שקרים

עיילה2

New member
שקרים

בעלי ואני נשואים כמעל 6 שנים וביחד 12שנה. לאחרונה גיליתי שבעלי מתכתב בפורום שקשורים לסקס וכו' , מאונן מול המחשב.. בלי שום קשר אני מרגישה התרחקות.. הוא מעדיף לראות סרט במיטה משר להיות איתי... הוא עובד קשה וקשה לו (נולדה לנו עוד ילדה לפני חודשיים) ..אני חושבת שהוא בוגד בי.. שאלתי אותו מספר פעמים והוא טוען שלו..ושהוא יפסיק עם הדברים האלו.. אציין שבשנה הקשה עמדנו במשברקשה ועברנו אותו בהצלחה אני מעדיפה שדברים יהיו על השולחן.. אתמול למשל התעוררתי בלילה ושמעתי קולות שנשמעו כסרט כחול הוא טען שהוא ראה סרט רגיל שהיה בו קטע סקס, (Aמעתי התכתבויות) הוא טען שאני פרנואידית והוא אוהב אותי וכו' וכו'.. ככ סמכתי עליו כי תמיד הוא שנא שקרנים.. האם הוא נשקרן הגדול מכולם ואני סתם תמימה?? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ואין לי אם מי לדבר בנושא?? אני לא רוצה לפרק את המשפחה ומצד שני- לא רוצה שישקר לי ובעצם לא להיות מחויב לי.. מה עושים?

czar

New member
אני לא רוצה לפרק את המשפחה ????

מבינים למה היום אחוז הגירושין הוא מטורף... כי כל דכפין הולך לפרק משפחה כי הוא "תפס" את בן זוגו רואה סרט כחול ואולי מאונן.... לפעמים אני חושב באיזו שפה לענות בכדי שהכותבים באמת ירדו לקרקע וזה כנראה בלתי אפשרי.

את צודקת.

אסור לו לראות סרטים כחולים. אסור לו לאונן. אסור לו להסתכל על דוגמניות כוסיות בתנוחות מפתות. תזרקי אותו!!! חולה מין!!! שקרן!!!! מותק, תפסיקי לעשות סרט מכל סרט כחול. התעוררת? מצאת אותו מחורמן מול סרט כחול? לכי. תמצצי לו. תעשי אותו מאושר. נגמר לך על מה לריב????

../images/Emo2.gif

yellow feather

New member
איך בדיוק שומעים התכתבויות?

אני באמת ובתמים רוצה לדעת. לו היית מאוננת בעצמך, היית מבינה שאין שום קשר בין יחסי מין לבין אוננות. אם את רוצה שיפסיק לאונן לבד מול סרטים כחולים - אולי כדאי שתצפי איתו יחד בסרטים הללו ואולי גם תאונני לו
.

I C E M A N 7

New member
לו היית גבר

היית מבינה שלא משנה מה היא תעשה, הוא עדיין יאונן לבד. למה? ככה. צריך זין בשביל להבין.

יקירה, זה ההורמונים

את חודשיים אחרי לידה. ולפני זה, אחרי משבר, שאני מניחה שקשור בחתימתך המצערת. את, משך תקופה לא קצרה היית יותר "מכונות ילודה" (אל תפגעי, זה לא בציניות), מוכוונת אמהות, מאשר אישה. האם חזרתם לפעילות מינית סדירה? זה נכון שהוא אבא של הילדים שלך, וגם בעלך, אבל הוא לפני ואחרי הכל בעיקר גבר. בעל צרכים. הוא לא "משקר" לך, והוא גם לא רוצה לפגוע בך. הוא פשוט "מנסה לשרוד" את התקופה שמבחינתך היא סוחטת ומתישה, ומבחינתו היא שיא תקופת היובש. הזוגי והמיני. הוא עושה כמיטב יכולתו לספק את צרכיו, כי את כרגע אמא במשרה מלאה. אם את כבר רואה את זה בעיניים (את המשבר הבא ומתקרב), ואת מעדיפה "לשים דברים על השולחן", אל תחפשי להאשים או להוכיח אותו על חיפוש הפורקן. הוא לא "בוגד" בך, אלא כנראה "מוזנח". חפשי על מה וויתרת שם אצלו, בזמן ש"כבר התגברתם" על כל המשברים. למרות שזה נורא קשה עכשיו, ויש בך את הצורך בתמיכה והעזרה שלו, תתחילי את את הדרך להתקרב אליו בחזרה (לא כדי שהוא "יהיה איתך" אלא כדי להעניק לו את תשומת הלב שלו), ולהתחיל להחזיר לזוגיות ומיניות את מה שאת כן יכולה
. בהצלחה.

seeyou

New member
"אני מעדיפה שדברים יהיו על השולחן"../images/Emo12.gif?

בדרך כלל זה נעשה בעבודה (לא נוח על השולחן
) יש כמה דברים שאת צריכה להבין מילים "קשר" ו"שקר" הם כמו 2 הדדים של המטבע אין קשר ללא שקרים בכול מיני צבעים(שקרים לבנים....) הוא מעדיף לראות סרט במיטה מאשר להיות אתך? "הגיוני"
שגבר העובד קשה לפרנסה יעדיף לפעמים מה שהוא רוא בסרט מאשר "עבודה" נוספת" קחי בחשבון שבדרך כלל יותר קל להסתכל מאשר לעשות
את צריכה "להקל" לו במעשים ולא במילים
הוא מאונן מול המחשב? תעזרי לו(למרות שלי נשמע מוגזם) או שאת דורשת ממנו סקס לפי הספר(כמאהב) דבר אחרון שקפץ לי בעין:אציין שבשנה הקשה עמדנו במשברקשה ועברנו אותו בהצלחה" ההריון האחרון זה תוצאה של המשבר? יוסי

עיילה2

New member
תודה למפלצת או ילדה ושאר הרגישים שקצת ראו

מעבר.. היתה לנו שיחה ארוכה וטובה מאז וגם מעבר לזה... אני מקווה שימשיך כך.. אני ממש אוהבת אותו

למעלה