. אני חושב שראוי לפנות לטיפול וכמובן ללמוד יותר על הנושא ברשת. למשל חיפוש בעברית בגוגל של הנושא "שקרן פתלוגי" מעלה מאמרים וכתבות רבות בנושא (זאת שה YNET בהחלט מרתקת). אם אתה יודע אנגלית, באנגלית תמצא הרבה חומר נוסף.

ספר יקר

New member
באמת? נשמע מעניין. אפשר מקור?

יש קישור כלשהו למחקר כזה ברשת?\ תודה!

לצערי לא מצאתי אבל אסביר

כשאדם בארון, הוא משכלל את יכולת השקר שלו ביחס לכל נושא המיניות שלו. מכאן, הדרך קצרה לנצל את ההתמקצעות הזאת כשנתקלים בבעיות אחרות ובקשיים אחרים. השקר הופך הרגל וכישרון.

מסכים במאה אחוז.

הגדרת במדויק את מה שניסיתי לכתוב בהודעה הראשונה. עם זאת, אני לא שקרן פתולוגי כמו שכתבת לפני כן. בענין העזרה המקצועית- זה בעיה בשבילי בעיקר משיקולים טכניים. האם יש המלצה למישהו על ספר כלשהו שעוסק בענין? עדיף משהו בסגנון בניית מידות וכו` שניתן למצוא במכינה.. תודה רבה לכולם על ההתייחסות, בנימין.

אני מקווה

שלא השתמע חו"ח שאני קובע שאתה שקרן פתלוגי. אנחנו הרי כלל לא מכירים. מקווה שתמצא דרך לטפל בבעיה אותה אתה אתה רואה ובעיקר מקווה שתמצא דרך להיות מאושר.

למעלה