שקרים של הורים

s h o o s h a

New member
שקרים של הורים

"אני מרגישה שהכנסתי אותה לג'ונגל, יש קטעים שאני רואה בגן, שעושים לי כזה נאחס. בא לי להוציא אותה משם מייד". אבל הדברים ששמעה ממנה ילדתה היחידה כשבכתה ולא רצתה להישאר בגן היו קצת אחרים: "זה גן טוב בשבילך, זה גן של גדולים, ואת כבר גדולה". כתבה ראשונה בנושא "בכל חופש אנחנו מגיעים להכרה שכל אירועי הילדים הם דרעק טהור, אבל אחרי אלף גיחות לגינה הציבורית ו-500 עבודות יצירה אנחנו מתפתים וקונים כרטיסים להופעה. כאלה אנחנו, רצים לחפש את האטרקציה שתעניק אישור להורות שלנו, וגם מרגישים שדחפנו להם שעת איכות". כתבה שנייה בנושא

m i c h a l i

New member
מצטערת לא התחברתי לזה

אני לא משקרת לה ובטח לא לעצמי. כמעט תמיד יש ברירה אחרת. הבת שלי לא היתה בגן עירוני. היא נשארה במסגרת פרטית עד גיל חמש כי ככה הרגשתי שהכי נכון בשבילה. (גם בתקופה בה הייתי מובטלת לא ויתרתי על הגן הפרטי, דבר שעלה לי ביוקר בגיל חמש היא הלכה למסגרת של חטיבה צעירה ולא לגן חובה. השנה היא הלכה לבית ספר חדש אחרי שסגרו את ביה"ס שלה בשנה שעברה. ההחלטה לשלוח אותה לבי"ס שבו לא לומדים רוב חבריה לא היתה קלה אבל אני שלמה איתה. מיותר לציין שגם הכתבה השניה ממש לא מדברת אליי... אני לא מרגישה שאני "דוחפת" לה הצגות ואירועי תרבות. הכל נעשה תוך כדי דו שיח איתה והחלטה משותפת שלי ושלה לאן ללכת ומתי.

למעלה